Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
náš pes si pravidelně nosil blechy od ježků. Je z nich úplně paf a to je extra zablešené zvířátko.
Pomáhalo jediné, obojky Scalibor /jediné nesmrdí/ a k tomu kapka za krk od advantix. Ta stačila jednorázově když dotáhl blechy. Kamarád je veterinář tak poradil
Prý to zabije i ty co jsou doma, teda když jich není moc. Je to teda dost drahá kombinace, ale funguje líp než odblešovací spreje. A jak se ti jednou namnoží doma / taky se nám jednou povedlo/ tak to je pak peklo.
@Anonymní píše:
Děti máme a jsou ještě malé:(takže obojky nemůžem no tak to se jdu oběsit:D k tomu jsem těhotná
Opět to dočítám až zpětně.
Jestli máš malé děti tak si zavolej na veterinu a vyptej se. Ale ten Advantix /kapka/ by vadit neměl.
@Anonymní píše:
Děti máme a jsou ještě malé:(takže obojky nemůžem no tak to se jdu oběsit:D k tomu jsem těhotná
Některé obojky můžou mít i psi co jsou v kontaktu s dětmi. Např. scalibor, je to na něm vyložené napsáno. Jen ho nesmí dítě olizovat a to teda našeho mladého naštěstí nenapadlo.
@Aspera no to je právě ten problém. nesmí ho olizovat a pes by neměl být pak i přímo v kontaktu s malým děckem. My máme teda gaučáky, takže tam by byl problém..
Blechy jsme taky řešili…bylo to od ježka, kterého jsme potkali na prochajdě…několikrát denně jsem luxovala, přípravky na blechy…ale trvalo to fakt dlouho.
Dnes bych šla hned do Scaliboru a na byt Biokill.
Úklid úklid a zase úklid, hlavně vysávat, nejlépe všechno psí vypúrat na 90 nebo vyhodit, do vody na vytírání samo, vytírat denně, a psa klidně deně stříkat arpalit, frontline, kapky atd, stříkat nejlépe venku, když ty mrchy vyskáčou tak se schovají třeba v gauči a můžou tam přežívat měsíce! ať si skočí na ježka nebo na veverku venku, že
jo a spúejem vystříkat i místa kde obvykle pes lehává a nejbližší okolí
nám to trvalo snad 3 měsíce než jsme fenu NO odblešili, nejhorší jsou parkety, staí dírka 1mm a už je to pro savo nedostupné.