Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
z toho si nic nedělej. Mě zase ráno před porodem řekli, že mimi má 3,9 a večer se narodil a měl 4,7 ![]()
No ale u druhýho to zase odhadli úplně přesně ![]()
ahoj, váha miminka je jen odhadová, dr. se klidně může seknout i o půl kila ![]()
Neber to vážně, odhady váhy jsou nepřesné.Večer před porodem mi říkali 2200gr a nakonec to bylo 2800gr
Ahoj, odhad je opravdu +/- 0,5 kg
Mně MUDr. v pátek řekl, že mimčo váží 4500g a druhý den jsem porodila dcerku s porodní váhou 4950g ![]()
No mne rekl MUDr 4,5 kg a ja rodila 3,9 kg. Ale segre rekli, ze malej bude mit 2,20kg , ze bude mrnous a ona za 14 dni rodila 4 kg kluka jak buka
. Uz je to teda 17 let,ale sekli se docela dost.
u první mi den před porodem tvrdili 1,5kg v 34.tt a vylezla a měla 1930gr. u druhé se trefili na gram 3kg..
u me se taktez sekli skoro o kilo…tem odhadum neni dobry moc verit ![]()
mě se sekli skoro o 700g, hodinu před porodem prý 3kg a po porodu 3670g ![]()
Tak me se sekli u prvni o 50g a u druhy o 100g,ale znam pripady ze se sekli i o skoro kilo
Lumu v to trochu doufám
… mě řekla že vážíme v 33tt už 2500g a že musím držet „dietu“ aby neměl u porodu 4kg, jináč bych šla na císaře. A to já nechci ![]()
To by mě zajímalo, jestli se dá jídlem ovlivnit váha mimina (jídlem 7 týdnů před porodem)
Ahojky těhulky, chci se zeptat kolik tak váží mimčo v 31tt. Na UZ jdeme v úterý a já od vánoc nevim kolik malej váží tak když je tady tahle diskuze tak by mě zajímalo kolik teď tak můžem vážit děkuju ![]()
no když to tak čtu jak se seknou i o kilo tak už ani nedoufám
![]()
smajlicek90 píše:
Ahojky těhulky, chci se zeptat kolik tak váží mimčo v 31tt. Na UZ jdeme v úterý a já od vánoc nevim kolik malej váží tak když je tady tahle diskuze tak by mě zajímalo kolik teď tak můžem vážit děkuju
nevím přesně který to byl týden, ale byl to poslední velký UTZ (okolo 30tt) a malý měl 1670g
Ahoj holky,prosim vas minuli tyden jsem byla na ultrazvuku a řekli mi že mimi ma v 37+2 vahu 31OOg a dneska po tydnu v 38+2 že ma 3990g je vubec možny aby za tejden přibralo 890g?Stalo se to nektery z vas?Diky