Už vám přišla nemocenská?

22
13.1.16 11:42

Už vám přišla nemocenská?

Ahoj, chci se zeptat jestli vám už přišla nemocenská, vždy mi chodila kolem 10,a tento měsíc stále nic.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
413
13.1.16 11:49

To zalezi na tom, kdy zamestnavatel odesle listek na penize na cssz, nekde to stihnou potom odeslat do tydne, nekde za 14 dni.. kazdej to ma jinak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.16 12:03

Nepřišla :-(

• Citovat
  • Upravit
3088
13.1.16 12:05

@Julie16 Jak se píše, není daný termín a záleží, kdy dostanou lístek na peníze od zaměstnavatele. Určitě brzy přijde :) Mně taky tak chodívala, stíhali to naštěstí v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.1.16 12:39
@Julie16 píše:
Ahoj, chci se zeptat jestli vám už přišla nemocenská, vždy mi chodila kolem 10,a tento měsíc stále nic.. :nevim:

je to stejné, jako s mateřskýma, rodičákama atd.. je nový rok, počítej, že to přijde o pár dní dýl.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
13.1.16 12:50

Tyjo, kolem 10., to bych brala :D Mi chodila jednou 27., podruhé 19., minulý měsíc 22. Jsem zvědavá, kdy to bude tento měsíc..ale už by se hodila no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
13.1.16 12:51
@Leillinka píše:
Tyjo, kolem 10., to bych brala :D Mi chodila jednou 27., podruhé 19., minulý měsíc 22. Jsem zvědavá, kdy to bude tento měsíc..ale už by se hodila no..

Mně chodívala před lety taky kolem 15., nyní do 10. byla. Bylo to super, výplatu jsem mívala až kolem 18. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
13.1.16 12:52

Me tedy chodi chodi az koncem mesice, a na tu prvni jsem cekala 2 mesice nez prisla, a listek na penize davam hned na zacatku mesice max do ctvrteho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
13.1.16 12:55

@Julie16 nene ještě nepřišla.. tý jo 10.? 8o tak to se mi nestalo.. jednou 22., pak 19. a naposled 17., tak jsem zvědavá, kdy přijde tento měsíc naštěstí už poslední nemocenská :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
13.1.16 12:55
@katule9 píše:
Me tedy chodi chodi az koncem mesice, a na tu prvni jsem cekala 2 mesice nez prisla, a listek na penize davam hned na zacatku mesice max do ctvrteho

Lepší je dávat lístek před koncem měsíce. Já ho vždy nejpozději poslední den dodala. A vždy mi chodila nemocenská v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
13.1.16 12:57

To jsem taky parkrat dala a vyjde to uplne nastejno nikdy mi to neprislo driv, ale to je holt Praha, tam to vzdycky z nejakeho duvodu trva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
13.1.16 12:59

@Maty1989 No mi doktor říkal, že s tím lístkem nemůžu přijít do práce dřív, než v datum, uvedený na tom lístku. Takže jsem vždycky dávala poslední den nebo 1.v dalším měsíci, když to šlo. Teď v lednu jsem dala až čtvrtého myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
13.1.16 12:59
@katule9 píše:
To jsem taky parkrat dala a vyjde to uplne nastejno nikdy mi to neprislo driv, ale to je holt Praha, tam to vzdycky z nejakeho duvodu trva :nevim:

Aha. Já měla naopak problém, že jsem jednou dodala potvrzení myslím 25. a nemocenská mi přišla o pár dní dřív a jen za 28dní, místo 31. Účetní dodala lístek sociálce 28., takže mi prostě vyplatili jen do té doby, že zbytek dodají další měsíc. To jsem fakt nepochopila, když byl lístek psaný do posledního a ještě je tam přece psáno, že se může dodat 3 dny předem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
13.1.16 13:00
@Leillinka píše:
@Maty1989 No mi doktor říkal, že s tím lístkem nemůžu přijít do práce dřív, než v datum, uvedený na tom lístku. Takže jsem vždycky dávala poslední den nebo 1.v dalším měsíci, když to šlo. Teď v lednu jsem dala až čtvrtého myslím.

Já se právě ptala v práci a tam mi zase řekla, že to můžu dát klidně týden předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
13.1.16 13:01
@Leillinka píše:

Jinak já byla na PN před MD a tam mi dala lístek třeba v půlce měsíce při kontrole, abych tam nemusela chodit koncem měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat