Kvalitné elegantné topy/tričká

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Pvln34
21.8.19 20:53

Kvalitné elegantné topy / tričká

Holky, kde nakupujete kvalitne, elegantnejsie kúsky - topy, tielka, trika a košele? Chcela by som sa začať lepšie obliekať, viac žensky. Nie rifle a obyčajne tričko. Rada by som podporila i lokálneho výrobcu - mate nejaké doporučenie na konkrétne profily na Fler a Instagram? Dakujem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
767
21.8.19 21:01

Taky hledám… Ty beztvaré, předražené, potištěné hrůzy v obchodech se nedají nosit. Občas něco koupim přes Zoot, ale jinak nevím. Mám taky představu elegantního topu nebo trička, s hezkým střihem, z kvalitního materiálu. I bych si připlatila, ale nevím, kde hledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pvln34
21.8.19 21:03

@anahry presne. Nechcem už podporovať HM a podobne reťazce, elegantný top za 800 a po prvom vyprati ho môžem vyhodiť.
Rada by som si poskladal šatník v štýle ‚capsule wardrobe‘, aby sa jednotlivé kúsky ľahko kombinovali medzi sebou v štýle nejakej jednoduchej elegancie.. Tak snáď nám niekto poradí ako na to ;)

• Citovat
  • Upravit
1395
21.8.19 22:26

Přidávám se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
22.8.19 08:58

Taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
22.8.19 12:25

Některé věci se daji najít v bezpotisku.cz. Jsou to jednodušší trička, ale kvalitnější. Dál už fakt nevím. Mrzí mě, že jsem se nenaučila šít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
4.9.19 17:45

Mrkla bych na ten fler, je tam toho mraky, clovek se musi prokousat i horsimi kousky, ale kazdy ma jiny vkus, takze dat odkaz na konkretni profil je tezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák