Už mě ta TV nebaví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
3.8.17 22:00

Už mě TV se...

Ahojky lidi,
nevím, koupila jsem si obyčejnou televizi před rokem asi hezký krám. :think: Máme doma dvě televize (jednu v obýváku, druhou v ložnici), žiju v paneláku, tudíž máme televizi přes kabelovku (přes společnost NEJ Tv (toto neberte rozhodně jako reklamu), kdežto v televizi, která je stará jako viruzalém asi 7 let :oops: :oops: funují programy přes DVB-C jako Barrandov, Nova Cinema, Barrandov Plus, prostě ty, co jsou v základu - nepotřebujeme HD, nejsme úplně fandové TV, tak na nové televizi v ložnici fungují snad 8 programů přes DVB-C :cert: :cert: :cert:, takže po roce trpění, že to nepotřebuju, tak to chci změnit, samozřejmě se nejdřív zavolám dané společnosti, ale zajímalo by mě, proč tam ty programy nejdou navolit, :zed: cyhtám třeba Nova Gold, Barrandov Plus, ale klasický Barrandov nee :roll:

https://televize.heureka.cz/…specifikace/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26850
3.8.17 22:06

@tumpach To nebude televizi. Zeptej se na kabelovce, zda vam v ramci placeneho balicku nedodavaji na druhou TV jen omezene progrramy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
3.8.17 22:11
@cecetka píše:
@tumpach To nebude televizi. Zeptej se na kabelovce, zda vam v ramci placeneho balicku nedodavaji na druhou TV jen omezene progrramy.

taky mě tato myšlenka trošku napadla, zeptám se jich, myslíš si, že to pak bude dražší nebo nee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26850
4.8.17 06:09

Nevim, my jsme vsechny „zlodeje“ opustili a prijimame uz jen pozemni signal DVB-T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
4.8.17 10:35

V každým případě si tam zajdi s poptej se ale neměli by mít nějak kolem 50 programů popř se ještě podívej jestli to máte nalazení dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
16.2.18 23:13

@Vosma29 @cecetka už jsem na tu diskusi zapomněla, tak jsem se neozvala, ale teď se ozývám, no je to zpoplatněný samozřejmě, ale přehodila jsem to na DVB-T, a programy, které chci fungují i zdarma, takže jsem spokojená (zatím, než se něco zruší :D :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák