Úzkost se vrací

Anonymní
8.2.22 11:35

Úzkost se vrací

Ahoj, trpím na úzkosti už 10let. Vše bylo teď dobré ale posledního asi půl roku jsem byla hodně nespokojená a nešťastná ve vztahu. Vše jsem v sobě dusila a byl to toxický vztah plný podvědomeho stresu. Až to vyústilo v masivní panickou ataku a já musela jet do nemocnice protože tohle jsem dlouho nezazila. To byla pro mě poslední kapka a vztah ukončila. I přes to že beru léky se mi to vrátilo a já už nemůžu a ráda bych věděla zda se to někomu také přihodilo a jak se z toho dostal. Samozřejmě chodím na psychiatrii a vše tam řeším ale mam pocit že jen zvyšujeme leky a nic nezabírá. A já mám takový stavy jak nikdy a už mě to vyčerpává. Díky za vaše příběhy. L

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
8.2.22 11:56

Toto by se mělo řešit i s psychologem, léky jsou jen taková pomocná berlička…chce to hlavně terapii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.2.22 08:09

Ahoj, právě dobrovolně v těhotenství podstupují terapii preventivně, aby se mi úzkost nevrátila. Nejhorší na tom je, že čím víc se do toho “pitvá” tím víc se mi to vrací. Už jsem pár dnů úplně mimo, a to jsem si to způsobila sama. Nicméně neklesám na mysli a vím, že když jsem to zvládla už jednou překonat, zvládnu to zas-stejně jako ty! :srdce: Držím nám palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
14.2.22 08:52

Pitvání a abreakce moc nefungují, nezažila jsi něco traumatizujícího? Pokud ano, tak jen somatickou léčbu, ta funguje i na hraničáře ( hraniční poruchu)a to je co říct.
Pro začátek mrkni na knihy od Petera Levine, vydala Maitrea, koupíš v antikvariátu, nebo si půjč v knihovně. Pokud tě to zaujme, některý ty terapie se dělají už i tady a dost často je to jednorázovka. Jak zázrak, po tolika letech trápení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex