Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já kupují hodně od Tamaris (za mě kvalitní boty za příznivé ceny). ![]()
@Kotatko03
Děkuju, zajdu se tam podívat. Snad budou pasovat. ![]()
Já mám ráda značku Carpice, Tamaris. Naopak mi moc nesedí boty od Bati. Moje srdcovka jsou pak boty Hispanitas a Hogl. Ale je to trochu jiná cenová kategorie nez CCC…
@nozu
Klidne at mi zensky pisou i dražší. Ja potrebuju nové boty a ne a ne sehnat. A vsem moc dekuju za tipy. ![]()
A nebyly jste tam večer v horkém dni? Nohy natékají a okem to ani nemusí být poznat…
Mám užší nohu, ale ne zas tak moc, a boty z Deichmannu jsou mi většinou širší a to včetně lodiček.
Stalo se mi to u jednech botasek letos taky, v deichmanu, řikala jsem si, že se do toho nikdo přece nemuže dostat, neobula jsem ani o velikost vetsi nez nosim… a pak jsem je videla na jedne slecne ve meste, takze nekdo je asi obuje…nakup podzimnich bot me teprve ceka, tk jsem zvedava co obuju, lodičky na stesti nepotřebuju, ale ten Tamaris je dobry tip, tam chodim pro boty ráda.
@Tereza56245907 pokud nevadí dražší, tak kouknu i na Gabor, Geox či Ecco. Hezké boty má i Ara, sportovnější a na můj vkus lehce babičkovské Rieker. Ten má ale luxusní stélky s paměťovou pěnou a pravda je, že se mi u nich líbí tenisky. Jinak Ara a Gabor mají třeba různé šířky bot. Značí je G a H.
Ecco - nejlepší a nejpohodlnější boty. Ale cenová kategorie Deichmana a CCC to není.
@veria píše:
Ecco - nejlepší a nejpohodlnější boty. Ale cenová kategorie Deichmana a CCC to není.
Souhlasim. Jine uz nenosim.
@mroe píše:
Souhlasim. Jine uz nenosim.
Přesně. Lepší koupit jedny tam než troje v CCC ![]()
@Tereza56245907 a konkretne jake boty?
pokud to maji byt sportovni, koukla bych po nejakych barefoot kompromisech treba.
na fb sije pani krasny balerinky a polobotky z kuze- botky mechovky.
dale na fleru https://www.fler.cz/shop/uhuru-boty
Já mám také problemy něco obout, ale letos jsem si kupovala baleríny, kde byla napsaná šířka H, babička prodává boty, lepší boty jako Tamaris, Rieker apod a tam se dá sehnat, člověk si sice připlatí, ale vydrží několik sezón ![]()
jinak já miluju na léto gumičkové boty, jsou také okolo 1000,– a vydrží mi 2 roky a jsou hrozně pohodlné, mají i zdravotní vložku.
Sirka H je ale siroka, ne? Uzke jsou F a je jich rozhodne na trhu mene nez sirokych. Pokud vim, dela jen Ara a snad Gabor.