Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojte holky.. chci se svěřit, nebi poradit.. ja ani nevim co chciuz kdyz se mama s tatou nasli, tak mamky mama nesouhlasila aby byla s “tímhle chlapem”, ze je to hajzl, co uz ma 2 deti a manželka od nich utekla.
No k veci
Babicka tatu nemuze vystat, to jde uplne videt???? tata je takovej, ze si kdykoliv do ni rejpne a ona se okamžitě nasere.
Dneska to bylo tak, ze mama volala babicce (mela od ni zmeskany hovor), tak ji vola a povidaj si, vsechno bylo ok a najednou babicka “co ty okurky, chcete?” A mama rika, ze ne, ze jich mame dost, a babicka na to konto rika “aby tvoje dráha polovicka, nerikala, ze jsem vam zase nic nedala” mama se samozrejme neozvala, nic nerekla.
Jak jsem to slysela, tak rikam, prestan takhle o nem mluvit do pici..
Tak spolu dovolali a mama mi rika, uvědom si, ze takhle s ni mluvit nebudes, tak ji na to konto rikam, mela si se ozvat ty, bránit tatu. A mama mi na to rekne “vsak jaem rekla”.. mama mlcela, nic nerekla. ????
Me to tak sere, ze se ho nezastala + ze ho babicka nema rada.
to jsou dneska zase diskuze. Jedná si povídá sama se sebou, druhá píše zase, jak dlazdic
![]()
@Anonymní píše:
Ahojte holky.. chci se svěřit, nebi poradit.. ja ani nevim co chciuz kdyz se mama s tatou nasli, tak mamky mama nesouhlasila aby byla s “tímhle chlapem”, ze je to hajzl, co uz ma 2 deti a manželka od nich utekla.
No k veci
Babicka tatu nemuze vystat, to jde uplne videt???? tata je takovej, ze si kdykoliv do ni rejpne a ona se okamžitě nasere.
Dneska to bylo tak, ze mama volala babicce (mela od ni zmeskany hovor), tak ji vola a povidaj si, vsechno bylo ok a najednou babicka “co ty okurky, chcete?” A mama rika, ze ne, ze jich mame dost, a babicka na to konto rika “aby tvoje dráha polovicka, nerikala, ze jsem vam zase nic nedala” mama se samozrejme neozvala, nic nerekla.
Tak spolu dovolali a mama mi rika, uvědom si, ze takhle s ni mluvit nebudes, tak ji na to konto rikam, mela si se ozvat ty, bránit tatu. A mama mi na to rekne “vsak jaem rekla”.. mama mlcela, nic nerekla. ????
Hmmmmm… mas zajimavy slovnik vuci sve matce a babicce ![]()
Jedine, co muzes delat, je dat najevo, ze za tatou stojis. Aby to vedel on a cela rodina.
Ty ses teda drsná poslat babičku do p.
chápu, že tě asi štve, ale nic tak strašného neřekla, zkrátka ho nemá ráda a ty seš asi puberťák co si nevidí do pusy. Chudák tvoje mamka
babička rype a vlastní dcera je sprostá ![]()
Příspěvek upraven 22.08.20 v 20:36
Tak za tohle bych ti dal facku… takhle mluvit nebudes. Druha vec je, že ti do toho nic není. Tak si vymackej bedary, dej si drogy a neotravuj máme a babičce život svoji hlouposti.
@TopSecret píše:
![]()
to jsou dneska zase diskuze. Jedná si povídá sama se sebou, druhá píše zase, jak dlazdic
![]()
další zřejmě slyšela zombíky ![]()
@Oliverka28 píše:
Možná by to šlo říct bez toho kouzelnýho slovíčka
Říct babičce ať jde do pici bez slovíčka prosím? To by bylo dost neslušné…
Ti puberťáci jsou směšní, jak si myslí, že se kolem nich točí svět
mně se nelíbí, já chci,…
Nemáš respekt ke starším a posloucháš hovory do kterých ti nic není… Plus jsi sprostá…
Má rada, tohle není tvoje věc, tak se do toho nepleť, nejspíš se nemají rádi oboustranně
No nejvíc na tečku jsi teda byla ty, takovej slovník je u vás běžnej? Babička nic zas tak hroznýho neřekla, abys po ní musela hned házet pí… Nesnáší tátu, táta do ni taky rejpe, dcera mluví jak dlaždič a plete se do věcí, do kterých jí nic není. Povedená rodinka.
@vokishka píše:
další zřejmě slyšela zombíky
Jaký zombiky, to mě zajímá, já myslela, že se tu vyskytujou max. duchové na tehu testech ![]()
Ahojte holky.. chci se svěřit, nebi poradit.. ja ani nevim co chci
uz kdyz se mama s tatou nasli, tak mamky mama nesouhlasila aby byla s “tímhle chlapem”, ze je to hajzl, co uz ma 2 deti a manželka od nich utekla.
No k veci