Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Konecjenovyzacatek píše:
@Keyllah
takže jak říkám, si tu z nás trochu děláš dobrý den, že ![]()
@Konecjenovyzacatek píše:
na dům, který má na půl ještě s jeho bývalou, ve kterém nyní on bydlí.
at si partner vyresi majetkove pomery s byvalou, rekl bych
@Konecjenovyzacatek píše: .partner mi nabídl, že mohu bydlet u něho,ale.ma to podmínku platit mu, jako bych byla u něho v nájmu.
Blahopreju k volbe partnera ![]()
@Lucy75 píše:
takže jak říkám, si tu z nás trochu děláš dobrý den, že
Vypadá to tak
S tím, že si chce vzít malou k sobě, když před tím chtěl testy otcovství, se fakt provařila… ![]()
@Lucy75 píše:
takže jak říkám, si tu z nás trochu děláš dobrý den, že
Díky bohu, už jsem se bála, že je někdo tak debi*ní… To se mi ulevilo!
@Mišu G píše:
Vypadá to takS tím, že si chce vzít malou k sobě, když před tím chtěl testy otcovství, se fakt provařila…
Nevim, jak čteš, ale po testech si dítě brát může, jak chce… Dokud nemáme nastavenou péči.. Nikde jsem nepsala, že to udělá naopak!!
@Konecjenovyzacatek Pokud je tohle všechno pravda - Proč sis s takovým individuem vůbec pořizovala dítě? Prostě přerušit kontakty, rozhodně mu ani neříkat, až budeš rodit a vymaž ho ze svýho života.
Podle mě jsi troll, protože tohle normální ženská nedopustí…
@truelly píše:
A otěhotněla jsi s ním proč???
Tipnu si - protože spolu spali ![]()
Řekla bych, že v této fantasy je ten borec vychcanej, jak díra do sněhu a ty geniální pisatelka ![]()
Dobrý den, prosím o názor. Již třetí rok ziju se synem u přítele v jeho bytu. Prispivam mu 6tis na bydlení s tím že jidlo máme na půl a vše ostatní individuálně. On má navíc hypotéku 12 tis a spotreba(služby) jsou za 6500,– Nyní jsem si pořídila byt na hypotéku který chci zatím pronajímat. a přítel po Mě chce abych mu dávala 1/2 z pronajmu.
Moc se mi to nezamlouvá… ![]()
@Hanka 29 a pritel je synuv otec?
Pokud jo, tak by se mi to take nelibilo a nesouhlasil s tim na tvem miste.
Pokud neni, tak te bere hlavne jako ekonomickou vypomoc a spolubydlici a az pak jako partnerku. Sice chapu, ze se ti to nelibi, ale dite ma zivit v prve rade otec.
@Hanka 29 píše:
Dobrý den, prosím o názor. Již třetí rok ziju se synem u přítele v jeho bytu. Prispivam mu 6tis na bydlení s tím že jidlo máme na půl a vše ostatní individuálně. On má navíc hypotéku 12 tis a spotreba(služby) jsou za 6500,– Nyní jsem si pořídila byt na hypotéku který chci zatím pronajímat. a přítel po Mě chce abych mu dávala 1/2 z pronajmu.
Moc se mi to nezamlouvá…
Proč bys mu měla dávat polovinu? Z toho budeš platit hypotéku, po 3 letech nemáte vyřešené finance? Jste partneři nebo spolubydlící?
Rozhodně bych mu to nedávala, pokud tu hypotéku nesplácí s tebou na půl, tak na nic nemá nárok. Ty u něj nežiješ zadarmo, dáváš mu 6000 a ještě platíš jídlo a další věci.
@Hanka 29 píše:
Moc se mi to nezamlouvá…
No zalezi kde zijete. Muzes u nej bydlet dost vyhodne, ale taky to muze byt bezna cena v danem miste za spolubydleni.
Jako bylo by uvyhodny bydlet u partnera v byte 100+ m2 na Vinohradech za 6000 a zaroven neco pronajimat a nechavat si penize pro sebe. Ale zalezi podle me na hodne faktorech, kvalite vaseho vztahu, vasi predstave o souziti, kolik ma chlapek penez a zda treba nehospodari na hrane svych prijmu. ![]()
@ZuzaM píše:
A tohle už ti nevadí?:
„vadilo mu, že málo přispívám na domácnost, mam dva malé pejsky, které mi zakázal k nám brát na hlídání. rekl, že pokud je k nám přivezu, veme mi klíče od domu. Poté zakázal, aby k nám jezdila moje matka na návštěvu. jeste u nás ani nebyla. mohla k nám jezdit jenom jeho rodina atd. dopadlo to tak, že po další hádce mě těhotnou vyhodil.“
A ještě po tobě chce testy otcovství.
Já bych se k němu nestěhovala, ani kdyby mě tam nechal bydlet zadarmo.
No v tom pripade ti davam za pravdu, proc si vubec zakladatelka zacina s takovym typem