Autistický rodič

133
21.8.20 13:24

Autistický rodič

Máte někdo zkušenost s autistickým dospělým člověkem? S dospělým, který působí divně? Dost jsem se divil, jak je možné, že se tato zvláštnost vyskytuje a dokonce ten člověk má děti. Prosím o názory a postřehy. Díky předem.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
4100
21.8.20 13:30

A proč anonym? Stydíš se za svůj dotaz, nebo je snad na něm něco intimního?

• načítám...
4523
21.8.20 13:30

Divíš se tomu, že i dospělý člověk může být nemocný? Divíš se tomu, že někdo nemocný má děti? Já se teda divím tomu, že existuje někdo tak…píp… tezkej autista s retardaci asi běžný život žít nebude, děti taky nejspíš mít nebude. Ale třeba aspergeruv syndrom nebo lehčí autismus, do PAS můžeš nacpat spoustu věcí… A tam problém s jiřím běžného života není. Jen je pro člověka něco složitější, něco musí vědomě korigovat, někdy se necítí komfortne, může působit zvláštně… A světe div se, může mít děti.

• načítám...
4100
21.8.20 13:33

Jinak ano, autismus může mít dospělý. Zřejmě měl delší dobu nějaké rysy, jen nebyla stanovena diagnoza. A proč by autista nemohl mít děti? Může je mít každá druhá fetka a tyrani (s nadsázkou) - záleží jak se projevuje dotyčný, není autista jako autista, PAS má různé projevy

• načítám...
5136
21.8.20 13:34

Jak je mozne ze se vyskytuje? Jako ze z toho autismu nevyroste? Nebo ze ma byt zavreny/a nekde v ustavu?

• načítám...
4100
21.8.20 13:34

@chaela bylas rychlejší :mrgreen:

• načítám...
5653
21.8.20 13:35
@Anonymní píše:
Máte někdo zkušenost s autistickým dospělým člověkem? S dospělým, který působí divně? Dost jsem se divil, jak je možné, že se tato zvláštnost vyskytuje a dokonce ten člověk má děti. Prosím o názory a postřehy. Díky předem. [/citace
Ptáš se jako někdo, kdo o tom nic neví. Vůbec takový divný dotaz. Proč Tě to zajímá?
  • načítám...
929
21.8.20 13:40

Jakože se divíš, že lidi s PAS nepřestanou po 18 roku života existovat? Nebo že můžou mít plnohodnotné vztahy a děti?

• načítám...
133
21.8.20 13:41
@Kolarkaa píše:
A proč anonym? Stydíš se za svůj dotaz, nebo je snad na něm něco intimního?

Tak především je výhradně na autorovi příspěvku, jestli bude vystupovat anonymně. Máš s tím nějaký problém. Nemám rád infantilní dotazy.

• načítám...
133
21.8.20 13:42
@Anonymní píše:
Tak především je výhradně na autorovi příspěvku, jestli bude vystupovat anonymně. Máš s tím nějaký problém?

Příspěvek upraven 21.08.20 v 13:43

• načítám...
65223
21.8.20 13:43
@Anonymní píše:
Tak především je výhradně na autorovi příspěvku, jestli bude vystupovat anonymně. Máš s tím nějaký problém. Nemám rád infantilní dotazy.

Není pravda, v pravidlech je, že anonymita musí mít důvod.

• načítám...
133
21.8.20 13:44
@vokishka píše:
Není pravda, v pravidlech je, že anonymita musí mít důvod.

Pravda je, že jsou ženy, které pokládají zbytečné a dětské dotazy.

• načítám...
133
21.8.20 13:46
@DeeSocialWorker píše:
Jakože se divíš, že lidi s PAS nepřestanou po 18 roku života existovat? Nebo že můžou mít plnohodnotné vztahy a děti?

Myslím, že nemohou mít plnohodnotné vztahy, protože podle mě to bohužel jsou dost nenormální lidé, kteří ztěžují život všem kolem nich.

• načítám...
65223
21.8.20 13:50
@Anonymní píše:
Myslím, že nemohou mít plnohodnotné vztahy, protože podle mě to bohužel jsou dost nenormální lidé, kteří ztěžují život všem kolem nich.

Jenomže to je problém jejich a jejich partnerů. Co je ti po tom. A tvůj dotaz Radim spíš k pitomym, tam taky bývá často anonymita.

• načítám...
1711
21.8.20 13:51
@Anonymní píše:
Myslím, že nemohou mít plnohodnotné vztahy, protože podle mě to bohužel jsou dost nenormální lidé, kteří ztěžují život všem kolem nich.

Tvůj názor je nenormální. :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová