Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anebo co třeba TOHLE? Zadal jsem do vyhledávání slova „vystřihovánky ke stažení“ a z monitoru na mě vypadly tisíce odkazů…
@anykam Jojo,kdyby aspoň nepršelo, jsem zvědavá, kdy začne nějaké léto. U nás dneska už neprší, ale máme 3 st. povodňové aktivity a dcera ještě kašle, takže se stejně nedá nikam jít. N amě taky asi něco leze.My je tady měli naposled v roce 2006 a pořádné. Chudáci lidi, kteří bydlí přímo u Labe nebo tam mají zahrádky. Přeju, ať se vám to vyhne.
My jsme taky doma, dneska jsem si teda „vydupala“ odvoz na krám na kafe, jinak jsme už dva týdny zavřený v malým bytě a kopeme se do řitě. Ven bych šla i v dešti, ale na sporťák s nánožníkem nenatáhnu pláštěnku a sama nemám jedinou bundu s kapucou, natož nějakou nepromokavou. Kdyby malej chodil, navlíknu mu holiny, sobě deštník a jdeme déšť nedéšť. Naštěstí se malej doma moc nenudí, i když začíná narůstat počet vybavení domácnosti, které znehodnotil nebo úplně rozbil.
Teda přiznám se, že já to trochu přepískla - mládě je pěkně nastydlý, takže jsme chodili ven, když nikdo nechodil a budeme sedět doma, když vyjde sluníčko a ostatní půjdou ven
. Ale v dešti budu chodit dál, akorát prostě ne na tak dlouho
.