Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Podivín je většinou i ten, kdo hájí nenormální lidi, a to autisté bohužel jsou.
Máš pravdu. Ty nejsi podivín. Pro mě jsou lidé, kteří se takto vyjadřují o nemocných lidech, totální odpad společnosti. Moc ti přeji, aby nikdy žádný z tvých blízkých nebyl nijak nevylecitelně nemocný. Protože to bys tohle nikdy z pusy nevypustil/a
@Anonymní píše:
Popiš, co je nenormálního na tom, chtít nepošahaného a normálního partnera. Vždyť to si přeje většina lidí. Neznám nikoho, kdo by chtěl mít za partnera podivína.
Ano je zcela noormální chtít žít normální život. ovšem, co je pro jednoho normální, je pro druhého nenormální.
pro mne je třeba zcela normální vystupovat sama za sebe a i na tyto diskuze psát pod svým nickem - který neměním jak ponožky a neschovávám se za kytku. obzvláště v případě, kdy nepíšu nic intimního. A každý takový, který se schovává za anonymitu jenom proto, že se třeba bojí toho, že se zapíše jako povrchní mi nepříjde normální. Takže velmi doufám, že ty kytko nemáš partnera, protože by byl ve vztahu s někým pošahaným a divným, když se stydíš sám za sebe - hrdinský anonyme.
A přesně takto to v životě funguje. mnohem raději budu ve vztahu s člověkem divným, který dodržuje pravidla a je předvídatelný ( což v mnoha případech lidé s lehčí formou PAS bývají), než s anonymním neempatickým pakem.
No, ale možná někdo jiný bude rád za takovou anonymní kytku a možná si spolu budete notovat.
Ve finále není ani jedna varianta špatně, pokud jsou partněři z jakéhokoliv důvodu kompaktibilní.
@Sigiseed píše:
I urážlivost je dětská vlastnost.
Ne, tys mě opravdu neurazil, zas tak si nefandi.. pro mě jsi nula a něám se s tebou dál o čem bavit
@vokishka píše:
@admin jak to, že je zase anonymní
Pretože aj napriek tomu, že som mu príspevky odtajnila, može stále prispievať anonymne, čo je však zbytočné, nakoľko každý, kto si diskusiu prečíta pochopí, že bol odtajnený.
@Anonymní píše:
Slovena bude diktovat Čechům, jak mají psát. No fuj.
Upozornila som Vás na porušenie pravidiel na webe, nie na to, ako máte písať.
@Anonymní píše:
Podivín je většinou i ten, kdo hájí nenormální lidi, a to autisté bohužel jsou.
Na základe tohto príspevku diskusiu zamykám. Uberá sa nesprávnym smerom.
Ďakujem za pochopenie,
Kristína ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat