Úzké boty v poslední době

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9935
24.8.19 13:06

Já kupují hodně od Tamaris (za mě kvalitní boty za příznivé ceny). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.8.19 13:10

@Kotatko03
Děkuju, zajdu se tam podívat. Snad budou pasovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
24.8.19 13:13

Mně vyhovují kožené boty od Bati nebo Tamaris. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21510
24.8.19 13:30

Já mám ráda značku Carpice, Tamaris. Naopak mi moc nesedí boty od Bati. Moje srdcovka jsou pak boty Hispanitas a Hogl. Ale je to trochu jiná cenová kategorie nez CCC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.19 13:35

@nozu
Klidne at mi zensky pisou i dražší. Ja potrebuju nové boty a ne a ne sehnat. A vsem moc dekuju za tipy. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
24.8.19 13:44

A nebyly jste tam večer v horkém dni? Nohy natékají a okem to ani nemusí být poznat…
Mám užší nohu, ale ne zas tak moc, a boty z Deichmannu jsou mi většinou širší a to včetně lodiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.8.19 13:56

Stalo se mi to u jednech botasek letos taky, v deichmanu, řikala jsem si, že se do toho nikdo přece nemuže dostat, neobula jsem ani o velikost vetsi nez nosim… a pak jsem je videla na jedne slecne ve meste, takze nekdo je asi obuje…nakup podzimnich bot me teprve ceka, tk jsem zvedava co obuju, lodičky na stesti nepotřebuju, ale ten Tamaris je dobry tip, tam chodim pro boty ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21510
24.8.19 14:05

@Tereza56245907 pokud nevadí dražší, tak kouknu i na Gabor, Geox či Ecco. Hezké boty má i Ara, sportovnější a na můj vkus lehce babičkovské Rieker. Ten má ale luxusní stélky s paměťovou pěnou a pravda je, že se mi u nich líbí tenisky. Jinak Ara a Gabor mají třeba různé šířky bot. Značí je G a H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
24.8.19 14:06

Ecco - nejlepší a nejpohodlnější boty. Ale cenová kategorie Deichmana a CCC to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
24.8.19 17:46
@veria píše:
Ecco - nejlepší a nejpohodlnější boty. Ale cenová kategorie Deichmana a CCC to není.

Souhlasim. Jine uz nenosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
24.8.19 19:18
@mroe píše:
Souhlasim. Jine uz nenosim.

Přesně. Lepší koupit jedny tam než troje v CCC ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.19 22:06

Dekuju moc za vsechny rady, :srdce: klidne si připlatím za kvalitu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
4.9.19 17:53

@Tereza56245907 a konkretne jake boty?
pokud to maji byt sportovni, koukla bych po nejakych barefoot kompromisech treba.
na fb sije pani krasny balerinky a polobotky z kuze- botky mechovky.
dale na fleru https://www.fler.cz/shop/uhuru-boty

https://www.fler.cz/…chell-design

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22836
5.9.19 07:47

Já mám také problemy něco obout, ale letos jsem si kupovala baleríny, kde byla napsaná šířka H, babička prodává boty, lepší boty jako Tamaris, Rieker apod a tam se dá sehnat, člověk si sice připlatí, ale vydrží několik sezón ;)
jinak já miluju na léto gumičkové boty, jsou také okolo 1000,– a vydrží mi 2 roky a jsou hrozně pohodlné, mají i zdravotní vložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35323
5.9.19 10:01

Sirka H je ale siroka, ne? Uzke jsou F a je jich rozhodne na trhu mene nez sirokych. Pokud vim, dela jen Ara a snad Gabor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák