Už chci rodit!!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3230
14.10.18 09:58

Je, my taky dali deti v patek na noc pryc, ze uz to urcite bude, objeli restaurace, cukrarnu, nakupy darku, doma jednohubky a horor jako za bezdetna, vana vino rychlochuze. Nic. Dnes rano jsem se vyspala, plna energie po tydnu bolesti a nicnedelani varim gruntuju siju pecu. Odesla mi zatka a bolesti jsou zpet, tak treba dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.18 10:08

držím palce at to klapne :) ja včera poprve cvičila s anibalem po ranu a taky mi bylo nic moc pak přes den… no a dneska sem jak vymenena… nic mi není-plna energie, třeba umyju i ty okna do kterych se přemlouvám nějaký ten pátek :D snad to budeš mít brzy za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
14.10.18 10:15

@kacakaca Odesla zatka? Tak to je super, to vypada nadejne :) S prvnim mi odesla a ten den uz jsem rodila :) Drzim palce! A super ze jsi i dneska plna energie, to je prihodny :) Ja se dneska poprve za cely tyden taky vyspala fakt poctive, takze jsem taky plna energie, ale manzel musel jet dodelat nejakou praci a ja jsem doma sama, a netusim co delat :D Mam akorat strasnou chut porad jist a jist a jist :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
14.10.18 12:27

Jidam trikrat denne z donuceni, aby se mala pohnula. A jak zacnou bolesti, tak na jidlo kaslu, kdyby to nahodou skoncilo cisarem. V okoli snad nikdo treti nerodil prirozene. Muj je nastvany, ze mu nedokazu rict, kdy vyjedem. Dopoledne zase bez pohybu, bolave kontrakce, tak se chystame, pak zacne dite divocit a on se curi, ze menim plany.

Ani nevim, na co se tesim. Rozkousane bradavky, ZPATECNI BOLESTI (tech se bojim, uz minule to byla hruza a pry ted bude hur), sity spodek, same lahudky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
14.10.18 13:24

@kacakaca Ja te vazne chapu :hug: Vim presne, jak se citis. Taky si rikam, proc se tak tesim a neuzivam si jeste posledni dny, kdy mam vicemene jeste klid…Stahovani delohy me desi, posledne to bylo jak stredne silny kontrakce a rika se, ze u druhyho a dalsich to boli jeste vic…Na sity spodek se taky netesim, chodila jsem prvni dva dny jak kachna a sedet jsem sedela s potizema. Takze uplne chapu, jak se citis. A s tim chlapem…Manzel se me pta uz tyden, kdy teda jakoze porodim :lol: Jak to mam sakra vedet?? Obcas uz se citim, jako ze se to rozjizdi, a vzapeti zas prd. Takze fakt netusim a nemuzu mu rict, kdy to jako bude. No a jestli te to dneska takhle zlobi, ze chvili jo a chvili ne…Tak tomu asi manzelovo dotazy a vycitky moc nepomuzou, vid :think: Zkus byt v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
14.10.18 22:15

@kacakaca Tak co, jak jsi na tom? Uz to mas za sebou, nebo se jeste nic nedeje? Kazdou chvili si na tebe vzpomenu :hug: Dej vedet, jsem napnuta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
15.10.18 11:30
@Wisha píše:
@kacakaca Tak co, jak jsi na tom? Uz to mas za sebou, nebo se jeste nic nedeje? Kazdou chvili si na tebe vzpomenu :hug: Dej vedet, jsem napnuta :)

Boze, ty jsi empaticka :hug: , na to ja mam, jen kdyz je mi dobre. Pisu ctvrty papir casu kontrakci. Muj mi zcela uprimne nabizi, ze mi zkuntroluje ty cm. :P To by se pak sestinedeli natahlo na sest let. Takovy klid jak ted pred porodem uz nezazijeme. Jen ta nervozita, jestli je dite zdrave… toho se rada zbavim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.18 11:38

@kacakaca jak často ty kontrakce máš? mě dneska tak divně tlačí ve frndě že chodím jako kachna, tak sem zvědavá co mi řekne DR na kontrole ve čtvrtek.. já teda chci rodit nejdříve v pátek odpoledne :D, takže to malýmu ještě rozmlouvám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
15.10.18 13:08

@kacakaca Ty brdo, tak to je neco. Doufala jsem, ze uz to mas za sebou a mimco u sebe :) No jo, vsichni chlapi jsou koukam stejny :D muj by to taky rad zkoukl :D ale jak si pripadam jako koule, tak uz se pred nim docela necitim dobre naha. Strie vsude, bricho jako balon…Je sice hodnej a rika ze mi to slusi i tak, ale proste…chapete, asi vam ty pocity nemusim vysvetlovat :)
@cestovatelka11 Clovece me takhle tlaci uz asi dva tydny, citim hrozny tlaky i na zadek, a porad prd. Dneska dopoledne jsem mela uz docela casty a trochu bolavy poslicky, tak jsem si rikala ze by? Pak jsem sla s malym na prochazku, a asi jsem to rozchodila :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
15.10.18 13:41

To ja zas tu chvili, kdy jsem tehotna, vypadam uzasne. Vlasu spousta, pribrala jsem prd, plet jak ze zlata. Za tyden me ceka plesateni, trepajici se bricho, zdechle svaly. Ted jsem naha furt, bricho mam hoodne velke a hodne dole, tak v obleceni me boli. Pak se neukazu za svetla pul roku.

Kontrakce jsou jednou po 5 minutach, jednou po hodine. Tak to jelo krasne od patku a stejne se dockam zitrejsiho vyvolani. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
15.10.18 14:29

@kacakaca To je zvlastni, ze chvili jsou po peti minutach a chvili po hodine..Co to ten tvuj prcek nacvicuje? :) Tyjo snad se umoudri a rozbehne se to pekne jak ma, vyvolavani sice neni katastrofa, ale sama mam z neho strach a nechci ho, takze chapu tvoje obavy…Taky se bojim, aby mi jeste necekalo. Jinak vlasu mam taky plno a plet nadhernou, krasnou ruzovou barvu v tvarich a ani pupinek, zato po porodu jak rikas, napul plesata, podobana bedarama po celym obliceji, bricho jak rosol, strie jako zebra po celym tele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.18 14:35

děvčátka Vy me vubec netesíte svymi poznatky a zkušenostmi :D já mám taky pěkné vlasy a tvářičku a nějak jsem nečekala/nepočítala s tí,, že by se to mělo změnit… ale až si uvidím na celé břicho s těma striema se tedy vůbec netěším a to jsem poctivě od zjištění těhu mazala i 2× denně… a stejně sem jak zebra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
15.10.18 14:42

@cestovatelka11 :D ja to taky po porodu necekala tak dramaticky, ale vlasy pak padaji fakt hodne a ke spatny pleti dost pomaha to nevyspani, co clovek zaziva s miminem, to jsou pak nejen pupinky ale i takova nezdrava nasedla barva, nebo tak jsem to aspon mela ja. Je mi jasny, ze tohle je naposledy v zivote, co mam krasnou hrivu a plet jako modelka :D A s tim mazanim, ja za prvni tehotenstvi mazala jako vztekla a ani strie, a ve chvili, co jsem porodila, najednou bum a byly vsude…Pred porodem fakt ani jedna, a po porodu najednou na brise, na prsou, na bocich a na stehnech :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
15.10.18 15:51

Ja vcera videla holku s kocarkem a manzelem na vylete, oblicej sedy, vlasy umastene rozcuchane, zrovna jsem si rikala, ze tak budu vypadat za dva tydny, kdyz se vynasnazim vypadat dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
15.10.18 18:21

@kacakaca :lol: :lol: :lol: jo presne :lol: :lol: a kdyz na sobe budu mit neco, co nebude citit curkama nebo zvratkama :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí