Už chci rodit!!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1452
16.10.18 09:43

Holky, ted jedu od doktora a jsem pobavena :D delal mi ctg a kdyz prijdu do ordinace, pta se mi celej vyplasenej jak se citim, tak mu rikam vysmata ze uplne v pohode, stejne jako poslednich par dni…A on ze mam kontrakce po sedmi minutach :D :D vysetroval a prej na prst uplne v pohode otevreno, ale plodovky porad dost, tak ja nevim :D ted jedu busem domu, v pul 12 musim vyzvednout synka ze skolky, a dumam, jestli se teda jako neco deje nebo ne, podle me to jsou jen poslicky, protoze se starsim to po sedmi minutach uz bolelo fest a mne je ted dobre, krome toho tvrdnuti mi neni nic…Tak ted babo rad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
16.10.18 18:26

@Wisha A co bylo dal??? Nepises, asi rodis?

Ja dnes paradni porod. Procedury odbyty, kontrakce spis lechtaly nez bolely, pak mi prdli vodu, zacaly byt vyzivnejsi, ale uuuplne prodychatelne. Hodina a pul trochu bolesti, pak tri zatlaceni a hotovo. Pak to byla jina pohadka, ale zijeme a dite moc dobre. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.18 18:29

@kacakaca velka gratulace!!! jakpak se drobek jmenuje? To zní že to nebylo až tak strašný porod a nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
16.10.18 18:35

Po dite venku strasna brnkacka, sla bych klidne rovnou domu, jeste jsem rano na prijmu rikala sestre, ze mam takovy pocit, ze to tentokrat bude ten obajeny porod srovnatelny s horsi ms. Jmenuje se pekne, ale pisu tu dost intimni veci bez anonymu a uvedena kombinace tri jmen by se mohla rovnat rodnemu cislu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.10.18 18:38

tak hlavně že jste v pořádku :) tak ať drobek krásně roste a ty jsi brzy 100% fit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
16.10.18 20:10

@kacakaca Ty blaho, to zni krasne, moc gratuluju :) jak k miminku, tak k paradnimu porodu. Ja zatim nic, ale od odpoledne mi podle me odchazi zatka, takze uz se to taky chysta. Tak drzim palce, at se s miminkem zzijete co nejdriv a vsechno v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
17.10.18 19:53

Ahoj holky, moc dekuju ze jste na me myslely, Kubicek je od 18:20 na svete :) 3650g a 50cm. Porod asi takhle…na sal jsme prisli v pul 4, kdyz jsem mela kontrakce po 10-8 minutach, aby mi stihly vykapat atb, a byla jsem jeste tezce vysmata…Horsi kontrakce byly az od 5 a zhruba od pul 6 se rozjely ty nejvetsi, a ackoli to samozrejme bolelo fest, myslim, ze to tentokrat oproti prvnimu slo unest…Pri kazdy kontrakci jsem se soustredila na to, ze uz brzo to bude za mnou a bude Kubik se mnou, a docela to pomahalo. Takze diky vsem tady za podporu a ja vam vsem obrovsky drzim palce, at to mate stejne rychly a v pohode jako ja :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
17.10.18 22:14

@Wisha Hrozne moc ti gratuluju! Kdyz si naplanujes pohodovy porod, tak ho proste mas. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
17.10.18 23:11

@kacakaca Diky :) :srdce: Hlavne jsem si slibila, ze uz me ty bolesti tak nerozhodi jako posledne a zarekla jsem se, ze budu pri kazdy kontrakci myslet na to, ze to ma svuj smysl a ze uz za chvili bude Kubik se mnou, a dodrzela jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.18 05:42

Veliká gratulace !!! Tak at krásně rostete a jste spokojeni :)
Já od včerejška ležím v porodnici - mému dr se nelíbil tlak a bilkovina v moci. tak tlak pry v pohodě a ted se řeší moc a ráno nějaký velký ultrazvuk :/ otevřená sem prý na jeden prst. Snad me prý ráno pustí pokud moc bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
18.10.18 06:26
@Wisha píše:
@kacakaca Diky :) :srdce: Hlavne jsem si slibila, ze uz me ty bolesti tak nerozhodi jako posledne a zarekla jsem se, ze budu pri kazdy kontrakci myslet na to, ze to ma svuj smysl a ze uz za chvili bude Kubik se mnou, a dodrzela jsem to.

Tak jsem si to naplanovala u druheho porodu, ale nalili do mne tolik oxytocinu, ze to neslo. Ted jsem mela prvni porod s jedinym zasahem (dirrupce) a byl paradni. Taky jsem si ji predstavovala, jak asi vypada a jak ji za chvili budu drzet v naruci. No nenapadlo by me, ze diky rychlosti nevylezu z vany a porodim ve vode. Vyplavala ze mne rovnou na bricho.

@cestovatelka11 Preju at je vsechno v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí