Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyby chtěl, tak si v současné době vydělá víc než 18 tis. Ty také můžeš jít na brigádu, když máte jen jedno dítě. 3tis. bych si radši schovala, nevíte, co bude na podzim…
Žádné peníze mu nedávej, ulož je někam, kam nema přístup. Budou se Ti hodit pro Tebe a malou. Přítel jestli chce tetování ať jde na brigádu.
@pohledzdruhestrany píše:
Proboha, která diskuze s milionářkou mi utekla
https://www.emimino.cz/…spat-401757/
(doufám, že se nepletu)
@aknadar píše:
A co si nechá vytetovat na ten holý zadek? Šetři ty peníze raději pro dítě.
Chlupy, aby neměl „holou“ pr.del… omlouvám se, ale nemohla jsem jinak…
Co to má za tetování, že ho stojí 3tis.
Ve vaší situaci bych zvolila levnější, když už musí mít tetování.
Nijak extra velký příjem nemáte. Ale peníze u vás nebudou ten největší problém, že?
Kdyby mi nebylo líto večeře, tak se jdu vyzvracet, co je toto za blábol ![]()
Jaký si to uděláš…
@Netopirek píše:
Co to má za tetování, že ho stojí 3tis.Ve vaší situaci bych zvolila levnější, když už musí mít tetování.
Nijak extra velký příjem nemáte. Ale peníze u vás nebudou ten největší problém, že?
Třeba nalepovací ![]()
Hele to je for vid, mate holou pr.del a pan pujde na kerku za trojku? A ty skla za 1500,– jsou co? Ne nemas mu dat 4500,–! A nech me hadat, nasporeno mate taky kulovy? Jste oba financni negramotove, opravdu
@Moringa píše:
Třeba nalepovací
No, to by se spíš prodražilo. Musel by ho dávat opakovaně.
Ale takovou skarifikaci, by mohli zvládnout i doma ![]()
Já vůbec nechápu že mu chceš platit tetování? At si na něj ušetří a zaplatí ze svého ne? těch 8000 bych si schovala jako malou rezervu, proč to hned utrácet za blbosti?
@Netopirek píše:
No, to by se spíš prodražilo. Musel by ho dávat opakovaně.
Ale takovou skarifikaci, by mohli zvládnout i doma
Dobrej nápad ![]()
@ontarova.stara píše:
Tady je to dnes jako besidka zvlastni skoly. Prvne milionarka, ktera ma odpojenou elektrinu, ji jeden smazak z okynka denne, tri deti po babickach, ale zasadni problem vidi v tom, ze s ni chlap nekuka. A ted zase dva hole zadky, kteri misto aby tu osmicku odlozili na horsi casy, tak ji vyhodi za kerku a litaji jim z pusy exkrementy.
Kde? Hoď odkaz prosím.
@Moringa píše:
Třeba nalepovací
Prdlajs. Permanentní fix a je hotovo. Melas vidět naši tříletou vnučku, když si namalovala obličej. A jak to drželo! A stálo to pár supu.
@inkakřivák píše:
Kde? Hoď odkaz prosím.
Dala jsem ho sem (na této straně).
Marně přemýšlím, co by mě vedlo s takovým exemplářem žít a ještě si s ním dělat dítě. Já fakt některé holky tady nechápu. To jste takové zoufalky?