Válčíme s příkrmy

71
20.10.10 11:05

válčíme s příkrmy

ahojki.náš malí má 6měsíců..vícemeně od mala bojujem s krmením..flašku sem vždy nakonec do něj nějakým způsobem naliju ale příkrmy je to horší..musím se sním prát..nejde o to že by nejedl vůbec spíš si myslím že ho to nebaví..zkusila jsem i hladovky ale po dvou třech lžičkách jako kdyby už nechtěl ale přestu tu tlamičku otevírá a sice z kraválem ale papa dál..jsem na ovoci a zelenině..o dopolední svačině nemůže být řeč pprotože by nesnědl oběd.a obědu sní přibližně od 50-150.podle nálady..a s um je to stjené.vypije kousek a pak už se pere ale ve finále jí stejně dopije..neomluvně o tekutinách.zkouším všechno možné ale vypije za den ani ne stovku..myslím že to bude celůkově lepší až malí bude moct lepek.tzn např krupici s um..tak sem se chtěla zeptat kdy ste začali a jaký ste měli postup a kdy ste začali přidávat omáčky např s ryží..moc děku a omlouvám se za román

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
902
20.10.10 11:09

No, naše malá byla a je teda kojená, ale pořádně začala příkrmy jíst až v osmi měsících. Do té doby pár lžiček a pak jedině prso. Nenutila bych ho, zbytečně se mu to zprotiví. Prospívá? Tak mu asi to co sní stačí!
Jo a než začala jíst zeleninu a maso, najeli jsme na ovoce a to šlo. Pak začala jíst i zeleninu.A dneska baští všechno, co jí dám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
20.10.10 11:39

No myslím že až na pár výjimek jsme bojovali všechny. Ondra dodnes jí rozhodně míň než ukazují tabulky, je pravda že nemá takový ty roztomilý faldíčky ale rozhodně nestrádá :nevim: My začínali v 6ti měsících s mrkví a byl schopnej sníst k obědu 4 lžičky a stačilo mu to. Dodnes mu dělá problém sníst celou svačinu nebo oběd, tak mu prostě dávám jen to co sní. Když mu to budeš rvát najust, tak si leda vypěstuje odpor…teda pokud sní aspoň něco :think: No a k obědu sní malej dodnes jen 150 ml, ale už je to rozhodně lepší než dřív, takže neboj, bude líp…chce to jen čas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
20.10.10 21:53

V tom případě naše Káča je doslova žrout. Dítě který mi odmala odmítalo mlíko, přibírala jen hodně pomalu, tam mi už tak měsíc baští k snídani 100-120ml mlíka, svačina 190-200gr ovoce, v poledne 80-100 ml mlíka, pak oběd 190-230gr masozeleninky, svačinka jogurt a nebo lipánek 130gr a pak na spinkání zase tak 120 ml mlíčka. A já se stresuju, že málo papá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.10.10 09:16

díky moc holky..a kdy si myslíte že bych mohla začít mu dělat např tu krupicovou kaši s um??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí