V noci mlíko nebo čaj?

43
28.1.11 14:07

V noci mlíko nebo čaj?

Holky potřebuji poradit.Malej má 5.měsíců a od 4.měsíce dávám na noc kaši neb špatně spía řval hlady.Spí třeba do 12h (v noci) a pak se budí dost často a vyžaduje pití.Mě to příjde jako zbytečné bumbat mlíko když spím tak přece nemám hlad.(I když vím,že u miminek to tak nefunguje)Nedáváte některá čaj?Mám sice 2 holky,ale ty byly bez problému a spaly celou noc a čaj jsem nikdy nedávala.Kdežto Mojmirek mi dává zabrat :lol: :lol: jojo syneček.Není to jen nějaký „zlozvyk“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
28.1.11 14:12

ma hlad, chce mleko, je jeste maly, je to prece kojenec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
28.1.11 14:14

myslím, že má ještě nárok

Ahoj, já myslím,že ani ne půl roční dítě má na tohle noční buzení ještě pořád nárok a určitě bych dávala mléko a ne čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
28.1.11 14:17

Zrzulko, naše malá pije MM 2-3× v noci i teď, je jí 10měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.1.11 14:29

Do roka snad mají nárok, pak to utnu taky, zatím dvakrát, bude mi deset měsíců :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
28.1.11 15:07

Malé je rok a dostává v noci jednou mlíko a pak ještě brzo ráno, po něm ještě usne. Čajem jí neoblbnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
28.1.11 16:55

Našemu Jířánkovi je 11,5 měs. a v noci chce ještě 2× Sunar, čajem ho neoblbnu, jenom ještě víc rozzuřím :-). Mléko vysosne, otočí se spí dál. Ptala jsem se doktorky, jestli bych mu to neměla nějak utnout, podle ní mu mám zatím dávat, hlad je prý hlad. Tak doufám, že nebudu v noci dělat Sunar ještě než půjde do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenuska
8.2.11 12:32

ja by som určite nedávala čaj, ved je to len polročné dieťa, potrebuje mlieko. je chladné, takže jej daj mlieko a nie čaj :-D

• Citovat
  • Upravit
1180
10.2.11 07:52

Mám podobný problém. Malému je devět a půl měsíce. Jednou za noc vyžaduje kaši. Mlíčko už tak dva měsíce úplně odmítá. Čajem ho prostě neoblbnu. Nevím co mám dělat. Chtěla bych aby mi v noci přestal papat a stačil mu jenom čajíček. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
27.5.11 21:38

ahoj holky,
tak já řeším tohle taky…malé je 8 měsíců a pár dní a v noci se mi taky pořád budí…někdy i 3-4 za noc.Před spaním dostává kaši a pak ještě kojení,ale většinou spí tak do té půlnoci,někdy do 1 h,ale pak je to buzení častější…kolikrát pomůže jen cicek…zkouším prvně dudlík a nebo taky ten čaj,ale většinou bezvýsledně…tak jsem si říkala,že když budu chtít přestat kojit,nevím jak to vůbec bude-aby vzala z flašky UM,protože čaj v noci z flašky nechce- ale přes den pije čaj z flašky pěkně-někdy i těch 250 ml…tak buď je to ještě teda hlad,jak někteří jste tu psaly anebo už jen zvyk :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí