Útěcha rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.9.24 20:19
@maminaAJ píše: Více

Já si myslím že ji asi miluje. Myslim si že miloval i mě ale ne tolik. Byl z toho hodně špatný když se to začalo komplikovat. Nemyslím si že měl zle úmysly..mozna ano, byla jsem jen převoznice k ní, ale možná ne. A nemyslím si vůbec že má špatné úmysly s ní. Úplně mě odrizl tak mu na ni asi skutečně záleží a přeji mu to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.24 20:28
@Kockazvysocan píše: Více

Nemyslím si že jsem málo živočišná. Ani že mám min sebevědomí než ona. Měla jsem každého chlapa omotaneho, však mi manžel taky dělal takové zlo jen proto že nerozdychal že jsem se s nim rozvedla. Pak mě roky prosil ať se vrátím. Nejsem chudinka. Jen poprvé doopravdy miluju, mělo jsem vždy zájem pozornost vše od mužů, užila si hry i volnost, v manželství jsem si nenechala kalet na hlavu jen proto že měl na mě papír. Jenže tenhle se choval tak že si za tu péči a pomoc co mi dával zasloužil mnoho nazpátek. Jemu jsem byla ochotná ukázat i slabost, nehrát ty sexy hry na nedostupnou mrchu, chtěla jsem poprvé skutečně zůstat vedle něj v dobrém i zlém s ním jsem ty slova chápala, skutečný význam. S ním jsem byla jiná než s každým předním, zranitelnejsi, ochotná hledat chyby nejdřív v sobě, schopná odpouštět.. budovat pouta, ne hrát hry. A teď vím že jediný mě zná takovou jakou mě nechce, každej jinej myslí že jsem královna. S ním jsem byla citlivá chápavá schopná se ponizit..protože jsem mu věřila jako nikdy nikomu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.24 20:36

Prostě jsem věřila že před ním můžu být i křehká, že mě miluje doopravdy, do hloubky, že není nutný kroutit zadkem protože je to víc o lásce v duši než v očích. A i proto jsem se snažila najít cestu jak a ne dupat.

• Citovat
  • Upravit
padesátník
2.9.24 21:02
@Anonymní píše: Více

Promiňte, jen jsem to tak prolítl, ale tohle mě zaujalo. Takže Vy jste hrála hry na nedostupnou mrchu, měla zájem a pozornost mužů, tahala je za nos a užívala si to, a nakonec jste si vybrala jednoho na „opravdu“, ale on vás měl dvě a zvolil si tu druhou? Tak tomu se říká dobře si vybrat :palec:

• Citovat
  • Upravit
22569
2.9.24 21:14

Tohle je tak slunickovej preslazenej prispevek, az mam osypky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.24 21:20
@padesátník píše: Více

To ne, netahala jsem chlapy za nos, nejsem mrcha, koketa možná… ale byla to oboustranná hra, nelamala jsem srdce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.24 21:22
@Kockazvysocan píše: Více

Asi je má i on z toho jak jsem zamilovaná a proto je s ní no. Takhle to ale cítím. Bolí to a zaroven si užívám že umím být v tomhle stavu a fakt milovat jak ve 12ti letech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.24 21:25

Víš já vím že to zní sladce a já vypadám jako husa, ale to je právě to když hodíš masku za gauč a jsi prostě jen pro tu chvíli kdy tam oba stojíte. Ponižoval se i on aby mě neztratil i proto věřím že to úplně povrchní nebylo ani z jedné strany.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.24 21:25

Ego nezahodis je tak pro někoho. A udělali jsme to oba.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.24 21:27

Ale to bylo. Teď to tak není. Ne u něj.

• Citovat
  • Upravit
padesátník
2.9.24 21:31

Asi tedy pod pojmem „měla jsem každého chlapa omotaného“ rozumíme každý něco jiného. To se stává.

• Citovat
  • Upravit
18277
2.9.24 21:34

Zakladatelko, nejsi hloupá. Napsalas to hezky a hezky to i chápeš. Ona měla větší hrdost, nebyla na něho tak extrémně fixovaná a měla tím pro něho i vyšší cenu.
Nikdo není asi úplně nadšený, když mu ten druhý leží u nohou jak věrný pes. Ženská, co je schopná tolerovat i milenku, jen aby nepřišla o pana Božského nikdy nebude pro chlapa topka. Je to někdo, s kým si může vykývat jak chce a ona to vždycky skousne a vždycky odpustí. Tohle nebaví nikoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4388
2.9.24 21:44

tak a ted si k tomu dej ty casove udaje… jako ano, verim ze jde milovat i vic lidi, ale jinak, takze trebas verim ze po 20+letech muze chlap milovat ex i tu novou, proste kazdou trochu jinak…

ale u vas jsi rikala ze vas poznal v podobne dobe a ze se takhle rozhodoval roky? to neni bezne, fakt ne, ale trebas kapla na vyjimku co ma tak velke srdce…

vis co? tim se netrap, my se tu jen tak podivujem…
pomaha ti to vypisovani tady, nebo jen vic „bulis ze on byl tak vyjimecny“? ono aby to nesklouzlo k tomu ze ho budes obhajovat, to ti udela jen hur…

ty se ted potrebujes odpoutavat, takze si ho idealne zhnusit jak jen to jde, tak pokud o nem dumas tak to co se ti nelibilo ;) aspon docasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.24 21:47
@padesátník píše: Více

ze ze mě byli paf, chtěli mě, volali, psali atd. ale nebyla to hra, měla jsem zájem aji já dělat to vše s nimi. jen to bylo takové divoké, hra, svádění, randeni.. on chudák schytal ty opravdové city otevřenost a „jednou s tebou zestárnout“ což je o dost min rajcovní než nechci se vázat ale pojď do parku..

• Citovat
  • Upravit
4388
2.9.24 21:49

a neni to tebou? nevyzrala jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie