Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lama Lama píše:
NO, já nečetla diskuzi. Jestli maj společné dítě, tak společné peníze, bez debat.
ona je právě těhotná, on už ji stihl i vyhodit a teď se chtějí sestěhovat
takový klasický emiminovský příběh ![]()
A tohle už ti nevadí?:
„vadilo mu, že málo přispívám na domácnost, mam dva malé pejsky, které mi zakázal k nám brát na hlídání. rekl, že pokud je k nám přivezu, veme mi klíče od domu. Poté zakázal, aby k nám jezdila moje matka na návštěvu. jeste u nás ani nebyla. mohla k nám jezdit jenom jeho rodina atd. dopadlo to tak, že po další hádce mě těhotnou vyhodil.“
A ještě po tobě chce testy otcovství.
Já bych se k němu nestěhovala, ani kdyby mě tam nechal bydlet zadarmo.
@Konecjenovyzacatek píše:
Já bydlím teď ve svým bytě, kde neplatím nájem!! Takže žádné 3000 ani 5000 mesicne
tak proč vůbec uvažuješ o stěhování? kolik bude platit na dítě už máte pořešené?
@Markéta80 píše:
tak proč vůbec uvažuješ o stěhování? kolik bude platit na dítě už máte pořešené?
Tak on to plánuje, že ona pronajme byt a z toho se bude živit dítě
@Pet32 píše:
Tak on to plánuje, že ona pronajme byt a z toho se bude živit dítě
Ano přesně, on si to tak mysli.. Ale to těžko.
A vymyslel, aby nemusel platit na malé, tak si ho hned poporodu veme k sobe ![]()
To je dobře, pohoršila by sis. Jeho dítě a musí platit, jak na dítě, tak na tebe
@Pet32 to už je na ní co vlastně chce. Já bych nikam nešla a sním jedině řešila alimenty. To co on celkově předvádí je fakt hnus a zal by musela být totálně pitomá aby o tom jen uvažovala ![]()
A vymyslel, aby nemusel platit na malé, tak si ho hned poporodu veme k sobe
ty neděláš si z nás už náhodou srandu!!??? ![]()
tomu se už špatně věří
jako že by dítě kojil? psala jsi přece, že on chodí do práce!!
nebo on je tak strašně na prachy, že to dítě chce mít ve své péči, aby nemusel platit výživné na tebe a na dítě? a to si bude platit chůvu?
nějak to přestávám pobírat ![]()
Zůstan tam kde jsi a na něho se VYKAŠLI a po porodu jestli chceš ho zapiš do rodného listu a nech si vyměřit alimenty. S ním bych upřímně vše, řešila přes právníka
To nemůžeš snad ani myslet vážně tohle. Co to je za Idi.ta? Jestli je to pravda, tak se k němu hlavně nestěhuj! I když já vážně nemůžu uvěřit, že o tom uvažuješ, bych s ním vymetla i kdybych čekala trojčata.
Za chlapa je to naprosto geniální plán: ona bude živit sebe a dítě, on na ně nebude muset dát ani halíř. Naopak, ona bude hradit drobný nájem, cca půlku či víc měsíční splátky hypotéky. Bude doma, takže nejspíš - zadáčo - uklidí a je pravděpodobný, že i uvaří… Nejspíš teda týpek přijde občas k nějakýmu tomu jídlu na její účet. No a roztáhla nohy už párkrát, je slušná šance, že se to při tomhle spolubydlení povede znova, takže totální pohoda
A protože její byt bude pronajatý a ona na rodičovské, bude mu v podstatě do značné míry vydána na milost a nemilost…
To je o hodně moc lepší, než kdyby zůstala bydlet sama u sebe a týpek by musel platit alimenty. Alíky přece nikdo nemá rád.
Tak vážně, zakladatelko, ty jsi někde upadla na hlavu, že máš potřebu to vůbec zvažovat a řešit? A říkat tomhletomu „partner“?
Tyyyjooo, ten by letel, ze by si v letu ani nestihl otevrit dvere
Zakladatelko, pokud nechce uznat otcovstvi na matrice, tak po porodu vc. testu, pokud je otec zaplati to cele. Kdyz chce na pul, tak napul - ze zakona mas narok na placeni pulky normalni/bezny vybavicky, tak si schovavej uctenky. Pak bude platit na dite, na Tebe do dvou let veku ditete (na neprovdanou matku) a pulku nakladu s tehu (vc tehu obleceni, te vybavicky napr normalniho kocarku apod). Ten je vycuranej jak mraky. A hlavne, ja osobne bych se k nemu nestehovala! a vse resit pisemne- co je psano, je dano! Drzim palce at jste s mimcem OK!
A vymyslel, aby nemusel platit na malé, tak si ho hned poporodu veme k sobe
tak na tohle už ti nikdo neskočí, to už jsi přepálila…