Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jak by to mohlo způsobit zamlklé těhotěneství? jakým způsobem? blbost,
vřelá vana by mohla způsobit krvácení a potrat,
ale vana běžné teploty určitě ne
Žijí ještě normalni ženské, co se v těhotenství koupaly, jedly špekáčky, maso, sýr, pily kolu, měly sex, dychaly vzduch???
@jahuhudka píše: Žijí ještě normalni ženské, co se v těhotenství koupaly, jedly špekáčky, maso, sýr, pily kolu, měly sex, dychaly vzduch???
já se hlásím, teda už je to 5 let, a sex nebyl s kým, ale zato jsem byla sama busem u moře v 26 tt.
@Anonymní píše:
Ahoj může se vana v 1 trimestru??… Každý říká něčí jiného Že to může způsobit zamlkle těhotenství… Tak se ptám vás
Jsem 6+1
Machat se v horké vaně v 1.trimestru není obecně vhodné, stejně tak sauna, ale že by to mohlo způsobit zamlkle těhotenství, o tom nic nevím.
Vnitřní Tělesná teplota nesmí přesáhnout 39 stupňů, to nedáš ani v sauně
ano, tepla vana muže byt, akorát bych si ji pro jistotu před koupanim vydrbala. Me doktor říkal ze i sauna v pohodě, at klidně jezdim na koni a v zimě lyžování, jen si nesmím zlomit nohu kvůli tromboze. A nesmis se potapet ![]()
Jako fakt nekdo řeší, jestli se muze v těhotenství vykoupat ve vane? ![]()
@Bubllenka píše:
Jako fakt nekdo řeší, jestli se muze v těhotenství vykoupat ve vane?
jak vidíš ano, některé se bojí i polykat velká sousta jídla, aby to neublížilo miminku
![]()
@stinga píše:
jak vidíš ano, některé se bojí i polykat velká sousta jídla, aby to neublížilo miminku![]()
![]()
No bodejť, vždyť to musíš pořádně rozkousat, abys mu neucpala přívodní šňůru, to dá přece rozum, ne? ![]()
@stinga píše:
jak vidíš ano, některé se bojí i polykat velká sousta jídla, aby to neublížilo miminku![]()
![]()
Jo já vedela, ze jsem na něco zapomela ![]()
@Bubllenka já byla u prvního tak vyplasena, ze jsem opatrně dosedala i na záchod aby ze me to vajíčko tesne po pozitivním testu nevypadlo
tak já měla za to, ze tepla vana v těhotenství ne, až teď mi to doktor říkal sám od sebe co smím a nesmím a co fakt má vliv na tehotenstvi
@jahuhudka píše: Žijí ještě normalni ženské, co se v těhotenství koupaly, jedly špekáčky, maso, sýr, pily kolu, měly sex, dychaly vzduch???
Ano jsem jedna z přeživších
![]()
@Bubllenka píše:
No bodejť, vždyť to musíš pořádně rozkousat, abys mu neucpala přívodní šňůru, to dá přece rozum, ne?
Příspěvek upraven 07.11.21 v 21:27
Ahoj může se vana v 1 trimestru??… Každý říká něčí jiného Že to může způsobit zamlkle těhotenství… Tak se ptám vás
Jsem 6+1