Uživatelka Křečík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1997
8.1.26 10:36
@anavi13 píše: Více

Z toho důvodu jsem na onkologii v Thomayerce, protože jsou jediné komplexní onkologické centrum propojené přímou cestou s IKEMem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24401
8.1.26 10:36
@krecik.dzungarsky píše: Více

A nelze udělat výjimku? Zkus se zeptat :hug: u vážných diagnóz se dají udělat výjimky v zákazu návštěv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24401
8.1.26 10:37

To je dobře, že máš tu nejlepší péči. Jak ti je? Jak vůbec zvládáš jíst? Pamatuji jsi, že jsi měla dietní omezení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
8.1.26 11:02
@anavi13 píše: Více

Dnes mi sestřičky půjčí část vlastního zázemí kvůli terapii s mojí terapeutkou, a následně i s psychiatričkou. To je víc než dost.
Výjimečně tady byl už manžel a kamarád z dětství, který působí jako lékař v jiné nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24401
8.1.26 11:12

Tak to je super :hug: je fajn, že ti vyjdou vstříc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6048
8.1.26 11:19

Ach jo, sakra, tak to neprida jeste izolace v nemocnici :( budes tam dlouho nebo mas nejake vyhlidky na brzke propusteni domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.1.26 11:22
@Michelle_M píše: Více

nebyla. nikdy nebyla vzorem laskavosti a empatie. Naopak vsechny zeny s postizenymi detmi shazovala. Je mi moc lito, cim si prochazi a soucitim s ni, ale jeji situace ji psychicky poznamenala pred dlouhou dobou. To si to tu opravdu nikdo nepamatujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6048
8.1.26 11:43
@samadoma666 píše: Více

Jisteze ji jeji situace poznamenala, aby ne. Mnohe jsme tu necim poznamenane. Ja si zadne shazovani nikoho nepamatuju takze mi vyla vzdycky sympaticka. Komu ne, kazdeho vec jak koho druheho vnima, ale jak nikdy nerikam, co se ma a nema do diskuzi psat, tak ted si vyjimecne myslim, ze pro neho tato diskuze neni nejlepsi misto kde vyjadrovat svuj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
8.1.26 11:45

Znáš mě osobně, že si troufáš podobným způsobem hodnotit, soudit, srážet, zraňovat.
Jinak působí člověk ve virtuálním prostředí a jinak v reálném životě. A samozřejmě, že každý občas ve virtuálu nějakou frustraci upustí. Jsme lidi, ne stroje.
V reálném životě mám odezvy velmi podobné, jaké popsala uživatelka jejíž slova nyní dehonestuješ. Nemám sebemenší důvod se za sebe ani žádné své chování jakkoliv obviňovat a skládat účty anonymní hrdince z internetu.
Toxické lidi tvého charakteru ve svém vlákně nepotřebuji. Naopak se je snažím eliminovat.
Slušně tě žádám, abys odešla.
Kopat do umírajícího člověka je vrcholem lidské zrůdnosti. Najdi si pro svoje chabé pokusy o cosi jinou oběť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
8.1.26 11:51

@krecik.dzungarsky Ona nikde nepsala, že Tě zná osobně. Psala svůj pocit z Tvých reakcí tady. Velmi necitlivě a navíc v naprosto v nevhodnou dobu.
Není lepší si založit soukromou skupinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
8.1.26 11:59

Hlavně že máš na svém profilu Aničku ty :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
8.1.26 12:00
@Snopy123 píše: Více

Určitě je, ale nemám s tím bohužel zkušenosti. Musím prozkoumat, jak na to. Klidně mi s tím můžete kdokoliv poradit.
Druzí lidé z mé osobní historie i toho, kým jsem se stala, bývají naopak šokováni. V reálném životě. Nemám a ani jsem se nikdy neměla za co stydět. Jen ve svém vlákně, kde sdílím naprosto unikátní a citlivou zkušenost, nepotřebuji podobné výlevy, kterými si daná osoba kompenzuje cosi vlastního.
A pomáhat dětem a lidem, kteří jsou v kontaktu s traumatizovanými dětmi jako jsem byla já, mám naštěstí stále možnost i z této velmi obtížné pozice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6048
8.1.26 12:07

Skupiny - pridat novou skupinu, oznac ji jako soukromou. Je mozne pak zadat o pristup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
8.1.26 12:07

@krecik.dzungarsky To jsem ráda. Moc bych Ti přála zlepšení situace / zdravotního stavu a hlavně i nějak vyřešit situaci s dcerou. A taky myslím na manžela, protože taky se ho to týká. :kytka:
Myslím si, že nikdo z nás si neumí vůbec představit, jak těžká celá ta situace dlouhodobě musí být. :kytka: :kytka:
Moc Ti přeji lepší zdravotní stav. :kytka: A klid, že o dceru bude dobře postaráno. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7953
8.1.26 12:26

Jsou v životě chvíle, kdy je fakt lepší držet rypec zavřený. Tohle je jedna z nich. To by snad pochopil i člověk s empatií zahradní konve :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí