Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím,
zvažujeme s manželem dovolenou na kanárských ostrovech. Chtěli bychom jet na konci června. četla jsem, ale že průměrná teplota moře je jen 21°C. Nevím, zda je to úplně vhodné na koupání…
Byli jste někdo v červnu na kanárech? Jaké bylo koupání?
Jakou jinou destinaci letecky doporučíte na konci června? Chceme hlavně odpočinkovou dovolenou.
Díky.
@jolinarcz Byli jsme na Menorce před 3 lety na konci června, počasí úžasný, koupání v moři super, cachtal se v něm i náš dvouleťák
Letos jedeme ne konci června na Rhodos…
@jolinarcz my byli na Fuenteventura na zacatku cervna. Byla to moje nejhorsi dovolena a nikdy uz tam nepoletim. Studene more a vitr tam fouka 24h denne. Byla jsem zklamana. Pokud evropa tak mallorca, bud oblast cala millor nebo calas de mallorca. Nadherny more. Pozor neni to tak vsude, musite dke google earth, palma de mallorca hruza. Toto jsou fotky z nasi mallorci.
@jolinarcz
ahoj, byla jsem na Tenerife na konci června. Koupat se dalo, ale žádný velký teplo tam teda nebylo
@jolinarcz píše:
Zdravím,
zvažujeme s manželem dovolenou na kanárských ostrovech. Chtěli bychom jet na konci června. četla jsem, ale že průměrná teplota moře je jen 21°C. Nevím, zda je to úplně vhodné na koupání…
Byli jste někdo v červnu na kanárech? Jaké bylo koupání?Jakou jinou destinaci letecky doporučíte na konci června? Chceme hlavně odpočinkovou dovolenou.
Díky.
Tak na Kanárech je otevřený oceán, tam je moře studený pořád. já tam byla v září, v půlce, a moře tak 24st
Kamarádka byla teď v dubnu a normálně se koupala a to je docela háklivka. A jelikož měla dobrej tip na ubytko tak jedem i s dětma a s ní znovu na konci září. Já bych se toho nebála. Vítr neřeším.
Nutno zvážit oblast, ale moře bude studené každopádně. Byli jsme na konci května GC, do moře jsem nevlezla… Ale jinak tam bylo nádherně. Je fakt, že tam i hodně fouká. Na jihu to bylo ale v pohodě - h. Gloria Palace Amadores nebo tak nějak…
Vitr taky neresim, ale kdyz se klepu v cervnu zimou na lehatku u more tak je to divny
za me fakt hruza.
@Kačka H Díky za tip na Mallorcu. Zkusím něco najít. Dáte mi prosím doporučení na konrétní hotel, pokud jste byli spokojeni?
Bez deti jsme byli v callas de mallorca hotel samoa a america, nic jinyho tam Ceska CK nenabizi. V calla milir jsme byli s 10 m dcerou v sumba borneo ale neni to pro deti, ale hotely vedle jo. Asi by jsme jeli do jinyho s detskymi bazeny ale cala millor ma krasny plaze ![]()
Na Kanárech jsme byli v červenci a na mě moře studený, takže v červnu bych tam nejela vůbec
ale já mám ráda opravdu teploučký moře ![]()
Byli jsme loni v květnu a už jsme se koupali. Ale bylo celkem chladno. Letos už teď mají hice (švagr tam žije, tak máme přesné info o teplotách a už teď chodí k moři dost často), takže v červnu to už bude na koupání ideál:)