Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý večer ženy, poradily byste mi kvalitní kočárek do 10kg pro novorozence? Budu muset kočárek tahat do schodů, tak ho musím utáhnout.
![]()
@AnnaNuvoletta07 píše:
Dobrý večer ženy, poradily byste mi kvalitní kočárek do 10kg pro novorozence? Budu muset kočárek tahat do schodů, tak ho musím utáhnout.![]()
Valco snap baby
nevim kolik váží, ale je desne lehkej
a krásnej
@Dojcanis píše:
Valco snap babynevim kolik váží, ale je desne lehkej
a krásnej
Děkuji za doporučení ale tyhle kočárky jsou jen pro větší děti, ne?
Jestli teda nečučim špatně. ![]()
@AnnaNuvoletta07 Valco má i korbičku. Čistě hluboký do 10 kil asi těžko seženeš. Imho to bude vždycky něco jako valco s korbou.
Kam to budeš tahat? Kolik schodů? Nedá se dole uložit třeba aspoň podvozek?
@AnnaNuvoletta07 píše:
Děkuji za doporučení ale tyhle kočárky jsou jen pro větší děti, ne?Jestli teda nečučim špatně.
Maji i korbicku ![]()
@Ornwen
Bohužel nedá. Jsou to dvě patra, není to moc ale stejně. Tak si asi budu muset odtahat součástky pěkně postupně. ![]()
@AnnaNuvoletta07 v tom případě asi fakt postupně.
Já jen že tu znám dům (starej), kde maj dva schody k hlavnim dveřim, pak chodbu, pak schody, chodbu, schody do mezipatra-tam výtah, ale jezdí jen ty mezipatra, takže vždycky schody. No nic, pointa je, že tam vídám kočárky, případně kusy přivázané uvnitř za vchodovými dveřmi k zábradlí.
Jiná známá, co to měla až do 4. patra, nosila. Bohužel jí to nedělalo dobře na záda, tak ze začátku moc ven nechodila. Později pořídila to valco.