Utíká do silnice - 2 roky 7 měsíců

123
30.1.16 20:01

Utíká do silnice 2 roky 7 měs.

Ahoj všem maminkám, náš chlapeček neustále vbíhá do silnice, utíká a nereaguje na zavolání. Mám pocit, že opravdu nechápe, co se může stát..má z toho srandu. Je to možné i když mu budou brzy 3 roky? Už několikrát dostal na zadek, šlo se hned domů, nemluvilo se s nim atd…Už nevíme co dělat. Nemáte někdo radu co by pomohlo? Teď s ním chodím na vodítku a je to v pohodě, ale ne celá rodina a příbuzní to tak chtějí, je fakt že to dost blbě vypadá. Máme vydržet, že se zlepší? Jsme z toho už nešťastní :,( Prosím poraďte, jak jste zvládali vaše dítka. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3088
30.1.16 20:08

Chytnout a držet za ruku. Taky mi dcera občas utíkala - naštěstí ne do silnice. Prostě jsem ji držela pevně za ruku a bylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.1.16 20:10

Tak snad ho držíš, ne? Já to do kluka hustím horem dolem, ale stejně bych ho nenechala jít jen tak.

• Citovat
  • Upravit
3088
30.1.16 20:12
@Tunrida píše:
Tak snad ho držíš, ne? Já to do kluka hustím horem dolem, ale stejně bych ho nenechala jít jen tak.

Přesně tak, na chodníku u silnice bez ruky ani ránu. Na hřišti třeba, nebo na chodníku mimo auta je to něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
30.1.16 20:13

Drž ho a hlídej, nic jiného nepomůže. Mám to taky za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.1.16 20:14

@Tunrida Nemáme dvojčata! :) Můj spořádně cape nebo jezdí na motorce po chodníku už tak od 20 měsíců. :mrgreen: Ale neptejte se mně, jak k tomu dospěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31435
30.1.16 20:15

Moje deti maji patrne rozmackane kosti v rucickach, ja vytahane ruce, ale utikaj, tak proste u silnice samostatne nepujdou. Dcera je jeste o rok starsi, nez Tvuj syn, vsechno odkyve, inteligence ma na rozdavani, ale chybi pud sebezachovy a do toho je dost mimon… Synovi je 20 mesicu a chape silnici lip nez dcera, ale ten je zas maly, jeste zapomina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.1.16 20:15

Držím za ruku, pokud řve, tak má smůlu, ať řve. Bez ruky smí, když jsme někde, kde nejezdí auta a nechodí lidi. Navíc ho držím na straně od silnice.

• Citovat
  • Upravit
9754
30.1.16 20:16

Muj syn teda neutika do silnuce, tuky tuk, ale taky moc neposloucha v prikazu stuj. Treba na odrazedle.
Pres prechod ho bez kompromisu drzime za ruku, ale… @Maty1989 @Tunrida jak jste holky docilily toho, aby se za tu ruku nepovesili? Syn bude mit dva roky za par dni, ale za ruku chodit nechce. V 99% se vzdyvky provesi a proste nepujde a nepujde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.1.16 20:19

@kar-maa chytla jsem pod ruku, nebo nacpala do kočáru. Prostě buď bude chodit normálně, nebo se poveze. My máme do města daleko, tak se starší vozil do 2,5 roku.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
30.1.16 20:20

@Svistice Tak zakladatelka dvojčata taky nemá :lol: A u dvojčat bych se vůbec neohlížela na to, jestli někdo bude blbě koukat, když na ně budu mít kšíry. Byla bych to já, kdo by přišel o děti, ne ti, co budou blbě koukat.
Náš jde taky celkem v pohodě, teď už se i dobrovolně sám od sebe chytá za ruku, ale stejně bych ho nenechala. Jednou mi takhle vyběhl, když jsem zavírala vrata, a já bych si nafackovala, že jsem ho nedržela :zed:
Je to prostě dítě, nemůžu v něj vkládat důvěru, že ví, co se na tý silnici může stát. Neví to. Jak by taky mohl. Já mu toho můžu napovídat, co chci, ale to je prostě jenom povídání.

• Citovat
  • Upravit
31435
30.1.16 20:20

@kar-maa JOO, taky casto tahnu dve deti smykem :mrgreen:. Abych je nepomlouvala, tak jsou celkem turisti, ale maj sve dny. V prirode tapou krasne, ve meste je to horsi. A jinak ja proste nepoponasim, kdyz nechtej jit, valej se na zemi, dokud je to neprestane bavit (naznak matcina odchodu nepomaha, mam pocit, ze presne na to cekaj :mrgreen: ), ac priznavam, ted se dvema detma je to celkem na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.1.16 20:23

@kar-maa Buď chtěl jít a musel se držet za ruku nebo jsem ho prostě vzala, přikšírovala do kočáru a měl po srandě. Jako jo, bylo kvůli tomu křiku, i ti lidi blbě koukali, ale já to nedělala pro srandu králíků, že jo.

• Citovat
  • Upravit
27265
30.1.16 20:23
@bublinka8 píše:
Ahoj všem maminkám, náš chlapeček neustále vbíhá do silnice, utíká a nereaguje na zavolání. Mám pocit, že opravdu nechápe, co se může stát..má z toho srandu. Je to možné i když mu budou brzy 3 roky? Už několikrát dostal na zadek, šlo se hned domů, nemluvilo se s nim atd…Už nevíme co dělat. Nemáte někdo radu co by pomohlo? Teď s ním chodím na vodítku a je to v pohodě, ale ne celá rodina a příbuzní to tak chtějí, je fakt že to dost blbě vypadá. Máme vydržet, že se zlepší? Jsme z toho už nešťastní :,( Prosím poraďte, jak jste zvládali vaše dítka. Děkuji

za 3 měsíce by tvoje dítě mělo jít teoreticky do školky, tudíž by mělo umět chodit za ruku a mělo by pochopit, kdy se za ruku prostě držet musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
30.1.16 20:25

@kar-maa Dcera taky jezdila někdy do 2,5r i v golfáku, když se šlo někam dál. Ale prostě šla za ruku a hotovo, jinak bylo zle :) Je zvyklá na procházky, s babičkou chodila do obchodu a zpátky, což bylo tak 2km tam a zpátky. Šly pomalu a je zvyklá prostě od mala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí