Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ja bych dala co nejvic ceskou podobu. Sice je to jmeno hezci s dvema L, ale pak bude vzdy problem vysvetlovst jmeno na uradech apod. Ja mam Kristynu dceru, zijem mino CR, a ted lituju, ze jsem ji nedala Kristina, protoze to tu porad musim hlaskovat desetkrat, nez to napisou spravne.
@Denulíí Tak to nevím co si mám o tom myslet, nemáš si to snad rozhodnout sama, aby jsi tady pak nepsala: matky na emiminu mi poradili špatně co mám dělat, mám dceru přejmenovat.
Jako promiň ale tohle už mi přijde moc…🙂
@Lenka76
Myslím si, že to takový problém zas nebude, jen řeknu, že jméno je s dvěma L a je to. 😀
Ty to máš horší, když jste mimo ČR, to by se mi taky nechtělo hlaskovat několikrát po sobě 🤦♀️
Valerie se mi nelibi, jak pro starou babicku.
Sousedka ma Stelu a lituje, ze dali jen s jednim l, ze se naopak vsude divi, ze neni se dvema.
Stelinky teď okolo mně docela frčí, je jich docela dost.
Dala bych Valérii, hezké jméno ![]()
Stela je teď čím dál oblíbenější. Dala bych Valérii, sice se taky občas vyskytne, ale není jich všude plno.
Kdyby byl mladší holka, chtěla jsem aby byl Valérie
Stela, bez ohledu na počet L, se mi vůbec nelíbí. Taky jich začíná byt nějak moc
Jestli máte tři jména, všechny přichází v úvahu a jen se nemůžete rozhodnout, ja bych losovala ![]()
Dala bych Stella se dvěma L, myslím že není složité říct píše se to se dvěma L. Já jsem 20let žila s příjmením které mělo dvě stejná písmena za sebou a zas takový problém to nebyl. Valerie je taky docela hezké jméno.
Mi se víc líbí Stella. Verze Valérie se mi nelíbilo vůbec. To natahování se mi nelíbí. Taky máme Patricie a né Patrície. Od V mi příjde daleko hezčí jméno Vivien.
A ke Stelle patří dvě L. Jinak to vypadá divně a usekle.
Nelíbí se mi ani jedno, ale z těchto dvou bych dala Stelu. Ale s tím jedním L, protože jinak se bude jmenovat „Stella se dvěma L“… i když dost možná se bude jmenovat i „Stela s jedním L“. Valerie mam v okolo 2, jedné říkají Valča a druhé Vála. To je hrozny.
@Denulíí píše:
Ahojte 🙂 🙂
Uz jsem tady psala pár diskuzí s jménama, a vždy jsem pro nějaké byla rozhodnuta, ale znáte to, pořád se to mění 😁a byla bych ráda za nějaké názory ☺️️
Chtěla jsem Stellinku, více se mi to Teda líbí s dvěma ( L),byla jsem o ní na 100%přesvědčena, z Viktorky to přešlo na ni 🤦♀️ 😅Ale přítel teď došel s Valerii, a jsem ted v pasti 🤦♀️ 😂
A je tady nějakaa těhulka? Která si taky neví rady? 😀 🤷♀️
Ahojky
My máme Stelu. S jedním L. A teda ta móda s dvěma mě trochu štve
Hodně často jí píšou se dvěma L. Protože prý teď je v módě 2 L. Ale zvykla jsem si a nevadí mi to. Prý je to stejně nutný jen na dokladech.
Jinak - když se nám Stela narodila měla jsem období když mi to jméno nešlo přes pusu protože okolí mi říkalo že je to divný. Teď po 2 letech jsem hrozně ráda. To je tak nádherný jméno!!!
A říkáme jí- Stelo, Stely, Steldo, Steluško, Stelulinko, Stelulinko, Stel. Když zlobí tak - Steluše
ale za nás prostě jsme s volbou spokojený. Vybírali jsme mezi Stelou a Julií.
Jinak teda v porodnici byli 3 Stelinky ale jinak ve školce jsme se zatím setkali s jednou a jinak ne ![]()
Ahojte 🙂 🙂
Uz jsem tady psala pár diskuzí s jménama, a vždy jsem pro nějaké byla rozhodnuta, ale znáte to, pořád se to mění 😁a byla bych ráda za nějaké názory ☺️️
Chtěla jsem Stellinku, více se mi to Teda líbí s dvěma ( L),byla jsem o ní na 100%přesvědčena, z Viktorky to přešlo na ni 🤦♀️ 😅Ale přítel teď došel s Valerii, a jsem ted v pasti 🤦♀️ 😂
A je tady nějakaa těhulka? Která si taky neví rady? 😀 🤷♀️