Finance při společném bydlení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.8.20 11:55

Finance společně bydleni

Vím, ze takových temat už tady bylo, ale…partner mi nabídl, že mohu bydlet u něho,ale.ma to podmínku platit mu, jako bych byla u něho v nájmu. Každý si budeme platit zvlášť stravu, vodu, elektřinu a já mu mám dávat každý měsíc peníze jako nanajem(cca 3000-5000 Kč) :pocitac: On platí hypotéku 8000 Kč na dům, který má na půl ještě s jeho bývalou, ve kterém nyní on bydlí. Jako co si o tom myslíte?? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1151
5.8.20 11:57

Myslím si že by měli být peníze na hromadě a nehrat na moje a tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
5.8.20 11:58

https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?…

S ohledem na tuto diskuzi bych mu nerikala partner a nic s nim neplanovala.

• Citovat
  • Upravit
5593
5.8.20 11:58
@Konecjenovyzacatek píše:
Vím, ze takových temat už tady bylo, ale…partner mi nabídl, že mohu bydlet u něho,ale.ma to podmínku platit mu, jako bych byla u něho v nájmu. Každý si budeme platit zvlášť stravu, vodu, elektřinu a já mu mám dávat každý měsíc peníze jako nanajem(cca 3000-5000 Kč) :pocitac: On platí hypotéku 8000 Kč na dům, který má na půl ještě s jeho bývalou, ve kterém nyní on bydlí. Jako co si o tom myslíte?? :cert:

myslím si, že za těchto podmínek bude nejlepší zůstat tam kde jsi. Potřebuje spolubydlícího ne partnerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
5.8.20 12:01

Pět mi přijde hodně, tři v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
5.8.20 12:04
Vím, ze takových temat už tady bylo, ale…partner mi nabídl, že mohu bydlet u něho,ale.ma to podmínku platit mu, jako bych byla u něho v nájmu. Každý si budeme platit zvlášť stravu, vodu, elektřinu a já mu mám dávat každý měsíc peníze jako nanajem(cca 3000-5000 Kč) :pocitac: On platí hypotéku 8000 Kč na dům, který má na půl ještě s jeho bývalou, ve kterém nyní on bydlí. Jako co si o tom myslíte?? :cert:

Přečetla jsem to celé…z rodičáku mu budeš platit 3000-5000kč „nájem“ jo :pankac:?
Je to zmetek a Ty pokud o tom vážně uvažuješ jsi bl. á jako punčtok. Promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
5.8.20 12:04

Zalezi na tobe, zda by ti takove spolubydleni s vyhodami vyhovovalo. 3000 jako najem vcetne vsech poplatku mi neprijde moc.
Aspon si otestujete, zda spolu dokazete zit v jednom byte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.20 12:05

@ontarova.stara no, to máš pravdu… Od února budu na RD a to teprv nevím, jak by si představoval… On chodí do práce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
5.8.20 12:06

Potřebuje přispět na hypotéku a ne partnerku pro život. Do toho bych nešla, navíc když nemá vyřešený majetek s bývalou. Takový vyčůránek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
5.8.20 12:06
@prokr píše:
Přečetla jsem to celé…z rodičáku mu budeš platit 3000-5000kč „nájem“ jo :pankac:?
Je to zmetek a Ty pokud o tom vážně uvažuješ jsi bl. á jako punčtok. Promiň.

Asi neumim cist… kde pise o rodicaku? :nevim:

Edit: jo aha, v te jine diskusi

Dite je vase spolecne. V tom pripade nych trvala na spolecnem hospodareni jako rodina.
A toto neni PARTNER :cert: Kam jsi pri vyberu otce pro sve dite dala rozum? :nevim:

Příspěvek upraven 05.08.20 v 12:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.20 12:07

@cecetka to není včetně poplatků! Všechny výdaje, poplatky si hradí za sebe sama! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
5.8.20 12:08

To určitě ne, on bude z tvého nájmu platit hypotéku, každý své jídlo? To není partnerský vztah

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
5.8.20 12:10
@ontarova.stara no, to máš pravdu… Od února budu na RD a to teprv nevím, jak by si představoval… On chodí do práce!

On te jako tehotnou vyhodil z baraku a choval se k tobe dost nechutnym zpusobem. Holka, ja celkem chapu, ze se chces pokusit nejakym zpusobem diteti zajistit kompletni rodinu, ale tudy cesta nevede. Nemyslim, ze by clovek mel automaticky vyuzivat faktu, ze jeho partner ma nemovitost, ale ty jsi sakra tehotna, budes s VASIM ditetem na RD. Kdy jindy by mel chlap prijmout odpovednost (i financni) za rodinu nez ted?
Nejsem zadna rozcapena madam, ale abych platila na rodicaku otci naseho spolecneho ditete najem? WTF?

Příspěvek upraven 05.08.20 v 12:11

• Citovat
  • Upravit
22386
5.8.20 12:10

A on ti bude platit za vareni, uklid, prani :lol:? Nebo tyto prace budete delat 50 na 50?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41092
5.8.20 12:12

ideální tatínek pro budoucího mimíska :think: a potřeby na dítko půjdou taky na půl? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí