V čem vozit 2,5 letého hada?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6027
23.10.14 11:26

Kup si šátek a hoďsi ho na záda. A převážně ať chodí sám. Pokud ho bolí nohy i na kratší trasy, zkontroluj velikost a kvalitu bot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
23.10.14 11:27

Sousedi vozí 4 letou v kočárku a blbý jim to nepřijde.
Já bych koupila ty nejobyčejnější golfáče asi.
 http://www.golfove-kocarky-golfky.cz/…golfky_1.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
23.10.14 11:28

@wewa My mame britax-agile a synovi jsou 3 a bez kočáru si to neumim představit. Neni problém ho přesvědčit jít na prcházku. Problém je když někam musíme dojít včas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
23.10.14 11:31

@tamata ano protože mladší dítě mě tam nenapadlo vysadit :D to že mám pořídit golfku mě napadlo taky ale mě nejde o kočár ale spíš třeba o zkušenost s koloběžkou, tříkolkou atd nebo jak ho naučit na koloodrážedle. Myslela jsem že sem se vyjádřila dobře ale asi sem to napsala blbě no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1978
23.10.14 11:31

@Herminka @wewa Také mám takovou zkušenost. Švagrová má 2,5letou holčičku a malá se taky vozí v Britaxu B-agile. Musím říct, že je docela prostorný. Dovedu si ji v tom představit do tří let minimálně. Někdy se v něm veze i její starší pětiletej brácha… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
23.10.14 11:32

@vendulaaa Máme Fare s nadměrkem a v pořádku a nechty má taky odříhaný :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
23.10.14 11:38

S tím hadem :) jsem si vzpomněla, kdysi dávno mne kolega přemlouval, at jdu s nimi po práci do hospody, říkám mu nemůžu musím nakrmit hady.On ,jo, velký zájem a jak jsou velký a já říkám osum let a čtyři a on tedy to musí být kusy, ukážeš mi je někdy? A já mu ukázala fotku dětí a on ty jsi tedy blbá. :mrgreen: On byl vášnivý pěstitel hadí populace a měl doma spousty vzácných kousků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
23.10.14 11:38

Děvčata prosím, nepište mi rady ohledně prostorných kočárků, velikostí bot a řešení problémů proč a jak.
Kdyby se našel někdo kdo třeba ví jak naučit dítko jezdit na odrážedle, případně jestli má cenu kupovat tříkolku…Nebo když nechce jezdit sám jestli má cenu pořídit něco s vodící tyčí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
23.10.14 11:39
@tamata píše:
@Emilie jenže takhle je to vyřešený moc jednoduše. I když bych to řešila stejně :palec:

No já nevím, ale rvát kočár a ještě syna a ještě jeho motorku, protože se milostpánovi nechce ani ťapat ani jet… :zed: :zed: :zed:… prostě na delší trasy jsem motorku nebrala, protože mi to bylo úúúúúplně jasný :zed: :zed: :zed:… a ohledy jsem nebrala ani toho mladšího, protože to pro změnu jsem zase já neměla tři až čtyři ruce (oba z každé strany za ruku). Později, když jsem věděla, že z nich tu „odpovědnost“ vymáčknu (v těch třech letech to být už mohlo), tak nekompromisně prostě když si něco na cestu vzali, tak to museli táhnout sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
23.10.14 11:40
@boball píše:
S tím hadem :) jsem si vzpomněla, kdysi dávno mne kolega přemlouval, at jdu s nimi po práci do hospody, říkám mu nemůžu musím nakrmit hady.On ,jo, velký zájem a jak jsou velký a já říkám osum let a čtyři a on tedy to musí být kusy, ukážeš mi je někdy? A já mu ukázala fotku dětí a on ty jsi tedy blbá. :mrgreen: On byl vášnivý pěstitel hadí populace a měl doma spousty vzácných kousků :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
23.10.14 11:40

@wewa Zkus to šlapadlo s tou tyčkou, nejlepší by bylo od někoho půjčit a vyzkoušet, jak se mu bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
23.10.14 11:41

B-Agile má naše dvouletá lenoška a na nákupní výpady Pliko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
23.10.14 11:42

@wewa Tak pokud na něm jezdit nechce, tak ho na něm asi těžko naučíš ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
23.10.14 11:43

@wewa Na odrážedle se naučí až sám bude chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
23.10.14 11:44

No třeba na kole se dítě taky musí nejdřív naučit @j.a.n.i1 .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí