Užitková voda v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
TRG
5511
24.7.22 15:44
@Anonymní píše:
@Cenarius 😆 no to bych udelala, nejde o moji vodu. Jsme na dovoleny a proste nas dost vypeekli. Napsali, pitna voda a proste pak prijedeme a pan tvrdi, ze ma pitnou vodu ve studni. Dotaz na rozbory rekl, ze kdysi davno se delaly, ale voda musi byt zarucene pitna, protoze tam zijou zaby. Sorry, ale pit neco kde jsou zaby rozhodne ted nebudu. Tak piju a varim z kojenecky. A delat rozbor tu taky nebudu. :roll: 😆 to by me taky jako normalniho cloveka napadlo, delat pravidelne rozbory. Na to se neptala, zajimalo me, jestli by jste myli nadobi v uzitkovy vode. To cekam. Nic vic 😘

No tak to je ten rekreační objekt, jak jsem tipovala. :D Tak v tom bych se koupala úplně klidně a pila bych balenou. Nádobí a čištění zubů podle tvého „svědomí“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
24.7.22 15:45
@Havlova píše:
Už je jiná situace, zakladatelka doplnila další věci.

Já než to vždycky napíšu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
24.7.22 15:45

@Havlova @TRG diky za normalni odpoved. :) Ano, koupat v rybnice bych neresila, protoze prujdu domu a osprchnu se potom doma. Nebo to mi teda prijde normalni, delam to tak vzdycky. Neumim si predstavit se umejt v rybniku a predpokladat, ze jseem cista.
Rozbor bych taky nechala udelat. Jsme na dovolene. Potrebuju jen vyresit, jak tu vydrzet 7dni. Jestli v tom muzu myt nadobi a nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42463
24.7.22 15:46
@TRG píše:
No tak to je ten rekreační objekt, jak jsem tipovala. :D Tak v tom bych se koupala úplně klidně a pila bych balenou. Nádobí a čištění zubů podle tvého „svědomí“.

Mě, nevím proč, jako první napadlo, že se přestěhovali do domu a neví, jakou tam mají vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
24.7.22 15:46

Nedělala bych to ani netěhotná, natož těhotná. Ale já jsem citlivka :lol:

• Citovat
  • Upravit
42463
24.7.22 15:47
@TRG píše:
Já než to vždycky napíšu… :roll:

Jdi na školení k nějakému puberťákovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
24.7.22 15:48
@NikolaKNM píše:
@Havlova @TRG diky za normalni odpoved. :) Ano, koupat v rybnice bych neresila, protoze prujdu domu a osprchnu se potom doma. Nebo to mi teda prijde normalni, delam to tak vzdycky. Neumim si predstavit se umejt v rybniku a predpokladat, ze jseem cista.
Rozbor bych taky nechala udelat. Jsme na dovolene. Potrebuju jen vyresit, jak tu vydrzet 7dni. Jestli v tom muzu myt nadobi a nebo ne.

Hele, já bych v tom myla nádobí i bych si čistila zuby. Vařila bych z balené a pila bych balenou. (Teda, podle toho, kde jste.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42463
@NikolaKNM píše:
Rozbor bych taky nechala udelat. Jsme na dovolene. Potrebuju jen vyresit, jak tu vydrzet 7dni. Jestli v tom muzu myt nadobi a nebo ne.

Umyj a opláchni převařenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
@Havlova píše:
Jdi na školení k nějakému puberťákovi.
:lol: No asi jo. Když píšu z počítače, tak zas předčím ty puberťáky, ale z mobilu je to trapná tragédie.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42463
24.7.22 15:50
@TRG píše:
Hele, já bych v tom myla nádobí i bych si čistila zuby. Vařila bych z balené a pila bych balenou. (Teda, podle toho, kde jste.)

Já mám profesionální deformaci. Alespoň hrnečky, talíře atd. (prostě to, co neprojde varem) bych opláchla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42463
24.7.22 15:52
@TRG píše: :lol: No asi jo. Když píšu z počítače, tak zas předčím ty puberťáky, ale z mobilu je to trapná tragédie.

Tak nějak. Datluju ukazováčkem, mladá nějak dvěma palcema a hrozně rychle. Ale ona píše rychle i na počítači, nosí to do školy místo sešitů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
@Anonymní píše:
Holky vadi v tehotenstvi myt nadobi a nebo se koupat v uzitkove vode (studnicni, bez rozboru)? Mate nekdo zkusenosti? :think:

Zamysli se nad svým dotazem a věřím, že si na něj odpovíš spravne :zed:. Ne nevadí, co to je zas za blbost? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
@Havlova píše:
Já mám profesionální deformaci. Alespoň hrnečky, talíře atd. (prostě to, co neprojde varem) bych opláchla.

A určitě je to bezpečnější postup než moje vesnické a trampské manýry. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42463
24.7.22 15:54
@TRG píše:
A určitě je to bezpečnější postup než moje vesnické a trampské manýry. :mrgreen:

Na vandru jsem taky neoplachovala. Ale tam jsem většinou pila z ešusu, v kterém se vařilo. A určitě to byly čisté bacily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
24.7.22 16:00
@Havlova píše:
Na vandru jsem taky neoplachovala. Ale tam jsem většinou pila z ešusu, v kterém se vařilo. A určitě to byly čisté bacily.
… a nejspíš jsi nebyla těhotná. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky