Utratili byste psa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3328
17.5.26 15:50
@Elfido píše: Více

Fakt bych chtěla vidět jak moc by se tam klinice vyplatilo mít zobrazovací metody za miliony :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.05.26 v 16:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10886
17.5.26 15:52
@Jazmine píše: Více

Máš mylné představy stejné jako máš mylné představy o mně ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
17.5.26 15:53
@Bytsamsebou píše: Více

No tos mi to nandala :mrgreen: evidentně víš úpnou bačkoru, zkušenost 0, ale dohadovat se budeš do nekonečna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10886
17.5.26 15:55
@Jazmine píše: Více

Do nekonečna ne 8) :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2657
17.5.26 15:56
@inkakřivák píše: Více

No ne asi?!?!? Ani já ne!!! Však jsem reagovala na příspěvek, ve kterém se zas přehánělo a psalo, že co by lidi dělali kdyby ta léčba stála miliony. Jestli by to taky za psa dali.
Tak píšu, že za mazlíčka jehož běžná léčba by stala miliony bych neměla. A proto bych si ho vůbec nepořídila.
Vždyť já tu jen celou dobu píšu, že s náklady za veterinu, které se pohybují v řádech tisíců až desetitisíců je třeba počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
17.5.26 16:02
@Bytsamsebou píše: Více

No evidentně jo. Argumenty nemáš, ale poslední slovo mít musíš vždy. Že ti neni už trapně. Ironické pusinky posiláš jak trapná 15ka. Fakt se mi nechce věřit, že sem píše dospělá ženská, ktera chce vést normalní konstruktivni diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.5.26 06:18

Kvuli dermatitide? Mam westiky dva oba maji totez od 6 roku.Ma 10 let ten starsi.Je to vecny boj ale utratit? Nikdy. Zkuste sbirku na doniu.Ten pohled na lizani vykusovani chlupu nespani nenibhezky.Ale sveho psa bych v zivote kvuli alergii a tomu ze je atopik neutratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.5.26 06:26
@Anonymní píše: Více

Dobry den ten popis co popisujete cytopoint apoquel, sampony Clorexyderm, dietni testy ja prosla behem 4 let vsim byla jsem u 5 vetu i mimo CR Rakousko, Norsko, Spanelsko,Nemecko.Muj westikbje atopik.Nic nepomaha jde to jen zklidnovat a tlumit v obdobich na jare kdyz se to nejvic rozjede a ano je to drahe. A my mame k tomu porad ivzanety usibkrvave bricho vypadane chlupy u oci a pak zas dobry.Ale utratit? Za me no go.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.5.26 06:27

Existuji i jine moznosti lecby, ktere vam veterinar, pravdepodobne, nenabidl. Zkusila bych jako prvni detoxikaci - ja pouzivam jilove koupele. Bentonitovy jil Redmond Clay. Jil do sebe vtahuje toxiny, ktere jsou kladne nabite (tezke kovy, mirkoplasty apod.). Pri koupelich je tedy vytahuje z kuze. Mne samotne hodne pomohl a muze se pouzivat u lidi i zvirat. Je to vlastne takova bahenni koupel, zvirata v prirode, kdyz jim neni dobre, tak se taky jdou koupat do bahna :) Pokud by mu koupel nesla udelat, tak jdou delat i zabaly.
Dale bych mu vnitrne davala sprej na detoxikaci Advanced TRS. To je nano-koloidni kliniptolit - druh jilu, ktery vychytava ty toxiny vnitrne. Je v nano velikosti, takze ocistuje i mozek.
Toxiny v tele jsou velkou prekazkou v uzdraveni cehokoli. Nekdy je jich proste tolik, ze prekazi tak, ze se organismus bez ocisty nemuze uzdravit. A jakkoli je stav vaseho pejska vazny, tak chronicke kozni problemy jsou ty nejlepe resitelne z chronickych nemoci - ta patologie je na povrchu a pravdepodobne nepostihla hlubsi organy.
Pak bych pejskovi davala kapky Advanced fulvic - prirodni mineraly, ktere vyzivuji bunky, okyslicuji je. A pripadne poresit nejak stravu na protizanetlivou.
To jsou prvni veci, co bych delala. Myslim, ze kdyz udelate i jen jednu vec z toho, tak se pejskovi ulevi.
Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80109
18.5.26 08:25

Nechápu zde ty vášně. Rozhodnutí, zdá psa uspí, je na veterináři. A ten psa s kožním problémem, pokud má řešení, neuspi. Takže bych byla v klidu. A pokud řekne, že řešení prostě není a zvíře trpí, je to snad slušné, netrapit psa dál. I to je dukát lásky ke zvířeti. Ne ho nechat si vyškrábat kuzi do krve. Třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
18.5.26 09:35

@inkakřivák tak to by ses asi divila. Co jsou někteří MVDr schopný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
18.5.26 12:22
@inkakřivák píše: Více

Pokud má řešení neuspi…však proč by měl když z toho bude mít prachy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
18.5.26 12:26
@Wilík píše: Více

No ale kdyz ona ty prachy nema, tak jak ji chce donutit k tomu toho psa lecit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
18.5.26 12:28
@Silverine247 píše: Více

No však jasné, ujetý…navrhla bych mu, že by to mohl platit ze svýho… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
18.5.26 12:32
@Wilík píše: Více

Me by to zajimalo, jak se to resi, kdyz by veterinar odmitl zvire uspat a soucasne majitel na lecbu nemel penize nebo ji proste odmitl. To by melo byt nejak pravne osetrene, ale nenapada me jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný