Váhový přírustek v těhotenství 20kg+

2858
3.5.10 12:58

Váhový přírustek 20kg+

Ahoj Holky,
chtěla bych se zeptat, zda-li jste nějaká přibrala 20kg a více a jak Vám to šlo dolů? Jsem ve 32.týdnu, drobeček je teda velikostí o dva týdny napřed,a přibrala jsem už hnusných 19kg. Extra moc nežeru,chutě taky nemám a rostu a rostu a rostu :-o Jsem z toho nešťastná.Moje váha před byla 72kg, což není nic pěkného :oops: Nevíte kolik tak cca ještě přiberu?A jak to potom sundat? děkuju za odpověď. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
3.5.10 13:02

Já se hlásím do kategorie 20+ a více, ke konci už jsem se raději nevážila.

A neotékáš třeba náhodou? Já jsem zadržovala hlavně vodu, proto jsem tak moc přibírala, dolů to šlo skoro samo.
Něco málo mi zůstalo, ale to jen spíš mou leností, že se mi nechce cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
3.5.10 13:02

Já jsem ve 23tt a nahoře mám 13kg… a to mám všechno jen na břichu nikde jinde jsem nepřibrala a myslím,že 30kg dám ....... kamarádky přibraa 32kg a malýmu je rok a je spátky na svýváze a chce to cvičit cvičit..já bych si z toho hlavu nedělala když budeš chtít dáš to dolů já začínala na 63 a teď mám 76 :oops: :oops: :oops: ale hlavně že mimi je v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
3.5.10 13:03

tak já mám teď momentálně navrch 21kg :zed: taky se děsím toho,jak to budu sundávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
3.5.10 13:05

Ahoj, já nevím přesně, kolik jsem přibrala, ale kolem 20 to taky bylo… a bylo to hlavně na břiše, ani to nebylo nějak extra nápadné, a to nevím, kolik bych přibrala, kdyby se Ondra narodil v termínu, takhle jsem si ještě o tři týdny „ulehčila“ :).
Necvičím, jím úplně normálně, docela hodně chodím a jezdím na kole (ale to i před těhotenstvím) a jsem zpátky na svojí váze. I loni v létě (to mu ještě nebylo ani půl roku) už jsem kromě džínů nosila předtěhotenské oblečení, letos už jsou mi i ty džíny.
Takže neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
3.5.10 13:05

Já přibrala asi 18kg, ale byla to voda, po šestinedělí to bylo dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.5.10 13:07

ja pribrala 25…15 zustalo v porodnici ted uz su jen +2 kg…jde to samo :) i kdyz samo…cely dny neco delam..nekde litam…sportuju..kojim…takze tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
3.5.10 13:10

Ja se muzu pridat :oops: :-)

Pred otehotnenim 53kg- parada :mrgreen:

Konec tehotenstvi 80kg :oops: :cry: , tzn. 27 kg nahore. :cert:

Jsem 11 dni po porodu a vazim 68kg. Tak dlouha cesta prede mnou,ale jsem stastna i za tech par kilo co ze mne spadlo. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
agy
15466
3.5.10 13:11

Ahojky, moje kamarádka měla před otěhotněním 60kg před porodem měla 86kg a poslední týdny ještě nabrala,takže přibrala skoro 30kg. Dnes má ročního zlobíka,pořád kojí a má 57kg :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
3.5.10 13:12

No otoky mi pan doktor napsal,páč si všimnul kolečka od ponožky a na další kontrole mi k tomu ještě přidal ruce, že si mám sundat všechny prstýnky. Příjde mi,že mi spíše roste zadnice než bříško :cry: Taky bříško nemá ani čárku a na stehnech mám strie jako po výbuchu.Nevím,co se tak náhlelo stalo. Byla jsem těhotná přes vánoce a to sem přibrala pouze kilo za měsíc, normálně u mě vánoce zanechají cca 3kg navrch, což jsem se divila a minulý měsíc to bylo třeba hned 6kg :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
3.5.10 13:14

Tak já jsem přibrala u dcery 28kg a u syna 22, taky to byla hlavně voda, šlo to dolů všechno, půl roku od porodu dcery jsem měla ještě o 5kg míň než před těhu, ted jsem na své původní váze. Cvičit jsem nikdy nemusela, ale je fakt, že by to chtělo, sice jsem docela štíhlá, ale jak pudink, fuj.. :lol:
A mám strašně popraskané břicho, ne jen tenoučké strie, co bývají, ale i centimetrové krátery, fakt hnus.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
3.5.10 13:17

Anduli: no já mám krátery na stehnech. Vypadám jak fialové prase… :nevim: A mažu už se co jsem zjistila,že jsem těhotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
3.5.10 13:17

Já po porodu kromě asi 2kg všechno skojila. A to jsem se ládovala esíčkama a polomáčenkama ve velkým. Kolik jsem přibrala, nevím, ale kolem těch 20kg to být mohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
3.5.10 13:18

Ja mela u prvniho 15kg a vsecko navic jsem spalila behem porodu, u holek jsem mela kolem 20-22kg navrch a po sestinedeli to bylo dole, u posledni asi do 3 mesicu. Zalezi taky jaky mas dispozice, pokud jsi byla vzdycky baculka pujde to dolu asi hur (i kdyz znam i baculky co po porodu vyrazne zhubly), pokud bylas tycka tak se zase vratis do normalu rychle (aspon ja to tak mam, myslim, ze jsem tak normalni - 185cm,73kg), zalezi jakej mas metabolismus.
A jinak nic jinyho nez cvicit a cvicit a neprezirat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
3.5.10 13:20
Klovasa píše:
Anduli: no já mám krátery na stehnech. Vypadám jak fialové prase… :nevim: A mažu už se co jsem zjistila,že jsem těhotná…

taky mažu a strie mám snad všude,kde je můžu mít.. dokonce v podkoleních jamkách a v podpaží 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí