Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Cenarius 😆 no to bych udelala, nejde o moji vodu. Jsme na dovoleny a proste nas dost vypeekli. Napsali, pitna voda a proste pak prijedeme a pan tvrdi, ze ma pitnou vodu ve studni. Dotaz na rozbory rekl, ze kdysi davno se delaly, ale voda musi byt zarucene pitna, protoze tam zijou zaby. Sorry, ale pit neco kde jsou zaby rozhodne ted nebudu. Tak piju a varim z kojenecky. A delat rozbor tu taky nebudu.😆 to by me taky jako normalniho cloveka napadlo, delat pravidelne rozbory. Na to se neptala, zajimalo me, jestli by jste myli nadobi v uzitkovy vode. To cekam. Nic vic 😘
No tak to je ten rekreační objekt, jak jsem tipovala.
Tak v tom bych se koupala úplně klidně a pila bych balenou. Nádobí a čištění zubů podle tvého „svědomí“.
@Havlova píše:
Už je jiná situace, zakladatelka doplnila další věci.
Já než to vždycky napíšu… ![]()
@Havlova @TRG diky za normalni odpoved.
Ano, koupat v rybnice bych neresila, protoze prujdu domu a osprchnu se potom doma. Nebo to mi teda prijde normalni, delam to tak vzdycky. Neumim si predstavit se umejt v rybniku a predpokladat, ze jseem cista.
Rozbor bych taky nechala udelat. Jsme na dovolene. Potrebuju jen vyresit, jak tu vydrzet 7dni. Jestli v tom muzu myt nadobi a nebo ne.
@TRG píše:
No tak to je ten rekreační objekt, jak jsem tipovala.Tak v tom bych se koupala úplně klidně a pila bych balenou. Nádobí a čištění zubů podle tvého „svědomí“.
Mě, nevím proč, jako první napadlo, že se přestěhovali do domu a neví, jakou tam mají vodu.
Nedělala bych to ani netěhotná, natož těhotná. Ale já jsem citlivka ![]()
@TRG píše:
Já než to vždycky napíšu…
Jdi na školení k nějakému puberťákovi.
@NikolaKNM píše:
@Havlova @TRG diky za normalni odpoved.Ano, koupat v rybnice bych neresila, protoze prujdu domu a osprchnu se potom doma. Nebo to mi teda prijde normalni, delam to tak vzdycky. Neumim si predstavit se umejt v rybniku a predpokladat, ze jseem cista.
Rozbor bych taky nechala udelat. Jsme na dovolene. Potrebuju jen vyresit, jak tu vydrzet 7dni. Jestli v tom muzu myt nadobi a nebo ne.
Hele, já bych v tom myla nádobí i bych si čistila zuby. Vařila bych z balené a pila bych balenou. (Teda, podle toho, kde jste.)
@NikolaKNM píše:
@Havlova @TRG diky za normalni odpoved.Ano, koupat v rybnice bych neresila, protoze prujdu domu a osprchnu se potom doma. Nebo to mi teda prijde normalni, delam to tak vzdycky. Neumim si predstavit se umejt v rybniku a predpokladat, ze jseem cista.
Umyj a opláchni převařenou.
@Havlova píše:
Jdi na školení k nějakému puberťákovi.
@TRG píše:
Hele, já bych v tom myla nádobí i bych si čistila zuby. Vařila bych z balené a pila bych balenou. (Teda, podle toho, kde jste.)
Já mám profesionální deformaci. Alespoň hrnečky, talíře atd. (prostě to, co neprojde varem) bych opláchla.
@TRG píše:No asi jo. Když píšu z počítače, tak zas předčím ty puberťáky, ale z mobilu je to trapná tragédie.
Tak nějak. Datluju ukazováčkem, mladá nějak dvěma palcema a hrozně rychle. Ale ona píše rychle i na počítači, nosí to do školy místo sešitů.
@Anonymní píše:
Holky vadi v tehotenstvi myt nadobi a nebo se koupat v uzitkove vode (studnicni, bez rozboru)? Mate nekdo zkusenosti?
Zamysli se nad svým dotazem a věřím, že si na něj odpovíš spravne
. Ne nevadí, co to je zas za blbost? ![]()
@Havlova píše:
Já mám profesionální deformaci. Alespoň hrnečky, talíře atd. (prostě to, co neprojde varem) bych opláchla.
A určitě je to bezpečnější postup než moje vesnické a trampské manýry. ![]()
@TRG píše:
A určitě je to bezpečnější postup než moje vesnické a trampské manýry.
Na vandru jsem taky neoplachovala. Ale tam jsem většinou pila z ešusu, v kterém se vařilo. A určitě to byly čisté bacily.
@Havlova píše:… a nejspíš jsi nebyla těhotná.
Na vandru jsem taky neoplachovala. Ale tam jsem většinou pila z ešusu, v kterém se vařilo. A určitě to byly čisté bacily.