Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
chci odejít od T-mobile (dobíjím), neprovolám NIC, proesemeskuji tak 10kč/měsíc, net nepotřebuji, nechci povinně dobíjet, nebo platit paušál, jen opravdu co proesemeskuji. Asi chci moc, co?
Děkuji za případné návrhy.
Radka
@Callipo90 píše:
Tak tady se nabízí otázka jestli mobil vůbec potřebuješ
Ostatní volají jí ne? My to tak máme s mámou, všichn sourozenci voláme mámě, ona jen prozvoní když něco chce ![]()
Třeba Kaktus má minimální dobití 50 Kč a myslím, že platí 1 rok.
@kamiŠ píše:
Ostatní volají jí ne? My to tak máme s mámou, všichn sourozenci voláme mámě, ona jen prozvoní když něco chce
Možné
… nedokážu si představit člověka, který provolá 0 a proesemeskuje 10 kč
maximálně hodně starého člověka a ani tam moc ne… kde máš volání k doktorům, úřady atd…
Mám to stejně… Teď mě blokli číslo protože jsem si přes rok nenabila povinných 200kč…:/ Používám tel manžela. Má neomezený tarif, pracuje z domu, tudiž ho mám non stop k dispozici…a používáme ho oba. Kamarádi i rodina už si zvykli a všichni volají k němu. Já tel mám…ale spíš jen když jdu někam sama s malou aby jsme byly k zastižení. Jinak na můj tel skoro nesahám…
@Callipo90 píše:
Možné… nedokážu si představit člověka, který provolá 0 a proesemeskuje 10 kč
maximálně hodně starého člověka a ani tam moc ne… kde máš volání k doktorům, úřady atd…
@kamiŠ
Taky to tak mám s mamčou a ségrou. Když něco, jen prozvoní a my voláme.
@Callipo90 píše:
Co nechápeš?
co tím chtěl básník říci…že ty si něco nedovedeš představit, neznamená, že to neexistuje
třeba k doktorů a na úřady nevolá, nebo tam volá z práce, od manžela atd atd. Nechápu, proč zpochybňuješ to, co zakladatelka napsala.
@Izzz píše:
co tím chtěl básník říci…že ty si něco nedovedeš představit, neznamená, že to neexistujetřeba k doktorů a na úřady nevolá, nebo tam volá z práce, od manžela atd atd. Nechápu, proč zpochybňuješ to, co zakladatelka napsala.
Normálně sem odpověděla, co je za problém?
Můj první příspěvek směřoval k tomu jestli teda zakladatelka mobil vůbec potřebuje… jen jsem řekla, že si to já neumím představit, to je něco špatného nebo jak?
Já zas nechápu tvůj příspěvek upřímně
… to nebylo nic proti zakladatelce…
@blabla123 píše:
Doporučila bych kaktus, kredit tam vydrží rok než propadne
Děkuji za jednu konečně konkrétní odpověď na mou otázku!!!
A pravda, volám od přítele… Jsem netušila, že jedna otázka vyvolá tolik polemiky…