Finance při společném bydlení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.8.20 15:22
@Keyllah
@Keyllah píše:
tak na tohle už ti nikdo neskočí, to už jsi přepálila…
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24782
5.8.20 15:42
@Konecjenovyzacatek píše:
@Keyllah:potlesk:

takže jak říkám, si tu z nás trochu děláš dobrý den, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
5.8.20 15:50
@Konecjenovyzacatek píše:
na dům, který má na půl ještě s jeho bývalou, ve kterém nyní on bydlí.

at si partner vyresi majetkove pomery s byvalou, rekl bych

@Konecjenovyzacatek píše: .partner mi nabídl, že mohu bydlet u něho,ale.ma to podmínku platit mu, jako bych byla u něho v nájmu.

Blahopreju k volbe partnera :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišu G
5.8.20 17:21
@Lucy75 píše:
takže jak říkám, si tu z nás trochu děláš dobrý den, že :mrgreen:

Vypadá to tak :roll: S tím, že si chce vzít malou k sobě, když před tím chtěl testy otcovství, se fakt provařila… :lol:

• Citovat
  • Upravit
3370
5.8.20 19:10
@Lucy75 píše:
takže jak říkám, si tu z nás trochu děláš dobrý den, že :mrgreen:

Díky bohu, už jsem se bála, že je někdo tak debi*ní… To se mi ulevilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.20 19:36
@Mišu G píše:
Vypadá to tak :roll: S tím, že si chce vzít malou k sobě, když před tím chtěl testy otcovství, se fakt provařila… :lol:

Nevim, jak čteš, ale po testech si dítě brát může, jak chce… Dokud nemáme nastavenou péči.. Nikde jsem nepsala, že to udělá naopak!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
5.8.20 19:54

@Konecjenovyzacatek Pokud je tohle všechno pravda - Proč sis s takovým individuem vůbec pořizovala dítě? Prostě přerušit kontakty, rozhodně mu ani neříkat, až budeš rodit a vymaž ho ze svýho života.

Podle mě jsi troll, protože tohle normální ženská nedopustí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
5.8.20 21:15
@truelly píše:
A otěhotněla jsi s ním proč??? 8o

Tipnu si - protože spolu spali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
5.8.20 22:52

Řekla bych, že v této fantasy je ten borec vychcanej, jak díra do sněhu a ty geniální pisatelka :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
3
6.8.20 09:01

Finance ve vztahu

Dobrý den, prosím o názor. Již třetí rok ziju se synem u přítele v jeho bytu. Prispivam mu 6tis na bydlení s tím že jidlo máme na půl a vše ostatní individuálně. On má navíc hypotéku 12 tis a spotreba(služby) jsou za 6500,– Nyní jsem si pořídila byt na hypotéku který chci zatím pronajímat. a přítel po Mě chce abych mu dávala 1/2 z pronajmu.
Moc se mi to nezamlouvá… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
6.8.20 09:37

@Hanka 29 a pritel je synuv otec?
Pokud jo, tak by se mi to take nelibilo a nesouhlasil s tim na tvem miste.
Pokud neni, tak te bere hlavne jako ekonomickou vypomoc a spolubydlici a az pak jako partnerku. Sice chapu, ze se ti to nelibi, ale dite ma zivit v prve rade otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
6.8.20 13:20
@Hanka 29 píše:
Dobrý den, prosím o názor. Již třetí rok ziju se synem u přítele v jeho bytu. Prispivam mu 6tis na bydlení s tím že jidlo máme na půl a vše ostatní individuálně. On má navíc hypotéku 12 tis a spotreba(služby) jsou za 6500,– Nyní jsem si pořídila byt na hypotéku který chci zatím pronajímat. a přítel po Mě chce abych mu dávala 1/2 z pronajmu.
Moc se mi to nezamlouvá… :,(

Proč bys mu měla dávat polovinu? Z toho budeš platit hypotéku, po 3 letech nemáte vyřešené finance? Jste partneři nebo spolubydlící?

• Citovat
  • Upravit
6419
6.8.20 13:35

Rozhodně bych mu to nedávala, pokud tu hypotéku nesplácí s tebou na půl, tak na nic nemá nárok. Ty u něj nežiješ zadarmo, dáváš mu 6000 a ještě platíš jídlo a další věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.8.20 13:48
@Hanka 29 píše:
Moc se mi to nezamlouvá… :,(

No zalezi kde zijete. Muzes u nej bydlet dost vyhodne, ale taky to muze byt bezna cena v danem miste za spolubydleni.
Jako bylo by uvyhodny bydlet u partnera v byte 100+ m2 na Vinohradech za 6000 a zaroven neco pronajimat a nechavat si penize pro sebe. Ale zalezi podle me na hodne faktorech, kvalite vaseho vztahu, vasi predstave o souziti, kolik ma chlapek penez a zda treba nehospodari na hrane svych prijmu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
6.8.20 13:49
@ZuzaM píše:
A tohle už ti nevadí?:
„vadilo mu, že málo přispívám na domácnost, mam dva malé pejsky, které mi zakázal k nám brát na hlídání. rekl, že pokud je k nám přivezu, veme mi klíče od domu. Poté zakázal, aby k nám jezdila moje matka na návštěvu. jeste u nás ani nebyla. mohla k nám jezdit jenom jeho rodina atd. dopadlo to tak, že po další hádce mě těhotnou vyhodil.“
A ještě po tobě chce testy otcovství.
Já bych se k němu nestěhovala, ani kdyby mě tam nechal bydlet zadarmo.

No v tom pripade ti davam za pravdu, proc si vubec zakladatelka zacina s takovym typem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí