Utrigestan a po skončení menstruace stále krvácím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
114
19.3.25 13:48

@suzka1 takže orgametril si brala hned po ms? Zítra se zeptám. V zoufalem vstavu jsem si už lek vzala jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3749
19.3.25 17:23

@111len jj,orgametril, je to polykaci, ne zaváděcí. A mela jsem 7 dni ms, pak jeden den klid a další den (9dc) už jsem to brala, abych se vůbec nerozkrvacela a končila jsem 26dc. Za 2 dny mi prisla ms a zase takhle znovu. Odmitala jsem HA, nechtela jsem ji a nechci. Brala jsem ji 2 roky jeden cas a stejně jsem tyden pred ms spinila, takže me HA nepomohla. Ale gyndarka mi ji doporučovala furt, ale ja to nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.3.25 18:04

@suzka1 asi taky takto něco musím mít, protože hned se rozkrvácím ale ty si to brala v době kdy si nechtěla být těhotná teda? A tobě to tak začalo z ničeho nic nebo proč si tak krvácela taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.3.25 18:08

@suzka1 a prosimtě měla si i normálně ovulaci? Protože si myslím, že když nemám že mi nasadí ten clostilbegyt ale to asi bych nemohla třeba brát zároveň ale zase jestli bych hned i tak začala krvácela. Tak to se o dítě ani stejně snažit nebudeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3749
20.3.25 07:05

@111len měla jsem normálně ovulaci. Proč bys to případně nemohla brat spolu? Ja tedy nejsem doktor, ale nevidim na tom nic špatného brat clostik a progesteron, to jsou 2 odlišné věci. A já už na krvácení mimo ms trpim skoro 18 let, jen x let trvalo zjistit a správně to pojmenovat a zacit s nějakým utrogestanem, pak se to zlepšilo. Ale třeba mezi 20 a 30 roky jsem začala spinit vzdy az v té druhé fazi cyklus, ted je mi 38 a už asi 2 roky, než jsem otehotnela, tak jsem to musela brat hned už po ms a taky jsem si řekla doktorce, že to chci už jen polykat, ne zavadet. A začala jsem brat ten Orgametril a vyhovovalo mi to. Jen jsem si musela každý druhý měsíc volat doktorce o recept a ta mi to pak vymlouvala a furt cpala antikoncepci. Nedala jsem si a pak jsem zkoušela i prestat brat ty prášky a zkusila jist probiotika, ostopeprec, pila jsem asi kontryhel a jedla jsem Drmek a za 3 měsíce jsem náhodou (opravdu náhodou, mam ještě vysoké nk bunky, které mi brání v početí) otěhotněla. A docela tahle kombinace fungovala, ale za mě - spolknout jeden prášek rano a jeden vecer bylo méně náročné než jist všechny ty bylinky :lol: Dej vědět, jak dopadnes na te folikumetrii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
20.3.25 16:44

Tak prý nemám žádný folikul dominantní tak mi rovnou predepsala ten clostilbegyt a pak mám zase přijít na tu folikulometrii. Jestli to zabíra. Když jsem řekla že jsem už včera krvácela a že jsem si už vzala prášek tak neřekla nic. Ale byla tam doktorka a chodím jindy k panu doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3749
21.3.25 06:13

@111len a prestala jsi krvácet, když jsi začala dříve? S tou ovulaci..trebatto může být náhoda, že zrovna tenhle cyklus ji nemáš, tělo není stroj, ale je super, že ti to predepsala a uvidíš, jak se to bude vyvíjet příští měsíc. Ještě si vlastně nenapsala, kolik je ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
21.3.25 07:48

@suzka1 ano včera jsem trošičku špinila ještě a dneska už ani to ne, musím zaklepat a doufám že to tak vydrží než to vysadím. Ale pořád chodím na zachod a kontroluju to 🙈 je mi 28 tak už je čas na dítě a přítel už má 33 a fakt si to přejeme. Mě ani nenapadlo že bych mohla mít nějaké problémy, myslela jsem že to půjde líp 😌. A jak víš že ty si měla tu ovulaci? A když si brala ten orgametril tak i tak jste se nějak chránili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí