Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedávno tu jedna diskuze na téma užívání kolagenu proběhla, tak koukni na zkušenosti sem . Pro pleť a klouby je kolagen velmi důležitý, hydrolyzovaný je lépe stravitelný, než třeba klasická želatina. Takže možná si to nenamlouváš a pozitivní účinky jsou viditelné. ![]()
@Tiger-lily
Díky, mrknu na to. Ještě mám sérum od toho Collamedic. Tak budu používat dál.
@MayaLevin ahoj, můžu se zeptat na výsledky užívání kolagenu? Jde mi především o vrásky. Děkuji!
@Dendaska ahoj, kolagen beru pořád, a jsem přesvědčena, že to funguje
. Jde mi taky o vrásky. Dokonce se mi vyhladila taková malá vráska mezi obočím a další se mi nedělají. Ještě je k tomu potřeba vitamin C a tablety s kyselinou hyaluronovou. Jsou i přípravky, kde je to vše dohromady. Určitě vyzkoušej, ale chce to používat dlouhodobě.
@MayaLevin píše:
@Dendaska ahoj, kolagen beru pořád, a jsem přesvědčena, že to funguje. Jde mi taky o vrásky. Dokonce se mi vyhladila taková malá vráska mezi obočím a další se mi nedělají. Ještě je k tomu potřeba vitamin C a tablety s kyselinou hyaluronovou. Jsou i přípravky, kde je to vše dohromady. Určitě vyzkoušej, ale chce to používat dlouhodobě.
A nemůžeš mi prosím doporučit přímo nějaký produkt/značku. Je toho na trhu mraky. Děkuji. ![]()
@Dendaska píše:
A nemůžeš mi prosím doporučit přímo nějaký produkt/značku. Je toho na trhu mraky. Děkuji.
Já jsem brala to, jak píšu výše. Teď mám od Gymbeamu Kolagen natural, je to mořský kolagen v prášku. Je cítit trochu rybinou, ale nevadí, rozpouštím ho ve studeném ovocném čaji a k tomu zobu tu kyselinu hyaluronovou. Ještě mám od nich do foroty Colla pink s příchutí mango orange, ten je už s tou kyselinou. A dostala jsem ještě od Warrior Lady beauty drink. Je v tom vysoká dávka kolagenu a za nižší cenu, než co jsem brala dřív. A hodlám ten kolagen brát dlouhodobě, fakt myslím, že to účinkuje. A mimochodem, loni se mi udělala bolestivá patní ostruha a beze zbytku zmizela jak ostruha, tak bolest. To taky přičítám tomu kolagenu ![]()
@MayaLevin píše:
Já jsem brala to, jak píšu výše. Teď mám od Gymbeamu Kolagen natural, je to mořský kolagen v prášku. Je cítit trochu rybinou, ale nevadí, rozpouštím ho ve studeném ovocném čaji a k tomu zobu tu kyselinu hyaluronovou. Ještě mám od nich do foroty Colla pink s příchutí mango orange, ten je už s tou kyselinou. A dostala jsem ještě od Warrior Lady beauty drink. Je v tom vysoká dávka kolagenu a za nižší cenu, než co jsem brala dřív. A hodlám ten kolagen brát dlouhodobě, fakt myslím, že to účinkuje. A mimochodem, loni se mi udělala bolestivá patní ostruha a beze zbytku zmizela jak ostruha, tak bolest. To taky přičítám tomu kolagenu
Děkuji. za rady a tipy. ![]()
Je určená nějaká dávka kolagenu, která je pro tělo nejúčinnější nebo u jaký výrobce má u nás nejvyšší dávku kolagenu?
@Kikinka01 No dívala jsem se na různý výrobce a nejlíp je na tom zatím bodybe, kde je 5000 mg na denní dávku, což je opravdu hodně, takže tady bych věřila, že to bude mít nějaký účinek
@AnettkaMalus Tak to je pro mě novinka, měla jsem za to, že bodybe má jenom kvalitní kosmetiku, vůbec nevím, že mají i takovéhle doplňky ![]()
Mně spíš zaujala ta jejich pleťová kosmetika, tu vyzkoušenou nemáte? ![]()
Hezký den, používáte nějaký kolagen?
Roztrhl se s tím teď pytel tak se ráda inspiruji ![]()
@Terte píše:
Hezký den, používáte nějaký kolagen?
Roztrhl se s tím teď pytel tak se ráda inspiruji
Ano, uzivala jsem Collalloc, ale nechutnal mi. Byla z něj příliš cítit rybina a to já nesnáším. Teď užívám od Ladylab, ten je s jahodovou příchutí a je skvělý. Možná trochu dražší, ale dobrý
@Kockazvysocan píše:
Ano, uzivala jsem Collalloc, ale nechutnal mi. Byla z něj příliš cítit rybina a to já nesnáším. Teď užívám od Ladylab, ten je s jahodovou příchutí a je skvělý. Možná trochu dražší, ale dobrý
A pozorujes nejake vysledky?
@Kockazvysocan píše:
A cítíte / vidíte po něm nějaké změny? Oni jsou totiž dost drahý tak nevím do čeho investovat.
Ale líbí se mi ty jak pak je vidět že rostou vlasy. Ale říkám si jestli to není reklamní tah.