Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
market.s.87
tak naprosto mam stejný případ…občas teda je mi to úplně jedno a i si říkam,že mi dneska sluší…ale jindy zase příjdu a kouknu do zrcadla a je mi na blití…
a potom pořád o tom přemýšlím…co jsem jedla, co nebudu jíst, jak pak zhubnu, jestli pak budu běhat nebo cvičit a takové nesmysly…A s tim urážením…no tak něco podobného mám taky…když přijede švagrova(jezdí asi cca 2krat do měsíce, dnes přijede zas
), tak prvni co řekne je: Ty voe Kláry, začni něco dělat nebo praskneš…
Je to taková ta, která váží sama 50kg i s postelí,ale je pořád a pořád tlustá… A nebo jednou jedna kamaradka rika: Je ty u máš větší zadnici než já…
No jo no…My to stejně nad nimi vyhrajem ![]()
jo jo cetla jsem tve prispevky a tak trochu tam videla sebe
no jo holka budeme to muset nak zvladnout, ja mam termin v zari takze hned jak to pujde zacnu chodit do posilovny asi to bude zahul, mit prcka a jeste travit plno casu v telocvnicne ale jim ukazu az na jare sundam zimni kabat kdo ze je tady tlustej
ale stejne me ty kecy trapi
uz kolikrat jsem si rekla ze budu drzet dietu ale copak to jde? to maly se prece musi zneceho zivit a navic kdybych se prezirala, ale ja se nasnidam a pak uz hlad nemam a dalsi jidlo si dam treba tak v 6 s pritelem kdyz dorazi z prace, sladky si obcas dam ale tak 2-3 susenky za tyden mi preci zas tak uskodit nemuzou. kez by ty prcky nosily chlapy
porad cekam kde je to krasny obdobi v tehotenstvi a ono porad neprichazi
jsem cim dal vic nestastnejsi, ach jo
![]()
market.s.87 píše:
jo jo cetla jsem tve prispevky a tak trochu tam videla sebeno jo holka budeme to muset nak zvladnout, ja mam termin v zari takze hned jak to pujde zacnu chodit do posilovny asi to bude zahul, mit prcka a jeste travit plno casu v telocvnicne ale jim ukazu az na jare sundam zimni kabat kdo ze je tady tlustej
ale stejne me ty kecy trapi
uz kolikrat jsem si rekla ze budu drzet dietu ale copak to jde? to maly se prece musi zneceho zivit a navic kdybych se prezirala, ale ja se nasnidam a pak uz hlad nemam a dalsi jidlo si dam treba tak v 6 s pritelem kdyz dorazi z prace, sladky si obcas dam ale tak 2-3 susenky za tyden mi preci zas tak uskodit nemuzou. kez by ty prcky nosily chlapy
porad cekam kde je to krasny obdobi v tehotenstvi a ono porad neprichazi
jsem cim dal vic nestastnejsi, ach jo
![]()
Tak to já zas protestuju, i když se nafňukám a je mi k pláči pokaždé když mi někdo řekne, že ježiš tobě narostly prsa a zadek, nebo neboj to schodíš, nebo kolik už jsi přibrala a podobně. Když mi přítel říká i když v žertu ty moje malá Věstonická Venuše a apod. a absolutně nechápe, že proč pak brečím. Denně přemyšlím stejně jak vy jak budu zase cvičit a co budu druhý den jíst a jak budu jíst po těhu. Komu dám malého na hlídání ať můžu do posilovny a podobně. Stejně byh nechtěla ať ho nakonec nosí chlap, protože jedině kdy dokážu zapomenout na to kolik vážím a jak se kulatím je to jak mě mrňous začne kopat a vrtět se tam a upřímně to je ten nejkrásnější pocit co jsem kdy zažila ![]()
Já už na otázku kolik si už nabrala odpovídám, že více než je zdrávo…páč už mě to s…e a hlavně se za to stydím…A teď ještě je to takové že jeden den mám fakt hodně…pak zase trošku zhubnu a pak zase ztloustnu…
No pak se do toho holky musíme pořádně dát, aby jsme to všem natřely…Jen tak pro info market a luciash, kdypak rodíte???
To je to já mám termín 13.09. no a nahoře 9 kilo (oficiálně jsem se dneska vážila takže kilčo se někam ztratilo, ale ono se zas objeví). Jinak já čekám že před 20 se nezastavím
A ty? te´dka někdy viď
No já už teď 23.6. mám první TP, druhý 4.7.....
Už se to blíží…jééééééééé
Tak já budu pak infromovat,jak mi to hubnutí jde či naopak nejde… ![]()
jé to se mate, ja mam az 27.zari
uz bych chtela aby se mi to taky blizilo, moc se na malyho tesim a hlavne pak na to jak ty speky pujdou taky pryc ![]()
Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Taky se nad tím neustále pozastavuju a už mám i strach se podívat do zrcadla. Jsem tlustá naprosto všude. Jsem 31tt ze 48kg jsem přibrala na 66kg, což je o 17kg víc a ještě jsem neskončila…Takže brzy budu taky 20+, pokud v ní už nejsem (Vážila jsem se před týdnem). Nejvíc mi dávají zabrat nohy. Ty bolesti jsou strašné, otoky ještě horší. Jak jste to řešily?Když jste byly celý život hubený a najednou takový „macatý“? Taky mi dělají problémy takový ty klasický věci, jako obout boty, to už nejde, vylézt z vany malý zázrak, včera při vaření jsem si opálila kousek břicha - celý život jsem ho neměla a teď mi čouhá, tak jsem na něj zapoměla
, je to hodně náročné.Tak prosím holky pište, jak jste hubly. Pokud to jde i bez cvičení, budu ráda..Já cvičení moc nedám, maximálně plavání a inline. Plavání asi s malým mimi nejde a hlavně ze začátku určitě ne. A nezůstaly Vám na břichu jizvičky? A co celulitida? Nikdy jsem ji neměla a teď ji mám nejvíc.
Sladké jsem nikdy moc nejedla, teď si občas dám (tak jednou za týden). Jím zdravě, ovoce, zeleninu, masíčko,..pořád stejně, žádné chutě. A stejně pořád tloustnu a tloustnu. už od 6 měsíce mi říkají, že vypadám na porod. Připadám si jako bernardýn.
Farllin:No já ti asi neporadím…
Jelikož moje váha se pomalu blíží k metráku
A opravdu nevim jake to je mit 66kg a byt tehotna…ale na otoky:hlavně nožky nahoru, nepít nic sladkého, papat rajčátka, popřípadě ve vedru si namočit nohy do studené vody…Pokud se ti udělaly strie, tak těch se bohužel už zbavit nedá,ale časem vyblednou a nepůjde to moc vidět…je to prostě jizvička…a celulitidy se dá zbavit…všude mají tunu krémů…a i při svých běžných +- 70kg se jí zbavit opravdu dá ![]()
Farllin, to jsi na tom dobře, já jsem 21.tt a mám 15kg nahoře, co bych taky chtěla při dvojčatech, že…
Klovaso, snad to půjde dobře dolů, já budu mít před porodem určitě přes metrák. Nejhorší je, že nic neobleču a blbě se mi oblečení shání ![]()
No možná, že se k tomu metráku taky vypracuju…není všem dnům konec…
Ale pevně věřím a doufám,že už ne… ![]()
Lulushko, při dvojčátkách si můžeš dopřát váhu větší bych řekla, aby se ti tam ty dvě mrňátka pěkně vlezla. Ale při jednom je ta váha docela horší…to se snad musí mamina i hlídat. Nejvíc mě fascinuje, jak všude čtu, že průměrný přírustek je 12kg na těhotenství. Já budu mít přes dvojnásobek. Jsem z toho docela zděšená. Používám krémy na celuli i na strie, snad to zabere. Za jak dlouho se Vám podařilo zhodit ty kilča po porodu? Ono prý i když jsou otoky, což já mám, tak to taky prý něco váží.. ![]()
Já ještě nerodila, takže vůbec netuším, jak rychle to půjde dolů
Otoky mě taky trápí, každý večer mám levou nohu jak balon a pravou jen o trochu menší ![]()
No já doufám,že to půjde dost rychle…ale říká se,že 9měsícu rosteš,tak do 9 měsícu by to mělo být zase ok…jinak já trpím s pravou nohou…
Ale levá moc nezaostává ![]()
Já si na to dávám nohy do škopku se studenou vodou. Rajčata taky jím, mám na to nějakou mastičku,málo solím, ale tak mi připadne,že nezabírá nic. Jen je to docela bolest, chodidla mě bolí strašně moc,chodím jak kačena a celou noc mě chodidla strašně pálí. Mažu chladivým gelem, ale i ten nějak nezabírá. Navíc mě čeká ještě půlka léta a ty horka myslím taky na to vše přidají svoje ![]()