Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj,
nezažil jste někdo něco podobného?
Už mesic mě nepravidelně bolí/picha v právem podbříšku. U lékaře už asi 8×, na pohotovosti 5×. Nikde nic, na pohmat to nebolí a na UTZ a v krvi nic vidět není. Na slepé střevo to prý nevypadá.
Doporučení - vezmete si Algifen (ten nemůžu, je mi po něm zle).
Už jsem zoufalá, dnes mě to bolí zase celou noc…
Já měla to same kdysi, nikde nic nemohli najít. Doporučili algifen. A já nakonec měla cystu na vaječníku.
Mela jsem take, hlavne bolest pri vyprazdnovani, asi po roce na gastru zjisten drazdivy tracnik
@Ou píše:
A u lékaře si byla u praktika a nebo na gynekologii?
Presne to me napadlo. Jinak tedy kvuli stejnemu problemu 5 x za mesic na pohotovost… to je hard core.
@mroe byla jsem na gynekologii, u praktika i na chirurgii, nikde nic. Mě už to hrozne obtěžuje, nevím, co mam pro to udelat ještě víc ![]()
@Veru1987 mě taky porad doporučuji Algifen, ale mě po je po něm vždycky hrozne zle, začne mě bolet hlava a je mi šílené slabo… už si ho brat nebudu, protože včera se mi s nim stalo zase to stejne… a nevím, čím jiným bych si mohla pomoci…
@Anonymní píše:při vyprazdňování jsem ok, zase si říkám, ze slepak by mě při stolici třeba bolel
Mela jsem take, hlavne bolest pri vyprazdnovani, asi po roce na gastru zjisten drazdivy tracnik
@Ou byla jsem všude, nikde nic. Jediné co mi praktik našel, jsou mirne zvýšené protilátky proti mononukleoze… ale, ze by mě při mono bolel podbrisek, to se mi nějak nezdá ![]()
@kaja555 píše:
při vyprazdňování jsem ok, zase si říkám, ze slepak by mě při stolici třeba bolel
Zanet slepaku nemas. Tipuju nejakou gynekologickou zalezitost. UZ na gynde delali? Vickrat?
@kaja555 kdyby to byl slepak tak te to par dnu picha a sem tam boly a pak najednou silena bolest, ze se svijis do klubka na zemi, mozna endometrioza, tim si byl skoro gyndar jistej i me poslal na specializovane pracoviste, ale byl to pak ten tracnik ![]()
@mroe jj, na UZV jsem byla na vyjde za poslední mesic 3×. Prvně byla malá cysta, posledně už ji tam neviděl…
@Anonymní píše:
@kaja555 kdyby to byl slepak tak te to par dnu picha a sem tam boly a pak najednou silena bolest, ze se svijis do klubka na zemi, mozna endometrioza, tim si byl skoro gyndar jistej i me poslal na specializovane pracoviste, ale byl to pak ten tracnik
Mě už do bolí s picha ten mesic cca. Nějak mi přijde, ze je to na místě slepého střeva, ale na sonu nic zvláštního vidět nebylo, ale apendix tam prý přímo neviděli, byl někde schovaný…
Ahoj už měsíc me pobolíva v mezigastriu bolest k pupku bolest vlevo I napravo… Byla jsem už 2× na chirurgii a jednou na interně.. Krevní odběry o. k. Ultrazvuk kvůli appendixu ok.. Gyn výš dvakrát a ultrazvuk…shoffeeruv tumor ten už tam mám po Cs… delší dobu nejsem si jistá zda, to může způsobit problémi
mám ho uloženy na stejné straně ale bolest je výš… Už si nevím rady…
jinak ta bolest břicha přišla po ovulaci..
Chronicke slepe strevo a pokud ho na sonu nevideli nemuzou rict ze je v poradku. Budte v klidu ja mam tohle pres 7let a nikdy nic a ve finale reknou ze to mam od patere. Jinak sono ok, urologie ok, chira ok, gynda ok. Takze vim o cem mluvite vzdy s algifemem a cus ![]()