Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky lidi,
nevím, koupila jsem si obyčejnou televizi před rokem asi hezký krám.
Máme doma dvě televize (jednu v obýváku, druhou v ložnici), žiju v paneláku, tudíž máme televizi přes kabelovku (přes společnost NEJ Tv (toto neberte rozhodně jako reklamu), kdežto v televizi, která je stará jako viruzalém asi 7 let
funují programy přes DVB-C jako Barrandov, Nova Cinema, Barrandov Plus, prostě ty, co jsou v základu - nepotřebujeme HD, nejsme úplně fandové TV, tak na nové televizi v ložnici fungují snad 8 programů přes DVB-C
, takže po roce trpění, že to nepotřebuju, tak to chci změnit, samozřejmě se nejdřív zavolám dané společnosti, ale zajímalo by mě, proč tam ty programy nejdou navolit,
cyhtám třeba Nova Gold, Barrandov Plus, ale klasický Barrandov nee ![]()
@tumpach To nebude televizi. Zeptej se na kabelovce, zda vam v ramci placeneho balicku nedodavaji na druhou TV jen omezene progrramy.
@cecetka píše:
@tumpach To nebude televizi. Zeptej se na kabelovce, zda vam v ramci placeneho balicku nedodavaji na druhou TV jen omezene progrramy.
taky mě tato myšlenka trošku napadla, zeptám se jich, myslíš si, že to pak bude dražší nebo nee?
Nevim, my jsme vsechny „zlodeje“ opustili a prijimame uz jen pozemni signal DVB-T.
V každým případě si tam zajdi s poptej se ale neměli by mít nějak kolem 50 programů popř se ještě podívej jestli to máte nalazení dobře
@Vosma29 @cecetka už jsem na tu diskusi zapomněla, tak jsem se neozvala, ale teď se ozývám, no je to zpoplatněný samozřejmě, ale přehodila jsem to na DVB-T, a programy, které chci fungují i zdarma, takže jsem spokojená (zatím, než se něco zruší
)