Už nevím, co s ním v tomhle počasí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
2.6.13 06:50

Anebo co třeba TOHLE? Zadal jsem do vyhledávání slova „vystřihovánky ke stažení“ a z monitoru na mě vypadly tisíce odkazů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.6.13 06:53

A ještě inspirace na domácí tvoření… TADY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
2.6.13 17:17

@Jura007 Super stránky. Díky :kytka: ty fleurogami dělá tchýně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
2.6.13 17:22

@anykam Jojo,kdyby aspoň nepršelo, jsem zvědavá, kdy začne nějaké léto. U nás dneska už neprší, ale máme 3 st. povodňové aktivity a dcera ještě kašle, takže se stejně nedá nikam jít. N amě taky asi něco leze.My je tady měli naposled v roce 2006 a pořádné. Chudáci lidi, kteří bydlí přímo u Labe nebo tam mají zahrádky. Přeju, ať se vám to vyhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
3.6.13 22:06

@Rona @Ukulina
Zrovna dneska mi psala známá na FB, že chodíme za každého počasí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
3.6.13 22:09

My jsme taky doma, dneska jsem si teda „vydupala“ odvoz na krám na kafe, jinak jsme už dva týdny zavřený v malým bytě a kopeme se do řitě. Ven bych šla i v dešti, ale na sporťák s nánožníkem nenatáhnu pláštěnku a sama nemám jedinou bundu s kapucou, natož nějakou nepromokavou. Kdyby malej chodil, navlíknu mu holiny, sobě deštník a jdeme déšť nedéšť. Naštěstí se malej doma moc nenudí, i když začíná narůstat počet vybavení domácnosti, které znehodnotil nebo úplně rozbil.

• Citovat
  • Upravit
801
4.6.13 17:12

Teda přiznám se, že já to trochu přepískla - mládě je pěkně nastydlý, takže jsme chodili ven, když nikdo nechodil a budeme sedět doma, když vyjde sluníčko a ostatní půjdou ven :mrgreen:. Ale v dešti budu chodit dál, akorát prostě ne na tak dlouho :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí