Už vám přišla nemocenská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Maty1989 me teda taky v praci rekla ze to muzu dat jak chci predem, ale ze na socialku to stejne posila az po prvnim, a sestra u dr mi rika at to davam az k poslednimu nebo prvnimu, ale vyjde to vsechno nastejno, driv nikdy neprijdou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maty1989 píše:
Jinak já byla na PN před MD a tam mi dala lístek třeba v půlce měsíce při kontrole, abych tam nemusela chodit koncem měsíce.
No to jo, mi to taky doktor dával brzo ten lístek, ale vždycky tam napsal datum posledního v měsíci, a ať zajdu do práce až na konci měsíce, že dřív mi to nevemou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katule9 @Leillinka Já to dávala prostě do 31. a chodilo mi to téměř stejně. Později jsem dávat nechtěla, aby se to právě třeba nezpozdilo.
Jinak před lety mi to vyplácela Praha a taky pohoda. Teď mám Ostravu a ta teda dává dřív
Dostanou lístek a do týdne mám peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maty1989 Taky mi vyplácí Ostrava, ale složenkou, takže asi o pár dní později to dostávám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Julie16 chci se zeptat už přišla? Já taky beru kolem 10 tého a stále nic..už jsem trochu nervozní
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenulin85 píše:
@Julie16 chci se zeptat už přišla? Já taky beru kolem 10 tého a stále nic..už jsem trochu nervozní![]()
Nepřišla už jsem taky nervozní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemocenská příjde do 30 dnů od chvíle, kdy má ossz podklady (lístek na peníze), není to jako mzda, kde jsou pevný termíny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit