Beru Utrogestan a přesto jsem MS nedostala

Napsat příspěvek
Velikost písma:
609
7.1.13 12:08
@pettta píše:
@Danielitha Já brala jen 1-0-1, na těhu to nevidím, mám PCO a 13 DC na ultrazvuku byl jen malej folík 10 mm, tak se právě už těším, až to dostanu a začnu brát dvojtou dávku Clostíku a ono jako naschvál nic :-D. Vanu jsem zkoušela, červené víno, sexík taky… psala jsem své doktorce mail, do kdy by měla MS dorazit, at se s tím nestresuju ;-) [/cita
Aha, tak ty mas trochu jine potize, tak snad se MS co nejdrive dostavi, pripadne by jsi mohla jit jeste na agolutinovou injekci, ale ta treba u me bez efektu, proto se divim, ze utrous zabral…zacinam si myslet, ze jsem zakleta co se tyce menstruace :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
7.1.13 12:11
@Danielitha píše:
@pettta píše:
@Danielitha Já brala jen 1-0-1, na těhu to nevidím, mám PCO a 13 DC na ultrazvuku byl jen malej folík 10 mm, tak se právě už těším, až to dostanu a začnu brát dvojtou dávku Clostíku a ono jako naschvál nic :-D. Vanu jsem zkoušela, červené víno, sexík taky… psala jsem své doktorce mail, do kdy by měla MS dorazit, at se s tím nestresuju ;-) [/cita
Aha, tak ty mas trochu jine potize, tak snad se MS co nejdrive dostavi, pripadne by jsi mohla jit jeste na agolutinovou injekci, ale ta treba u me bez efektu, proto se divim, ze utrous zabral…zacinam si myslet, ze jsem zakleta co se tyce menstruace :roll:

Zkus ještě ten čaj, je to investice max do 40-,kč a když nic je fajn i na nachlazení to se v tomto období hodí :-D já kupuju od Lerosu sypaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
7.1.13 13:02

@Danielitha Jo jo, na agolutinu jsem byla 2× cca během roku, mé cykly jsou 38 - 60 dnů, tak jsem taky doufala, že se mi po Utroši srovná. Ale zatím jsem 31 DC, tak doufám, že do 40 to dostanu. A čaj kontryhel myslíš? Jooo, tak ten piju. Já toho mám kvůli PCO k řešení dost… ale díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
7.1.13 13:51

@pettta
Ne, ne já myslela právě šalvějový čajík, kontryhel mi hodně pomáhal před spaním, al e na gyneko potíže vůbec:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
18.5.14 13:32

Já se s váma taky podělím o zkušenosti s utrogestanem..pro další kteří ho berou třeba jim to pomuže…dr. mi napsal Utroš na to že nemám menzes…vždycky 10 dní před začátkem cyklu…to znamená že pokud máte cyklus 28 dnu začínáte brát 18 a mela by pak přijít menstruace..brala jsem 1-0-1.
První měsíc jsem ho začala brát a MS přišla 6 den, další cyklus jsem si taky odpočítala a Ms přišla den..říkala jsem si super každej 6-tý den to chodí…další měsíc jsem zase odpočítala a ejhle..10-tý den nic..tehu test negativní. Byla jsem pak na gynekologii to už byl asi 13-tý den a nic…tehu test opet negativní..vyprdla jsem se na to a dneska přišla MS po 52 dnech, ale sama od sebe…nevím kde se stala chyba, když dvakrát mi pusobil a potřetí ne.. přiští týden jdu zase na gynekologii tak uvidíme co se mnou budou delat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
24.8.17 12:35

Holky, nemáte některá zkušenost?
Nedozrávaly mi folikuly, dostala jsem clostilbegyt a utrogestan. Teď mám první měsíc té tříměsíční pauzy (kdy neberu ani jedno) a začala jsem lehce špinit. Nikdy jsem problém s nedostatkem progesteronu neměla. Je možné, že si tělo navyklo na přísun utrogestanu v tabletách a teď ho neumí samo produkovat? (I po vysazení clostilbegytu.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
20.1.19 21:27

Holky chtěla jsem se zeptat jsem po 1 inseminaci.Kdy jsem si 7.1.pichly ovitrile a 9.1. probehla inseminaci. Po té jsem měla brát 14 dní utrogestan dnes je to teda 12 dní po inseminaci a měla přijít MS a ta nikde ani naznak. Myslite že zpoždění může způsobit utrogestan a MS ještě přijde. Test jsem si měla dělat až za 14 dní což je až za dva dny.Mate někdo podobné zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
27.1.19 10:45

@hujerka utrogestan umí menstruaci pozdržet. Už jsi dělala test? Jinak po inseminaci, bych asi menstruaci nechtěla vyhlížet a čekat na ní… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
27.1.19 10:58

No bohužel já ni nečekám a nevyhlizim. To bych asi nebyla normalni a nemusela bych chodit na inseminaci.Test jsem si dělala 3dny za sebou. Pouze jsou to jen same duchy. No zitra budu mit jasno. Byla jsem na krvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
27.1.19 11:18

@hujerka tak to bych viděla pozitivně, jestli máš duchy na testu… ovitrell už to nebude ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí