Vadí mi pes kamarádky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35415
14.4.26 11:41
@Lily-of-the-valley píše: Více

Také nemám rád cizí psy, a přitom proti psům nic nemám, ale nesnáším tu nejistotu, když nevím, jestli si chce hrát anebo kousnout, a trpně čekat, jak se rozhodne, je pro mě neunosné. :zed:

Kdybych měl jistotu, že chce zaútočit, tak se budu razantně bránit vším, co je po ruce, ale zase nemohu jako první napadnout psa, který je prostě nevychovaný a chce si jenom hrát. Čekat, až kousne, a až pak se bránit, je zase s křížkem po funusu a připraví mě o veškeré vhodné způsoby obrany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15019
14.4.26 11:56
@jege píše: Více

Nemam problem s tim kdyz ma nekdo doma hada. Jediný co se mi nelíbí, ze ho živí živýma myškama. Myš je my sympatičtější nez had.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59338
14.4.26 11:58

To je štěně nebo už dospělý pes? ani u štěněte neznám že by bylo až takhle otravný, to přivítání chápu, ale ne kousání :jazyk:. Ona neví že se psů bojíš? Psa bych teda nikam nezavírala, ale navrhla bych setkání bud venku kde pes bude mít i jiný zájem nebo tu kavárnu. Dočítám že je to štěně, jo ty první zuby jsou trošku peklo, ale ani tak žádné štěně nebylo takhle kousací a skákací :mrgreen: Tohle řeš hned, kamarádka mohla mít štěně u sebe a kabelku nenechávej na zemi. nejmladší jako štěně moc nic nekousala, starší je asi křížená s bobrem :jazyk:, ta šla po vše co bylo ze dřeva a plyšáky taky ničila :lol:. Ale jsou akčnější plemena, ale pokud bych věděla že kamarádka se psů bojí tak na ní nevypustím štěně, ale mám štěně ideálně na sobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5205
14.4.26 12:03

Psa doma mam, ale nesnasim, kdyz po mne nevychovany pes skace a okusuje me a slinta po mne. A taky je rozdil, jestli po mne hopsa civava, nebo svycarsky salasnik. U stenete jsem jeste ochotna to do jiste miry snaset, ale kdyby se tomu majitel akorat smal, tak si poklepu na celo. Protoze z toho jsou pak nevychovani psi.

Mam kamaradky, co maji vychovane psy a klidne hlidam i ctyri najednou, a pak kamaradky, co maji nevychovane psy, a ty ani nehlidam, ani nechodim k nim domu. Protoze proste nestojim o to byt ozuzlana, poskakana a vubec neustale atakovana.

Kamaradce bych o svych pocitech rekla a poprosila ji, jestli se, nez stene vyroste a pochopi pravidla, muzeme potkavat venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
14.4.26 12:09

Kamarádka by se neměla smát, ale měla by respektovat, že se psů bojíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
14.4.26 13:36
@Anonymní píše: Více

Proč bys jí to říkala jemně? To jsi snad udělala uz teď a nikam to nevedlo. Scházejí se v kavárně. Jestli ona nebude chtit, tak asi není taková kamarádka, za jakou ji máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
14.4.26 14:07

@jege Takycgh podobnych sme chovali, su to krasavci (ale na mazlenie nic moc), pavuci ani hadi neboli moji, ale ja som mal skorpionov ty boli krasavci a ked si si predtym nahrial ruky tak sa s nimi aj pomazlit dalo (a to som mal dost druhov vratane najjedovatejsieho na zemi)… K tomu nejaka drobna haved ako listovky, potkani, tie take obzivle konariky (neviem si teraz spomenut na meno)
Vacsinu mam vypchatu na stene, ale zrovna toho najjedovatejsieho sa mi nepodarilo zachranit na preparaciu, ak by si vedel o niekom sikovnom kto dokaze zohnat a vypreparovat tak budem stastim bez seba…

Foto nieje moje, origin. researchgate. net/publication/333937319_On_Fabre's_traces_an_important_contributor_to_the_knowledge_of_Buthus_occitanus_Amoreux_1789

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21174
14.4.26 14:09
@Alušáček píše: Více

Představ si, že na tebe kamarádka hodí pavouka se slovy, že se chce přivítat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
14.4.26 14:21

Řekla bych to slušně na rovinu. Takovéhle tanečky jsou směšné a k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15019
14.4.26 14:35
@malákráličice píše: Více

To jsou takovy nesmysly, pavouk se vítat nechce. Normani chovatel s nim zachází podle jeho potřeb a nehází ho po lidech. Pes je společenský tvor, nejvíc ze všech zvířat a pokud jdu na návštěvu kde je pes, počítám s nějakými psími projevy. Kdyz psy nesnáším nelezu tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7627
14.4.26 14:48

Tak zas tak blízké si asi nebudete, když ona nevi jak moc se psů bojíš a ty jí zase neumíš říct, že je ti to až tak nepříjemné :think:…někdy takové ty "tanečky "abych ji neurazila…takže víceméně v legraci nemusi druhá strana brát, že je to až tak vážné…řekni ji to na rovinu a pokud je to dobrá kamarádka, tak se bude snažit společně najít řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
14.4.26 15:29

Normalne ji to rekni, ze se bojis, at ho na chvili zavre. Nebo ho vemte na prochazku a tam se zabavi. Moje kamaradka ma Cane corso a to je jak malej kun, cernej, vim, ze je hodnej, ale jak steka tak mi fakt nahani hruzu. Tak ho proste zavre nekam. A to ja mam psy rada. ale tenhle mi fakt nahani hruzu. Kamoska to vzala uplne v pohode. Respektuje to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
14.4.26 16:50

Řekla bych na rovinu. Jsem zvířatomil, ale, aby pes štěkal na návštěvy a lozil po nich, to fakt ne 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59338
14.4.26 16:59

@Alušáček psy máme, ale zase i ten majitel psa ho má hlídat. něco je přivítat, ale ne otravovat celou návštěvu. navíc když ví že se psů bojí. Měla ho mít u sebe a hlídat a ta co se bojí psů tak by viděla že štěně nic moc nedělá a proběhlo by to v klidu než nechat návštěvu at jí štěně nenechá v klidu :?. A pokud štěně vychovávat nebude tak až vyroste tak chudáci všichni v okolí. Já mam psi na vodítku, ale každou chvíli k nim někdo jde a začne na ně mluvit, v ulici chlap hned z kapes tahá piškoty :mrgreen: a potkat někoho kdo má stejné plemeno to už asi berou že je to jedna rodina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105275
14.4.26 17:41
@Lily-of-the-valley píše: Více
Tak kdyz mi něco vadí, tak to řeknu a nelezu tam.
Snad se můžou sejít mimo.
@Lily-of-the-valley

Ale takoví lidé se opravdu nepřáteli… Stojí názorove proti sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný