Utrogestan - nezadouci ucinky

522
28.2.23 13:42

Utrogestan - nezadouci ucinky

Ahoj holky, prosím Vás zkušenosti s Utrogestanem? Dneska jsem ho dostala na gynde na podporu snažení, vzala jsem si ho po jídle a asi do hodinky a půl hrůza, neskutečně motani hlavy, nohy jak z olova🙈 cetla jsem, že lepší zavádět než polykat? Já mám dávkování 2 rano a 2 večer, teď jsem ho polkla a už teď mám hrůzu z večera… dekuju za zkušenosti! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8014
28.2.23 13:46

@arua80 jo to je běžný vedlejší účinek, zaváděj, je to lepší aj se to líp vstřebá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
28.2.23 14:02

Ja pri zavadeni trpela na neuveritelny mykozy. To jsem taky cetla v diskuzich, ze se to stava. Jinak bez vedlejsich ucinku. Takze pro me bylo snesitelnejsi brat ho oralne a ty opilecky vedlejsi ucinky vydrzet. Vetsinou jsem po pul hodce mela klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
28.2.23 14:22

Já beru Utrogestan vaginálně, vedlejší účínky žádný (akorát někdy se ta kapslička hůř rozpustí, tak pak zbytek zůstane na kalhotkách -jestli se to dá brát jako vedlejší účinek ;) ), perorálně jsem ho měla párkrát a taky nic. Ale teda doktorka mi doporučovala spíš ho zavádět, že může dráždit žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.2.23 14:50
@arua80 píše:
Ahoj holky, prosím Vás zkušenosti s Utrogestanem? Dneska jsem ho dostala na gynde na podporu snažení, vzala jsem si ho po jídle a asi do hodinky a půl hrůza, neskutečně motani hlavy, nohy jak z olova🙈 cetla jsem, že lepší zavádět než polykat? Já mám dávkování 2 rano a 2 večer, teď jsem ho polkla a už teď mám hrůzu z večera… dekuju za zkušenosti! :srdce:

Musela jsem ho zavádět, sestra mě upozornila, že horem se to hůř snáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
28.2.23 15:10

Spíše ho zaváděj, je to lepsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie