V noci se budí

martule88
12.9.12 12:30

V noci se budí

Mám problém synovi je 5,5 měsíce a už 2 měsíce se v noci budí ale tak po půl hodninách i po hodinách. Hladem to není to už jsem zkoušela. Chodí spát mezi 19-20:00hod to spí tak v kuse do 22:00hod a pak to začne buzení, tak přijdu k postýlce dám napít čaje a usne, někdy se stane že usne až za 45 min. A tohle se opakuje až do 5:30-6:00 když už je vyspaný. Nevíte čím by to mohlo být a jestli dělám něco špatně tak budu ráda za rady. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
12.9.12 12:33

@martule88 Ahojky,mam skoro to same.. :think: Akorad syn ma 17 mesicu, od narozeni spi krasne celou noc, jen s vyjimkou, ze se budi, nekdy po hodine, nekdy po po dvou a nekdy treba i po trech i dele.Je to ruzny u nas, taky mu dam napit, dam dudina, a spime v klidu dal, ale budime se…V podstate spi celou noc az na to buzeni na piti, nebo ja si to myslim ze se budi na piti, muj manzel kdyz byl malej, tak prej taky pil hodne.Taky nevim co delam nebo nedelam spatne ..Rada bych aby spal celou noc bez piti, popripade kdyby se vzbudil na jedno piti…Ja si celkem uz zvykla, na toto.ALe byla bych radsi kdyby spal bez probuzeni. A taky nevim cim to muze byt. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
12.9.12 12:36

A řve u tohom vzteká se, chce se chovat, nebo fakt se jen napije a usne? Já nechci š´tourat, ale jsou mámy, co ji dítě spí v noci po hodinách a budí se řevem a… je to tak. :nevim:

Jsem se ptala s junirem po šestinedělí své pediatrčky, kdy začne normálně spát. Říkala, že do tří měsíců by se to mělo srovnat. Ha. Mám pocit, že až poslední rok jsem se nějak normálně vyspala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
12.9.12 12:36

Taky si myslím že jo to na čaj, jinak fakt nevím

• Citovat
  • Upravit
Chocolate
12.9.12 12:37

Ahoj, my jsme přímo tohle neměli, ale dcerka, která do cca 6 měsíců spala bez průbuzení do rána se najednou budila co hodinu a chtěla pít. Jednou večer ji manžel udělal omylem „silné“ mlíčko, kdy místo 7 odměrek dal 10. A ona spala až do rána. Druhý večer jsme to zkusili znovu a zase spala. Po dvou měsících se zase začala v noci budit žízní. Zkusili jsme udělat mlíčko normální a noční žízeň přestala a zase spí až do rána.

• Citovat
  • Upravit
20777

Tak každé dítě se budí, ale většina se převalí a zase usne..
některé mají ale naučený návyk k usínání/znovuusnutí a ten vyžadují jinak sami nezaberou.. může to být třeba to pití.. takže to pak nemusí být o žízni, ale o zvyku.
Jinak to není moje myšlenka, je to z knihy Každé dítě umí spát… my se takhle v 9měs budili na dudlíka, sebrala jsem a pohoda… ale to je jiná kapitola..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391

@Emilie Nas malej nerve jen zaknoura, a rika nekdy tají(caj),tak mu dam napit, a hned spi, dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
12.9.12 12:38

:) to přejde zkuste zkusit změnit spací režim přes den, malý se mi budí i teď na pití ale už je to fakt jen 1-2 za noc někdy vůbec chodí spát v 8 nebo spíš před osmnou ráno je vzhůru kolem 6té jednu dobu vstával i v 5:30 :zed: a po obědě ho dávam tak hodina a půl někdy dvě :) kolem toho 5m se mi budil hodně často ale to proto že jsem kojila, začalo se to upravovat až kolem 9m kdy jsem přestala kojit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
12.9.12 12:38

Mudr mi na to řekla, že je to miminko a to se holt budí :D a měla u toho takový potměšilý usmev, nemyslela to zle, ale prostě že se budí kvuli koze :D jen si chce podudlat, tak dudlame uz dva mesice 8X za noc :nevim: Rady me maminky…dej jí na noc kaši nepomohla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
12.9.12 12:40
@Kapřík90 píše: :) to přejde zkuste zkusit změnit spací režim přes den, malý se mi budí i teď na pití ale už je to fakt jen 1-2 za noc někdy vůbec chodí spát v 8 nebo spíš před osmnou ráno je vzhůru kolem 6té jednu dobu vstával i v 5:30 :zed: a po obědě ho dávam tak hodina a půl někdy dvě :) kolem toho 5m se mi budil hodně často ale to proto že jsem kojila, začalo se to upravovat až kolem 9m kdy jsem přestala kojit

chtěla jsem napsat ve 4:30 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
12.9.12 12:41

Přes den chodí spát tak po 3 hodinách dýl vzhůru nevydrží a spí tak 45 min a to má tak 3-4 za den tak nevím. Jinak jen v noci zakňourá a občas pláče ale jen chvilku pak hned usne

• Citovat
  • Upravit
3108
12.9.12 12:42

@abela no asi tak :D taky malý jedl i na noc hodně a stejně to nepomohlo přestala jsem kojit a bylo to čím dál lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
12.9.12 12:49

Naše mala(2m) se budí taky tak nekdy co hodina a porád rve, zbudí se pláčem dame čaj a je klid a pak zas vstane a rve, :think: 2× se stalo že spala celu noc, a ted se budí 2× ale ne vždy to platí, mame režim okoupat a 20:00 hod spat ale je vzhuru za hodku nekdy 2hod, :think: a jak už to olo rečeno tady dej na noc kaši tak mala ju krásne spapala a nespala stejne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
12.9.12 12:55

@martule88 tak k tomu jedině vydržet jak začne spát pravidelněji tak to bude lepší já malého dávala spát jak vyžadoval a zhruba od roka spal od 19-5h, pak šel spát v 8 to bylo tak na půl hodky pak v 11 tak na hodku a odpoledne ještě kolem 15h tak na půl hodiny no a asi v 18m jsem zrušila odpol. spaní a pak i dopol. a bylo to v pohodě a od té doby spí od těch 11 až do teď dneska je pohoda zatím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martule88
12.9.12 13:00

To musím vydržet nic jiného mi ani nezbývá :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat