Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hmm, ja jsem to pred par dny vyresila sobecky obchodakem dva dny po sobe. Jenze za prve by mi tyhle vylety zruinovaly rozpocet a za druhe jsem si myslela, ze bude hnusne jen ty dva dny, ne az do podzimu ![]()
Já to mám podobně. Mám 8.m. kluky- dvojčata.. a už jsme doma asi 3 dny bez toho, abychom někam šli. Už mi z toho hrabe. Kluky nic nebaví, vydrží si hrát chvilku v klidu a pak potřebují mou pozornost. A do toho nám někdo z hořejšího patra začal vrtat v 8 ráno, takže vážně na palici. Jinak také plánujeme jet zítra na chatu. Tak snad to pomůže.
@petulatko píše:
Hmm, ja jsem to pred par dny vyresila sobecky obchodakem dva dny po sobe. Jenze za prve by mi tyhle vylety zruinovaly rozpocet a za druhe jsem si myslela, ze bude hnusne jen ty dva dny, ne az do podzimu
tady je kinderparadies, muze tam byt max.3hod.-coz tam neni nikdy, ale ty 2hodky da, je to takova malinka skolka, jsou tam 4zensky…ja v poklidu nakoupim, dam to do auta, sednu na kafe a jdu ho s lizatkem chupa chups vyzvednout ![]()
Tady sice neprší (zatím, ťuk ťuk), ale taky nic moc. Naštěstí se nabídla sama babička, že holky někam vytáhne, tak mám ještě min hodinu klid. Což uvítám, všechno mě bolí, zatracená ms
Odpo mě taky napad nákupák
Stejně došlo mlíko a pečivo, tak někam musím.
@lajovka No ja jsem to myslela hlavne tak, ze minule jsme z obchodaku odjizdely - mala dvoje kalhoty, ja dvoje kalhoty, pasek. A to moje materska fakt moc casto nepokryje ![]()
Se máte, že bydlíte ve velkých městech, kde mají takové vymoženosti. Tady na vsi nic z toho není a tak velké město v okolí nemáme. ![]()
Taky už mi z toho hrabe pouštíme pohádky na dvd a na cd a u toho by mi pořád jen jedli ale stejně musíme i ven se psem tomu to počasí náramě svědčí
děckám navleču pláštěnky a holínky a jak dorazíme domů tak se nenudím protože než je vysuším a vyperu tak to zabere trochu času ale mám pocit že ještě jeden takovýto tejden a jsem v blázinci. Naštěstí jdem zítra na den dětí v oc tak tam na nás pršet nebude a snad se i ty děti zabaví. ![]()
Taky se doma nudíme, dcera má navíc kašel a rýmu
Dneska se půjdem na chvíli podívat na dětský den, nechám jí namalovat obličej a půjdem domů. Doufám, že nezačne pršet. Jinak teď se kouká na pohádky, staví z lega, vymalovává omalovánky, kreslí na tabuli, vykrajuje z modelíny…
Děcka to doma snáší kupodivu dobře, já jsem na tom hůř, protože mě už nebaví uklízet ten binec co zůstane po starší, navštěvujeme příbuzné a přátelé( babička nás má už tři dny po sobě plné zuby
)a na víkend plánujeme nějaké obchodní centrum, trošku oživit šatník a zvednout si náladu ![]()
@CokeLady píše:
Jojo, taky řešení, ale některé děti to tam nebaví být pořád v kočáru a když lítají, tak nestíháš chytat.
Jo to mam zatim stesti, mala ma necelych 11 mes, takze kouka na barevne veci
Je mi jasne, ze s chodicim ditetem uz to asi nebude reseni pro destive dny.
Jééé, já se snad zbláznííím. To počasí je šílený. Kluk pořád řve, kňourá, vzteká se. Nicx ho nebaví. Já mam naplánovaný velký úklid a nemůžu se do ničeho dokopat. Musim něco zjhistit na netu, co dělat s dítětem 2,5. Mě už nic nenapadá. Dívá se na pohádky, hrajeme si s mašinkama, stavíme kostky, kreslíme, vybarvujeme.
Kdyby něco Vás napadlo, co s takhle starým dítětem, tak prosím napiště.
Děkuju
Napodobne, ale chodim s klukem ven, i kdyz prsi, protoze jinak bych skoncila v kazajce a na elektrickych sokach.Ma plastenku a gumaky.Za jak dlouho pujdeme domu je na nem, nekdy to je hodina a pul, nekdy 10 minut, to zalezi do jak hluboke louze skoci, protoze nekdy ani ty gumaky nestaci. Nechavam ho delat co chce, je mi to fuk.
@terkacek píše:
Jééé, já se snad zbláznííím. To počasí je šílený. Kluk pořád řve, kňourá, vzteká se. Nicx ho nebaví. Já mam naplánovaný velký úklid a nemůžu se do ničeho dokopat. Musim něco zjhistit na netu, co dělat s dítětem 2,5. Mě už nic nenapadá. Dívá se na pohádky, hrajeme si s mašinkama, stavíme kostky, kreslíme, vybarvujeme.
Kdyby něco Vás napadlo, co s takhle starým dítětem, tak prosím napiště.
Děkuju
hrajeme otočený pexeso, stavíme puzzle… ale obojí je dost náročný na nervy ![]()
pak z tvořivých činností je dobrý lepení a foukací fixy.
Ahoj, taky se doma šííííleně nudím! Mám 6 měsíčního synka, který je zvyklý spinkat na procházce v kočárku a doma mi nespí!