V 50 na kamion

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12805
9.2.17 13:45

Zakladatelko, snaž se mu to rozmluvit. Adrenalin může mít i při nějakém koníčku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.17 13:47
@Anonymní píše:
No vydělá protože tak dělá 2 práce přes týden v kanceláři a pak brigádně také kamionem ale jen kousky 2 dny jako přivýdělek. V té kanceláři totiž vydělá asi 20 000. a na brigádě asi 10000. Ale je pravda že vlastně taky pracuje každý den, jen přes týden je odpoledne doma. Jinak pátek sobota pracuje do večera zase na brigádě. A už ho to nebaví mít 2 práce aby více vydělal..ale nikdo ho k tomu nenutí..

Ono je také rozdíl jet to takto nějaký čas v kuse a ne to mít pouze jako brigádu na dva dny jako zpestření a zbytek mít poklidnou práci v kanceláři a odpoledne volná. A na ty dva dny jezdil také do ciziny? Spíše bych mu doporučila, aby si vzal v práci dovolenou nebo neplacené volno a zkusil to jet tímto stylem několik týdnů v kuse a pak by viděl, jestli mu to bude vyhovovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.17 13:48
@drewlet píše:
Zakladatelko, snaž se mu to rozmluvit. Adrenalin může mít i při nějakém koníčku. ;)

Nehrozí zkoušela jsem vše možné… už dal výpověď…jeho šéf chtěl at mu navýší že je dobrý umí vše atd. ale ani korunu tak to podal… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.17 13:51
@Premek_Orac píše:
Upřímně - ano, taková práce s sebou nese rizika, která nevím, zda si muž plně uvědomuje. A taky si nemyslím, že jde dělat do sedmdesáti, nebo v kolika se chodí do důchodu.
Ale je-li to jeho přání, jeho sen, chce-li si to zkusit, tak mu nebraň. Nakonec znám pár chlapů, co si na nějakou cestu berou ženskou s sebou, nebo vnouče a mají to jako takové dobrodružství. něco, jako když já se seberu a jdu sto kilometrů pěšky…

No oni budou jezdit ve 2 takže s ním to nehrozí

• Citovat
  • Upravit
12805
9.2.17 13:51
@Anonymní píše:
Nehrozí zkoušela jsem vše možné… už dal výpověď…jeho šéf chtěl at mu navýší že je dobrý umí vše atd. ale ani korunu tak to podal… :pocitac:

a vezme ho zpět, až začne skuhrat na záda, žaludek, bude po infarktu apod.? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.17 13:53
@Anonymní píše:
A našel si jinou práci?
Manžel již pracuje 15 let v práci kde se opravdu nenadře, hodně krát řekl že nemá co dělat, je v kanceláři jako směnový vedoucí. Takže vlastně z teplého místa jistého v 50 na kamion..ale je fakt že po tom touží už 15 let a občas to děla jako brigádu. Jen prostě jsme opravdu zvyklí celých 28 let že je doma každý den, dcery ho měly..i když extra se jim nevěnoval to je pravda ale prostě byl tam no…Jsem hodně směšná, kdyb mi bude chybět třeba každodennní společná káva? :nevim:

Jj Máme společnou práci, i nám to stačí, jen chtěl víc, syn se chystá na vysokou něco do domua tak… ALe teda jezdil vnitro, ráno v 5 vyjel a buď se vrátil v noci a zas v 5 jel, nebo musel přespat, byl to děs běs. Jestli se ještě zmíní o ježdění, tak se fakt rozvádím. Prvně strach z havárek, náledí a tak a pak i o zdraví.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.17 13:53
@Anonymní píše:
Ono je také rozdíl jet to takto nějaký čas v kuse a ne to mít pouze jako brigádu na dva dny jako zpestření a zbytek mít poklidnou práci v kanceláři a odpoledne volná. A na ty dva dny jezdil také do ciziny? Spíše bych mu doporučila, aby si vzal v práci dovolenou nebo neplacené volno a zkusil to jet tímto stylem několik týdnů v kuse a pak by viděl, jestli mu to bude vyhovovat.

To už právě dělal už tak byl i Itálie, španělsko..prostě ho to hrozně baví byl už 14 dní vícekrát jak si vzal volno…vím co to obnáší. Se zbláznil, nakupuje termosky, krabičky, teplé deky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.17 14:05
@drewlet píše:
a vezme ho zpět, až začne skuhrat na záda, žaludek, bude po infarktu apod.? :zed:

Ani náhodou.. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.17 14:17
@Maddi-Jane píše:
já myslím, že dcera bude spíš ráda, nechala bych jí třeba nějaký úkol na doma, ať se nefláká a jestli je šikovná, tak není co řešit…a přinejhorším jí můžeš přeci zkontrolovat mobilem…to zvládnete :kytka:

Já vím, má hodně koníčků čas ji běží rychle :potlesk: já možná jsem rozhozená i z toho, že nás bylo hdoně a najednou všeichni někam mizí, sestra se odstěhovala daleko, starší dcera do jiné země a rodiče mám již staré a dost daleko takže se nějak bojím jak to budu vše dávat..ted se mi to tak vybavuje, čeho se vlastně uplně bojím…

• Citovat
  • Upravit
12805
9.2.17 15:56
@Anonymní píše:
Já vím, má hodně koníčků čas ji běží rychle :potlesk: já možná jsem rozhozená i z toho, že nás bylo hdoně a najednou všeichni někam mizí, sestra se odstěhovala daleko, starší dcera do jiné země a rodiče mám již staré a dost daleko takže se nějak bojím jak to budu vše dávat..ted se mi to tak vybavuje, čeho se vlastně uplně bojím…

měla bys mu to rozmluvit, má krizi středního věku. Můj zase chtěl v 50 zařít jezdit s autobusem :mrgreen: A dneska je rád, že ho to pustilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.2.17 17:06
@micta píše:
@ivik21 mojeho nedonutilo s tím seknout ani pořízení mimina. :roll:

třeba ho to doma s tebou nebaví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.2.17 19:55

@Burj Chalifa nic víc než prachy, za tìm nehledej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
9.2.17 21:39
@Anonymní píše:
A našel si jinou práci?
Manžel již pracuje 15 let v práci kde se opravdu nenadře, hodně krát řekl že nemá co dělat, je v kanceláři jako směnový vedoucí. Takže vlastně z teplého místa jistého v 50 na kamion..ale je fakt že po tom touží už 15 let a občas to děla jako brigádu. Jen prostě jsme opravdu zvyklí celých 28 let že je doma každý den, dcery ho měly..i když extra se jim nevěnoval to je pravda ale prostě byl tam no…Jsem hodně směšná, kdyb mi bude chybět třeba každodennní společná káva? :nevim:

Koukla jsem na to z trošku jiného pohledu…Protože tu větu, že touží už 15let jezdit kamionem a že pokud je možnost tak jede brigádně, jsem si vyložila tak, že byl zodpovědný, myslel na rodinu, nechtěl tě nechat samotnou s malýma dítkama…Ale teď si může zkusit splnit svůj sen, protože rodina už to zvládne…je možné, že zjistí, že to není, co si vysnil a situace se změní…
Po pravdě ve vaší rodinné situaci bych spíše řešila jeho zdravotní stav(ač se to nezdá, povolání řidiče je náročné) než každodenní nepřítomnost doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí