Utření rukou zatuchlou utěrkou a udělání se prsty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
14.9.24 09:14

@Teik310 aha to jsem nevěděla, ale právě opravdu se cítím nachlazene a divné, a právě z syndromu soku sem panikarila, a paní psala že byto opravdu mohl být streptokot tak sem teď spanikatila úplně, já beru léky a chodím na kontroly ale prote zatím někdy ještě zpanikarim ale je to ohodne kin než předtím bez prášku, jen toho jsem se bála protože vím že bakterii tam muselo být hodně ikdyz sem si ruce umyla ale jen vodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.9.24 09:20
@Kiki361 píše: Více

No když myslíš, že si dělám srandu… Zrovna syndrom toxického šoku se rozjede a za pár hodin to máš spočítaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
14.9.24 09:20

To se divim, zes hned nevolala zachranku. :roll: To jsou teda zas prispevky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10788
14.9.24 09:21

Ty máš asi dobrej materiál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.9.24 09:27

@terien nevím co si myslet všichni pisou že se nemůže nic stát, ale vy naopak takže panikarim ještě víc teď, protože přesně toho jsem se bála takže vůbec teď nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.9.24 09:38

Holky teď Teda fakt nevím skoro všichni píšou zese nemůže nic stát, a terién píše že jo a já jsem teď úplně vynervovana a fakt mám strach celkem protože se cítím nachlazene bolest scalu škrábání vkrku rýma atd takže teď fakt panikarim. přesně toho co paní píše sem se bála proto jsem psala tady, nevím jestli někam jít nebo ne budou se na mne dívat jak na kravu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
14.9.24 09:54

Prosim te uklidni se. V tomto pocasi jsou skoro vsichni nachcipani a urcite to neni ze zatuchle uterky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.9.24 10:19

@milwinka j snažím se uklidnit ale moc mito nejde jemi zima bolí vkrku hlava klouby svaly a právě to záclony až včera potom, předtím mi nic nebylo, horečku nemám jen se cítím divné nevím jak byseto přesně projevilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24087
14.9.24 10:44

Co si provozovala s Klímou… Taky jsi ho otírala zatuchlou utěrkou… :nevim: Doufám že neéé, byla by ho škoda, je to skvělej reportér… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.9.24 10:46

@bse.pedro myslela. Jsem klimatizaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
14.9.24 11:12