Vánoce a nepohoda

Anonymní
24.12.21 23:35

Vánoce nepohoda

Ahoj, musím se vypsat. Letos jsme slavili druhé vánoce u babičky, syn dva roky a já musela být na něj u štědrovečerní hostiny hnusná :(, sice dárečky rozbaloval s nadšením, hrál si se mnou, ale on mi to neřekne protože nemluví jak se cítí. Chtěla jsem aby měl hezké vánoce, ale okolnosti dne a pak ten večer mě natolik vypumpovali, že jsem bouchla v ten nejnevhodnější moment..nikdy si to neodpustím. Bude si to pamatovat, že mu maminka ublížila? Že na něj křičela.. nikdy bych to u sebe nečekala a jsem z toho zničená. Byly to vánoce s prarodiči bez tatínka a měla jsem tam být pro něj.. jenže těhotná, hormony, malý zlobil a místo pohody pláč :(. Stalo se to někomu už, že nebyl k dětem úplně nejhodnější na vánoce nebo co víc, na Štědrý večer? :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
24.12.21 23:48

Uprimne, co si pamatujes ty z doby, kdy ti byly 2? Myslim, ze s tebou asi cloumaji hormony a psychika a moc si to beres, takhle male dite neni vubec moudre z toho, ze Vanoce jsou nejaky vyznamny den, kdy se k sobe mame chovat extra (coz je mimochodem taky blbost) a hlavne si nebude nic konkretniho pamatovat. Neklad na sebe ani na nej prehnane naroky, nevim, co se stalo, ale jestli jsi od dvouletaka cekala treba, ze bude zpusobne sedet u stolu nebo neco podobneho, navic pokud byl (jestli dobre chapu) na navsteve atd, tak to bylo fakt ne moc realisticke. Pritul dite, hod to za hlavu a bude lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
24.12.21 23:48

A proč si na něj byla hnusná? A jak moc hnusná jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.12.21 23:49

Moje první reálná vzpomínka je někdy z mých 4 let. Ne, pamatovat si to nejspíš nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
24.12.21 23:51

No pamatovat si to nebude, ale co udělal tak hrozného, že jsi na něho musela řvát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.12.21 23:52

Nase mala si prala kytaru. Kdyz nebyla ani ve tretim balicku, ktery letel obloukem za jeji zada, tak jsme ji nenapadne podstrkali ten spravny. Tri vteriny nadseni a pak rev, ze na to neumi hrat jak pani ucitelka ve skolce. Ona si naivne myslela, ze ji pujdou hned z rukou akordy a melodie. Pritom my nejsme muzikantska rodina, takze ani neumela chytnout hmatnik. Vzteky pak zacala slapat po cizich nerozbalenych darcich. Fakt jsem myslela, ze me odvezou… pritom cely den to byla hodna holcicka… jeste ted mi je z te sceny smutno.
Tri tydny mluvila v kuse o kytare, fakt se na ni strasne trasla, takze asi ji pak ty emoce semlely, ale tohle jsem necekala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
24.12.21 23:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.21 00:02

Nic si z toho nedělej, dítě na to zapomene :) A jestli tě to potěší, tak my se pár minut po rozbalení dárků pohádali kvůli tchýni…co na tom že nám zkazila hezký večer, ale hlavně že dosáhla čeho chtěla :? Anonym z důvodu že sem chodí a zná mojí přezdívku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.21 00:04

Právě že neudělal nic :( spadlo mu jídlo na zem, babička říkala, že to uklidí a mávla nad tím rukou, že se nemám s břichem zohýbat, no malý chtěl z židličky a samozřejmě začal lézt k tomu spadenýmu jídlu a já jak celý den poslouchala u prarodičů jenom hádky a držela se v klidu blbě popadla i přes mé břicho malého a odtahovala od toho místa, kde byl nepořádek. Babička tou dobou šla pryč a ostatní se jen dívali místo aby mi pomohli. Schytal to malý, protože jsem ho blbě přichytila a zařvala na něj, pak i na klíně zařvala, prostě to co by se matce nemělo nikdy stát a byl pláč na světě :( zklidnila ho až babička když si ho vzala a došla s foťákem, ale jsem z toho všeho jak to dopadlo špatná, když ty Vánoce navíc musely být bez táty..

• Citovat
  • Upravit
76638
25.12.21 00:04
@Anonymní píše:
Nic si z toho nedělej, dítě na to zapomene :) A jestli tě to potěší, tak my se pár minut po rozbalení dárků pohádali kvůli tchýni…co na tom že nám zkazila hezký večer, ale hlavně že dosáhla čeho chtěla :? Anonym z důvodu že sem chodí a zná mojí přezdívku.
že jste se pohádali, to se stává,
ale nechápu, jak může znát tchýně tvoji přezdívku? to jsi jí to řekla? nebo jsi tu psala domácí záležitosti, v kterých se poznala?
a proč sis přezdívku nezměnila?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
25.12.21 00:06
@Anonymní píše:
Právě že neudělal nic :( spadlo mu jídlo na zem, babička říkala, že to uklidí a mávla nad tím rukou, že se nemám s břichem zohýbat, no malý chtěl z židličky a samozřejmě začal lézt k tomu spadenýmu jídlu a já jak celý den poslouchala u prarodičů jenom hádky a držela se v klidu blbě popadla i přes mé břicho malého a odtahovala od toho místa, kde byl nepořádek. Babička tou dobou šla pryč a ostatní se jen dívali místo aby mi pomohli. Schytal to malý, protože jsem ho blbě přichytila a zařvala na něj, pak i na klíně zařvala, prostě to co by se matce nemělo nikdy stát a byl pláč na světě :( zklidnila ho až babička když si ho vzala a došla s foťákem, ale jsem z toho všeho jak to dopadlo špatná, když ty Vánoce navíc musely být bez táty..

tak takovou malichernost si malý fakt pamatovat nebude, to vůbec neřeš, o nic nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.21 00:06

Navíc mi ujely i nadávky u toho :(

• Citovat
  • Upravit
27263
25.12.21 00:09

Dneska jsem několikrát musela okřiknout děti, aby se uklidnily. Oba dělali jak koně. Chápu, že byli natěšení, ale čeho je moc, toho je moc. Starší u stolu vedl pubertální prupovídky a choval se jako jelito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.21 00:14

@lleennttiillkkaa dvouleťák nám taky celý den zlobil, dělal pravý opak než se po něm chtělo, kousal mě, mlátil, ale beru to že je moc malý no.. víc mě štvaly hádky rodiny a pak se to asi už sečetlo.. jenže to odnesl ten nejmíň nevinný človíček :zed:

• Citovat
  • Upravit
76638
25.12.21 00:17
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa dvouleťák nám taky celý den zlobil, dělal pravý opak než se po něm chtělo, kousal mě, mlátil, ale beru to že je moc malý no.. víc mě štvaly hádky rodiny a pak se to asi už sečetlo.. jenže to odnesl ten nejmíň nevinný človíček :zed:

ono ten Štědrý den je velký nápor na nervy, už z toho nebuď smutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky