Úzkosti a léky, antidepresiva

4
28.3.24 05:24

Úzkosti a léky, antidepresiva

Ahojte, chtěla bych se vás zeptat na zkušenosti a léky na úzkosti a panické ataky.
Léčím se 3 měsíce a beru léky ráno citalec 30 a večer Trittico 100. K tomu mi před 4 dny přidali Pragiolu 25 ráno a 25 večer. Po týdnu ji mám zvednout na 50 a 50.
Po 3 měsících léčby bez pragioly musím říct, že to bylo už docela v pořádku. Hlavně spánek tedy, za co jsem byla vděčná. Jediné co, tak mi brněly končetiny, proto ta Pragiola.
A teď vlastně po těch 4 dnech jsem měla už dvě noci, kdy se mi špatně usínalo, dlouho jsem usinala, zase jsem se budila s deštěm a tak.. myslíte, že se to zase zlepší? Že to jsou jen vedlejší příznaky pragioly a zase se to vrátí do starých kolejí? Děkuji za vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2366
28.3.24 06:14

Příčina těch potíží? Terapii máte?
Léky můžou přestat zabírat, když si „hlava“ pojede svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.3.24 06:19

Na terapii chodím co dva týdny. Příčina potíží je zřejmě z dětství, ale nedělo se úplně nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
28.3.24 13:52

Já mám s léky na úzkost zkušenosti dobré. Pomohly mě z 90 %. Z každodenních úzkosti mám dnes úzkost „jen“ třikrát do měsíce. Bohužel i přestože beru poctivě AD k tomu omega 3 + hořčík, mám za sebou terapie, tak sem tam k propadu dojde. Ale oproti výchozímu stavu super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
1.4.24 21:44
@Ael3 píše: Více

Zlepší :srdce: zlepšilo se to jednou, zlepší se to i podruhé :kytka:. A v nejhorším se pragiola vymění za jiný lek, který toto způsobovat nebude. Ikdyz teda já musím říct, že zrovna po pragiole jsem byla extrémně spavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.4.24 10:32

@Míšáneček děkuji za podporu ❤️
Už je to lepší. Mám za sebou 2 týdny. Srovnalo se to zase 🤗 snad už to bude jen lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
2.4.24 14:29

To jsem moc rada :kytka:
A ono to tak bude asi už navždy, budeme se muset smířit s tím, že jednou je lip a jednou hůř. Já mám třeba teď velký propad (tak velký, že toto už jsem nikdy nečekala že přijde) a bojím se, že to zas lepší nebude, ale uvědomuji si, že to je přesně to, co tu úzkost živí. Bylo mi skoro rok skvěle a věřím že zase bude - musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.4.24 15:19

@Míšáneček přeju ti ať se to brzy zase zlepší. Je to hrozné, tyhle výkyvy, musíme to brát, když to přijde a tak samo to nechat potom i odejít. Posílám sílu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
2.4.24 23:43

Moc děkuji ❤️ jen s tou OCD je to malinko těžší, moc rada namlouvá další a další věci… ale já ji zase srovnám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí