Už mě štve moje babička

Anonymní
22.8.20 20:26

Uz me stve moje babicka

Ahojte holky.. chci se svěřit, nebi poradit.. ja ani nevim co chci ;) uz kdyz se mama s tatou nasli, tak mamky mama nesouhlasila aby byla s “tímhle chlapem”, ze je to hajzl, co uz ma 2 deti a manželka od nich utekla.

No k veci

Babicka tatu nemuze vystat, to jde uplne videt???? tata je takovej, ze si kdykoliv do ni rejpne a ona se okamžitě nasere.

Dneska to bylo tak, ze mama volala babicce (mela od ni zmeskany hovor), tak ji vola a povidaj si, vsechno bylo ok a najednou babicka “co ty okurky, chcete?” A mama rika, ze ne, ze jich mame dost, a babicka na to konto rika “aby tvoje dráha polovicka, nerikala, ze jsem vam zase nic nedala” mama se samozrejme neozvala, nic nerekla.

Jak jsem to slysela, tak rikam, prestan takhle o nem mluvit do pici..

Tak spolu dovolali a mama mi rika, uvědom si, ze takhle s ni mluvit nebudes, tak ji na to konto rikam, mela si se ozvat ty, bránit tatu. A mama mi na to rekne “vsak jaem rekla”.. mama mlcela, nic nerekla. ????

Me to tak sere, ze se ho nezastala + ze ho babicka nema rada.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Alriga
22.8.20 20:28

A co my s tím? Mluvíte se sebou doma jak dlaždiči, no…

• Citovat
  • Upravit
12834
22.8.20 20:30
@Anonymní píše:
Ahojte holky.. chci se svěřit, nebi poradit.. ja ani nevim co chci ;) uz kdyz se mama s tatou nasli, tak mamky mama nesouhlasila aby byla s “tímhle chlapem”, ze je to hajzl, co uz ma 2 deti a manželka od nich utekla.

No k veci

Babicka tatu nemuze vystat, to jde uplne videt???? tata je takovej, ze si kdykoliv do ni rejpne a ona se okamžitě nasere.

Dneska to bylo tak, ze mama volala babicce (mela od ni zmeskany hovor), tak ji vola a povidaj si, vsechno bylo ok a najednou babicka “co ty okurky, chcete?” A mama rika, ze ne, ze jich mame dost, a babicka na to konto rika “aby tvoje dráha polovicka, nerikala, ze jsem vam zase nic nedala” mama se samozrejme neozvala, nic nerekla.

Tak spolu dovolali a mama mi rika, uvědom si, ze takhle s ni mluvit nebudes, tak ji na to konto rikam, mela si se ozvat ty, bránit tatu. A mama mi na to rekne “vsak jaem rekla”.. mama mlcela, nic nerekla. ????

Me to tak sere, ze se ho nezastala + ze ho babicka nema rada.

8o 8o to jsou dneska zase diskuze. Jedná si povídá sama se sebou, druhá píše zase, jak dlazdic :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27084
22.8.20 20:32
@Anonymní píše:

No k veci

Me to tak sere, ze se ho nezastala + ze ho babicka nema rada.

Hmmmmm… mas zajimavy slovnik vuci sve matce a babicce :nevim:

Jedine, co muzes delat, je dat najevo, ze za tatou stojis. Aby to vedel on a cela rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
22.8.20 20:32

Ty ses teda drsná poslat babičku do p. 8o chápu, že tě asi štve, ale nic tak strašného neřekla, zkrátka ho nemá ráda a ty seš asi puberťák co si nevidí do pusy. Chudák tvoje mamka :roll: babička rype a vlastní dcera je sprostá :roll:

Příspěvek upraven 22.08.20 v 20:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
22.8.20 20:33

Nemas se plest do vztahu dospelych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
22.8.20 20:33

Tak za tohle bych ti dal facku… takhle mluvit nebudes. Druha vec je, že ti do toho nic není. Tak si vymackej bedary, dej si drogy a neotravuj máme a babičce život svoji hlouposti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
22.8.20 20:36

Možná by to šlo říct bez toho kouzelnýho slovíčka  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66446
22.8.20 20:36
@TopSecret píše:
8o 8o to jsou dneska zase diskuze. Jedná si povídá sama se sebou, druhá píše zase, jak dlazdic :zed: :roll:

další zřejmě slyšela zombíky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
22.8.20 20:39
@Oliverka28 píše:
Možná by to šlo říct bez toho kouzelnýho slovíčka :roll:

Říct babičce ať jde do pici bez slovíčka prosím? To by bylo dost neslušné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22112
22.8.20 20:47

Ti puberťáci jsou směšní, jak si myslí, že se kolem nich točí svět :lol: mně se nelíbí, já chci,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
22.8.20 21:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
22.8.20 21:30

Nemáš respekt ke starším a posloucháš hovory do kterých ti nic není… Plus jsi sprostá…

Má rada, tohle není tvoje věc, tak se do toho nepleť, nejspíš se nemají rádi oboustranně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14842
22.8.20 21:37

No nejvíc na tečku jsi teda byla ty, takovej slovník je u vás běžnej? Babička nic zas tak hroznýho neřekla, abys po ní musela hned házet pí… Nesnáší tátu, táta do ni taky rejpe, dcera mluví jak dlaždič a plete se do věcí, do kterých jí nic není. Povedená rodinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18985
22.8.20 22:05
@vokishka píše:
další zřejmě slyšela zombíky :mrgreen:

Jaký zombiky, to mě zajímá, já myslela, že se tu vyskytujou max. duchové na tehu testech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová