Autistický rodič

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
20846
21.8.20 13:53
@Sigiseed píše:
Máte někdo zkušenost s autistickým dospělým člověkem? S dospělým, který působí divně? Dost jsem se divil, jak je možné, že se tato zvláštnost vyskytuje a dokonce ten člověk má děti. Prosím o názory a postřehy. Díky předem.

K anonymite naozaj potrebujete dovod a v tomto prípade ho nikde nevidím, preto som príspevok odtajnila.

Ďakujem za pochopenie,
Kristína :mavam:

• načítám...
4100
21.8.20 13:57
@Anonymní píše:
Tak především je výhradně na autorovi příspěvku, jestli bude vystupovat anonymně. Máš s tím nějaký problém. Nemám rád infantilní dotazy.

Tak proč je tady pokládáš? :mrgreen:
A nemáš pravdu, pro anonym musíš mít důvod :*

• načítám...
4100
21.8.20 13:59

Pozdě, dřív jsem odpověděla, než dočetla diskuzi ;)

• načítám...
4100
21.8.20 14:01
@Anonymní píše:
Myslím, že nemohou mít plnohodnotné vztahy, protože podle mě to bohužel jsou dost nenormální lidé, kteří ztěžují život všem kolem nich.

To je výblitek, odpad - cos napsal. Modli se, aby tvou rodinu nikdy takové postižení nepotkalo a dál s tebou nediskutuju, nestojíš mi za to

• načítám...
133
21.8.20 14:09
@Angry_birds píše:
Tvůj názor je nenormální. :think:

Popiš, co je nenormálního na tom, chtít nepošahaného a normálního partnera. Vždyť to si přeje většina lidí. Neznám nikoho, kdo by chtěl mít za partnera podivína.

• načítám...
4100
21.8.20 14:10
@Anonymní píše:
Popiš, co je nenormálního na tom, chtít nepošahaného a normálního partnera. Vždyť to si přeje většina lidí. Neznám nikoho, kdo by chtěl mít za partnera podivína.

Ten anonym je zbytečný

• načítám...
133
21.8.20 14:11
@Kolarkaa píše:
To je výblitek, odpad - cos napsal. Modli se, aby tvou rodinu nikdy takové postižení nepotkalo a dál s tebou nediskutuju, nestojíš mi za to

I urážlivost je dětská vlastnost.

• načítám...
65237
21.8.20 14:12
@Anonymní píše:

@admin jak to, že je zase anonymní

• načítám...
43035
21.8.20 14:13

Autiska ale podle me skutecne nemuze mit normalni vztah, protoze autista ma prave tyto schopnosti porusene. Casto nevnima ostatni lidi ani jako zive bytosti, jsou to pro nej hybajici se predmety. Takovi ti, co jsou jen podivini, nekdy roztomili podivini, maji Aspergeruv syndrom a i ti vysokofunkcni autiste, co jsou schopni se o sebe postarat a mit skvelou karieru, mivaji velke potize v oblasti partnerskych vztahu, ci spise o ne vubec nestoji.

Samozrejme, je to vec jejich partneru, ale na druhou stranu proc by diskuse o tom mela byt tabu? Autismus je diagnoza, neni to rasa ani nabozenstvi, aby se musela tajit negativa.
A me osobne by pripadala pripadna sdeleni typu „jsem autista a mam rodinu“ nebo „mam za manzela autistu“ docela zajimala.

• načítám...
Anonymní
21.8.20 14:14
@Kolarkaa píše:
To je výblitek, odpad - cos napsal. Modli se, aby tvou rodinu nikdy takové postižení nepotkalo a dál s tebou nediskutuju, nestojíš mi za to
:mrgreen:
  • Upravit
378
21.8.20 14:16
@Anonymní píše:

Tak to ty jsi asi bez partnera ne? Protože takhle pošahanej a nenormální názor jsem dlouho nečetla. Jako kdyby tito lidé neměli nárok na lásku a na to bejt šťastný. Podivín jsi maximalne tak ty.

• načítám...
Anonymní
21.8.20 14:16
@admin píše:
K anonymite naozaj potrebujete dovod a v tomto prípade ho nikde nevidím, preto som príspevok odtajnila.Ďakujem za pochopenie,
Kristína :mavam:

Slovena bude diktovat Čechům, jak mají psát. No fuj.

• Upravit
Anonymní
21.8.20 14:18
@Tyna15 píše:
Tak to ty jsi asi bez partnera ne? Protože takhle pošahanej a nenormální názor jsem dlouho nečetla. Jako kdyby tito lidé neměli nárok na lásku a na to bejt šťastný. Podivín jsi maximalne tak ty.

Podivín je většinou i ten, kdo hájí nenormální lidi, a to autisté bohužel jsou.

• Upravit
65237
21.8.20 14:18

@Pudloslava normální diskuze by mě taky zajímala, ale tohle je od začátku postavené, jako že autiste jsou odpad společnosti. Podívej se, jak pritvrzuje.

• načítám...
4523
21.8.20 14:19

@Pudloslava tady je teda asi potřeba říct, co autorka myslí tím „autista“.
A ty odtajneny anonyme, já mám aspergeruv syndrom, mám manžela a děti, normální život. Manžel mě miluje i se všemi mými zvláštnostmi. Kamarády mám taky a i ti mají pochopení. Jediná/ý nenormální jsi tu ty. Já bych za partnera nechtěla někoho s tak omezenými názory a i IQ a EQ hluboko pod bodem mrazu. To i já, jako dle tebe ten nenormální autista, mám daleko vic pochopeni a empatie, nez ty.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová