V čem vozit 2,5 letého hada?

5149
23.10.14 11:06

V čem vozit 2,5 letého hada?

Ahoj mamky,
Mám dotaz Vojtík má 98 cm, problém je ten že na procházkách ho často bolej nohy, no jenže od jeho zhruba toho jednoho roku mi nechce jezdit na ani motorce ani odrážedle a já teď přemýšlím (prodávám kočár a vzhledem k jeho výšce je to už i trapas ho vozit ve sporťáku :D) v čem mu dopřát na prochajdách odpočinek a nebo jak ho naučit jezdit na odrážedle? Máte někdo dítě co odmítá tyhle vetšinou hodně využívaná kola, odrážedla, šlapadla, tříkolky a spol? Díky :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22074
23.10.14 11:09

Pardon, že neporadím konkrétně (osobně bych volila procházky, které dítě časově i vzdálenostně zvládne, ale na to ses neptala)… ale musím říct, že jsem se dobře zasmála, protože mi trvalo celé dvě minuty, než jsem (při zírání na nové diskuse) přestala přemýšlet, v čem, kam a proč potřebuje někdo vozit hady. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
23.10.14 11:10

Mám kamarádky, co i skoro 3leté děti vozí v Britaxu B-agile.
Sama zkušenost nemám, syn miluje koloodrážedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
23.10.14 11:11

Já taky :mrgreen: otevřela jsem to, že řeknu, že já hada vždycky převážela na těle, to měl nejraději., když už jsem s ním potřebovala k veterináři. :mrgreen:

Jinak nějaké golfky, třeba zappky jsou takové větší a nevypadají v nich větší děti blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
23.10.14 11:11

A co nosič na záda, někde jsem viděla takový vyztužený, dá se s tím chodit i po horách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
23.10.14 11:12

@BohunkaP já to dítě občas spíš většinou musím nazývat úplně jinak než by se slušelo :D. A musím dodat že ho bolí nohy ikdyž jdeme jen nakoupit, jožná že je jen vyčůranější než si myslím :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101804
23.10.14 11:13

@wewa Taky asi neporadím, já ho prostě vozila v kočáru a vlastně ještě občas vozím a to mu jsou 4… a okolí ať si ráčí trhnout nohou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
23.10.14 11:13

My hada dáváme do krabičky, ale to jen při stěhování.
Nechápu jak výška (přijde mi normální na kluka) souvisí s dotazem. Na odrážedlech jezdil do roka 8o, teď už ne. Kočár se prodává, tak už moc jiných možností není. Bude muset jít po svých. Jako ostatní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
23.10.14 11:16

Kratsi prochazky bych volila dle toho, co ujde ci ujede, na delsi pak golfky typu maclaren xt ci proste golface skladajici se do destniku, aby byla zadova cast vyztuzena. 2,5 lete dite jiz muze byt dost tezke a golfky bez podpory se ruzne krouti (vyzkouseno na Safety 1st Advancer).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
23.10.14 11:18

Funseat na Mutsy Urbanrider nebo 4rider (občas i čtyřleťačka vyhodí mimino z kočáru a nacpe se tam s funseatem)
 https://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
23.10.14 11:20

@tamata pardon že jsem udala i výšku, myslela jsem že by mohla pomoct třeba těm které mají doma nějaké super vozítko ;) dík za radu, gratulu k dětem který jezděj na odrážedlech jen do roka můj ani od ani do :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
23.10.14 11:20

Když byly juniorovi dva roky, měla jsem mimino v kočáře, takže bylo vymalováno. Po svých. Maximálně když už, tak jsem je do tý korbičky vtěsnala oba. Druhorozený se pak vozil tu přechodnou dobu (no ve dvou letech 8 km neušel, no) v nějakých golfkách, co jsme našli u kontejneru. Ne že bychom byli socky, ale tam je prostě někdo odložil pro někoho, kdo je ještě využije. A jo a byly sytě růžový! :mrgreen:

Musím dodat, že oba byli nuceni tak nějak šlapat po svých vlastně odmalinka, chodíme co se dá, dneska je jim skoro 5 a 7 a zrovna minulou sobotu bez větších problémů (fňukání na posledních dvou kilometrech nepočítám) dali oba 20 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
23.10.14 11:21

Proste bych ho vrzla do kocaru :nevim: ja tedka v tomhle pocasi vozim v kocaru i triletacku do skolky :mrgreen: ;) a asi vyuzijem i v zime :oops:

• Citovat
  • Upravit
13073
23.10.14 11:22

@wewa ty píšeš, že zhruba od roku nechce jezdit na odrážedlech. Chodit nechce taky. A kočár prodáváš. Tak buď pořídit golfky nebo bude muset chodit. A je vyřešeno. Asi neumím hledat problém tam, kde není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
23.10.14 11:24

@Emilie jenže takhle je to vyřešený moc jednoduše. I když bych to řešila stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí