Utíká do silnice - 2 roky 7 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
996
30.1.16 20:39

Bud ruka nebo kocar bez debaty, pak si rozmysli jestli bude behat do silnice, bude histerak ale uvedomi si to, zadny ale ze se pak pujde domu, hezky prochazku dokoncit, on asi take spoleha na to, ze se pujde dom kdyz neposlechne.. Lepsi nez z neho mit mastnej flek a zkouset postupne jeho duveru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
30.1.16 20:50

Pevně držím za ruku. Dcerku chytám aspoň 5m před přechodem, aby se nestalo, že mi uteče. Když jdeme po chodníku podél rušné silnice, jde za ruku celou dobu, na straně dál od silnice.

Bohužel se nejednou stalo, že se dcerka vzteky šprajcla na přechodu, tak jsem ty dva, tři kroky dotáhla visející za jednu ruku. :? Ale všechny auta nebudou v pozoru, co si ta naše opice zrovna usmyslí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
30.1.16 20:53

Šla jsem kdysi se skoro 4,5 letou dcerou a se psem na procházku. Šli jsme přes přechod, který má v půlce ostrůvek. Přibržďovalo z prava auto, ale holka šla dál, místo aby zastavila. Hukla jsem na ni a dostala přes prdel, že má zastavit a koukat, než jde. No chlap v autě na mě koukal jak na debila a ještě snad litoval holku. No kdyby nebrzdil, tak nevím, na koho a jak by koukal!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
30.1.16 21:24

Holky děkuji, bude mít u nás celá rodina i příbuzní pohovor a budeme jednat všichni stejně. A kdo nebude souhlasit, tak hold nebude hlídat. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
30.1.16 21:45
@bublinka8 píše:
Holky děkuji, bude mít u nás celá rodina i příbuzní pohovor a budeme jednat všichni stejně. A kdo nebude souhlasit, tak hold nebude hlídat. Díky

Dle mě tam není co řešit, prostě půjde za ruku, nebo nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
31.1.16 15:25

@bublinka8 a co mu to drzeni za ruku nejak zatraktivnit? Treba vzit nejaky pruh latky, namalovat na ni nejaky auto a ty to chytnes za jeden konec a on za druhy, jako ze jste odtahova sluzba?

• Citovat
  • Upravit
31436
31.1.16 15:38
@lleennttiillkkaa píše:
za 3 měsíce by tvoje dítě mělo jít teoreticky do školky, tudíž by mělo umět chodit za ruku a mělo by pochopit, kdy se za ruku prostě držet musí.

Ano, to by byla teorie. A ted zpatky k praxi… (Treba 3,5leta dcera sice umi abecedu a cisla, zacina scitat, ale lzici se nenaji a do ulice vbiha, clovek se snazi, psi kusy dela, ale kde nic neni… :zed: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
31.1.16 16:00

@Hobitka každé dítě chce běhat, každé chce běhat do silnice a přesto si myslím, že držet ho za ruku je to nejmenší, co lze dítě naučit a věř, že jsem těch dětí v ruce měla několik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31436
31.1.16 17:25

@lleennttiillkkaa No jo, melo by pochopit… Ja mam doma jedno celkem normalni dite (syna) a pak holt jednu madam z Marsu… A to ja deti za ruku drzim, stisk mam veru ocelovy :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí