vanička nebo kyblíček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12600
28.11.04 21:12

Ahoj,
jenom kratka poznamka. Kyblik (mame Tummy Tub) mne prijde hodne stabilni a i kdyz tam zacina syn docela radit, tak uz nemam vubec strach z prevrzeni. Ted navic uz kyblik z duvodu masivniho cakani musime davat do vany, takze uz vubec se neda prevrhnout. A vzhledem k tomu, ze tatinek pracuje dlouho do vecera, a nikoho jineho k ruce nemam, tak koupu jenom sama, takze rozhodne asistenci nebudes potrebovat, neboj :) Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
29.11.04 15:15

Kyblíček - www stránky

Ahoj, :)
ráda bych se zeptala na tu www adresu na Tummy Tub, nedaří se mi najít:(
Trošku jste mě zlákaly, myslela jsem, že budu koupat ve vaničce v kuchyni (nevydá se nám do koupelny), ale kyblík by byl lepší. Ale hodně mě od něj odrazí - kvůli tomu, že na začátku tam prý miminko sedí, což není dobře na zádíčka a pak si nemůže hrát. Chtěla bych se podívat na to video na netu a zjistit vlastně, jak na to.
Prosím o radu.
Díky. :D

Anonymní píše:
Ahoj,
tak já mám zase kladné zkušenosti s kyblíkem. Koupali jsme v něm od zacatku a super :-). Jen to chce trochu cviku. Mame tummy tub a na jejich strankach jsem nejdriv snad 100× zkoukla video jak koupat a pak jsme se do toho pustili. Ma to tu vyhodu, ze v nem pomaleji stydne voda a mimi je cely ve vode. Jednou jsme pak koupali ve vanicce a jak nemel Matej dost vody, tak silel. Ta naplno napustena velka vana mi prijde taky super, ale my mame moc velkou a ja to zavrhla z financnich duvodu. V kybliku jsme kouapli do 9 mesicu a pak presli na velkou vanu. Cekam dalsi mimi a urcite jdeme zase do kyblu :-)

Martina

Jo jako vetsi uz se matej v kybliku pekne vyradi. sice nekpal nohama,to tam fakt mmoc nejde :-( ale naucil se bezvadne cakat :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
29.11.04 21:22

To ze mimi sedi v kybliku mi taky trosku vadi, ale rikam si, ze 5 nebo 10 minut denne nic neznamena… Nebo jo? ALe chci upozornit na „nevyhodu“ kybliku. Kdyz budete chodit na plavani, tak by si dite melo zvykat na vetsi prostor, tj. na velkou vanu. Nekterym detem ta zmena nevadi, ale nase Anie to rozhodne proplakala, jak asi byla v soku z velkeho prostoru na vanickach v Jukliku. Takze kyblik mame, ale koupeme v nem uz jen asi dvakrat tydne (zbytek dni trenujeme ve velke vane, nebot mimi maji pry kratkou pamet a tak je nutno jim to plavani ve velke vane aspon obden opakovat, aby si pry zase neodvykly). ALe mozna je to individualni…
 H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
30.11.04 01:20

Ahoj,

my mame aj kyblik, aj vanicku. Vanicku sme si vyskusali, ale prakticky kupeme len v kybliku (od narodenia). Maly je cely vo vode, v poslednej dobe si ale vyklada nohy von :lol: Kupanie zboznuje, cely cas sa pri tom smeje 8)

Inak nie je pravda, ze na kupanie v kybliku treba dvoch. Neviem ako ine, ale Tummy Tub ma odspodu protismykovu gumu, takze je isteny proti prevrhnutiu. Ak sa niekto velmi boji, moze si polozit kyblik na zem a tak kupat. Ale medzi nami - skuste len tak prevrhnut kybel plny vody…

Sedenie v kybliku - ste si iste, ze nemate v kybliku malo vody? A zase: neviem ako ine, ale Tummy Tub ma na boku rysky pre rozne hmotnosti. Ak naplnate podla nich, mimi v kybliku „plava“(ma tu istu polohu) ako v brusku. Aspon teda nas Danino v kybliku nikdy rozhodne nesedi. :wink:

Vela radosti s kupanim! :wink:
schamka+Danino (4m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.11.04 09:40

Čauko holky,

:D hodně jste mě potěšily, asi je ten kýblík opravdu bezvadný, tak si ho pořídíme. Přece mám ještě jednu otázečku. Na kolik u nás takový kýblík vyjde?
Iva a Michael 27tt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.12.04 08:07

Kyblík - cena

Ahojky,
cena kyblíku se aspoň tady v Brně pohybuje kolem 650-790,– Kč.

Merlinka píše: Čauko holky,:D hodně jste mě potěšily, asi je ten kýblík opravdu bezvadný, tak si ho pořídíme. Přece mám ještě jednu otázečku. Na kolik u nás takový kýblík vyjde?
Iva a Michael 27tt :roll:
  • Citovat
  • Upravit
80
7.12.04 09:46

Mám dvě děti a vyzkoušela jsem obojí - vaničku i kyblík. Lehátko do vaničky jsem vyhodila hned po prvním použití. Děti mají rády, když se celé ponořené - není jim pak zima. Vaničku jsme tedy rychle nahradili velkou vanou. Na kyblík mohu jen pět chválu, používali jsme ho do cca 6 měsíců (syn trochu více „narostl“), pak velká vana.
Nesmysly, které tu padly:

• dítě může používat kyblík, až když sedí - NE, hned po narození, naopak větší děti se později do kyblíčku nevejdou
  • kyblík se převrací, musí ho někdo držet - NE, koupání zvládne jeden člověk
    Výhody:
  • miminku má příjemě schoulenou polohu, nezažila jsem dítě, které by se při ponoření neuklidnilo
  • menší spotřeba vody
  • méně náročné pro „koupatele“ - miminko stačí držet jen lehounce pod bradičkou, není potřeba se tolik ohýbat
    P.S.: s mydlením miminek to není potřeba přehánět, koupel má být relaxační - na zadeček je nejlepší sprcha, když je to zrovna potřeba ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí