Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Silverine247 Já jsem měla problém spíš najít dobrého veterináře. Tady u nás v kraji je problém prostě se vším.
@Monchichik píše: Více
Tak to me mrzi. Ale z tebe mam pocit, ze bys to nevzdala, az bys nasla. ![]()
@Silverine247 Máš správný pocit, nevzdala, našla a zaplatila bych bývala cokoliv ![]()
@KKK85 píše: Více
Ano. Jen lidé, kteří na něho mají peníze a čas.
@inkakřivák píše: Více
Haha. Sousedka nechala uspat šestiletého uplne zdravého kocoura kvůli špatnému chování vůči dítěti. Veterinář to bez problému provedl.
@Lily-of-the-valley píše: Více
Tak doufám, že jsi ihned jednala, když veterinář porušil veterinární přísahu a jednal protizákonně
.
@Bytsamsebou píše: Více
Nemam tušení, kam jela. Respektive rikala mesto 45 km od nas. A moc nevim na co tim narazis. Mimochodem přísaha? Spis zákon.
Nevíš, na co tím narážím? Aha, nevadí
. Mimochodem, to psala @Jazmine 😎.
@Bytsamsebou píše: Více
Ty jsi hrozná rypna
nemám tušení o čem mluvíš, tahle diskuze není středobod mého vesmíru.
Nevím jestli už to tu někdo nepsal, co založit sbírku na Donio? Jsou tam všelijaké sbírky, viděla jsem i na zvířata, kdyby se na to lidé složili, léčba by pomohla, je škoda pejska utratit.
Já jsem vložila dost peněz do naší skoro 15 lete kočky, myslela jsem, že ji zachránim, ale ne
peněz nelituji, udělala bych to znova. Měla jsem ji jak své dítě
![]()
To jsi napsala velmi kulantně s tou rypnou, já bych napsala ostřejší výraz ale nechci být sprostá.
Veterinární přisaha - skládají slavnostní akademický slib (sponzi). Tento slib je etickým závazkem chránit zdraví a pohodu zvířat, mírnit jejich utrpení. Obdoba Hyppokratovi přisahy. Takpvý veterinář porušuje zákon na ochranu zvířat (č. 246/1992 Sb.)
Těžko jsi ale mohla cokoliv hlásit Státni vet. správě když nevíš který veterinář utacení zdravého zvířete provedl